Kovesi – Coldea urmati exemplul lui Maior, un fel de „Eminenţa sa Cardinalul Richelieu şi …prabusirea Romaniei” si … DEMISIA ! DEMISIA ! DEMISIA !

maior-morar-coldea-kovesi-gates-moraruGeorge Maior a fost pus să-şi dea demisia pentru că devenise o supraputere

Demisia lui George Maior nu este izvorata din dorinta acestuia de a pleca din fruntea SRI, sustin surse oficiale, ci a fost ceruta. De Iohannis si de alte structuri, inclusiv acelea care l-au sustinut si apreciat pe Maior ani de zile ca fiind cel mai profesionist specialist al serviciilor din Europa. Se pare ca Iohannis dorea sa ii ceara demisia de mai multa vreme, pentru ca in campania electorala, Maior a ales sa il ajute pe Victor Ponta. Dar ceea ce a pus capac resurselor de rabdare fata de prezenta lui in fruntea SRI a fost razboiul purtat de Maior si Ghita cu judecatorii de la CCR, culminand cu interviul difuzat sambata de B1 TV.

Miza amenintarilor la adresa judecatorilor CCR nu era amenintarea terorista care s-ar abate asupra noastra in lipsa legilor Big Brother, ci controlul asupra DNA si mai ales asupra dosarelor DNA. De altfel, atacurile la adresa lui Daniel Morar, care s-a luptat nu numai pentru respingerea legilor Big Brother, ci si pentru declararea drept neconstitutionale a unor bucati din Codul Penal si de procedura penala, arata ca de fapt, bataia s-a dus intre cei care doreau ca DNA sa fie divizia penala a SRI si cei care doreau sa faca din DNA altceva decat intr-o fabrica de dosare la dictare politica si o fabrica de interceptari telefonice si ambientale pentru bagat spaima in rivalii politici.

CCR, vazuta de noi, e chestia aia unde glasuieste Zegrean sau de unde isi creste strutii Toni Grebla, dar vazuta de prietenii de peste Ocean ai domnului George Maior este o institutie fundamentala a statului si a democratiei, pe care nu o poti ameninta, n-o poti santaja si n-o poti intimida.

“Eu sper ca CCR nu se opune SRI-ului”. ”Eu stiu tot ce se intampla in tara pentru ca eu semnez toate mandatele, inclusiv cele de ascultare”. Sunt doar doua citate din interviul lui George Maior, care s-ar putea rezuma la o singura propozitie: “Statul sunt eu!”.

Exact pentru aceasta dorinta a lui George Maior de a fi Supraputerea in Romania, a fost pus sa plece.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Autorul articolului uita sa mentioneze actiunile ilegale, politia politica si diversiunile impotriva SUA (cazul Microsoft) si impotriva UE (cazul Guccifer), conduse de Maior, Coldea si altii, sub protectia DNA si in primul rind a lui Kovesi.

DNA este intr’adevar “o fabrica de dosare la dictare politica si o fabrica de interceptari telefonice si ambientale pentru a bagat spaima in rivalii politici” si pentru a santaja si extermina orice competitie legala facuta companiilor sub “acoperire” operate de SRI si altii si conduse de indivizi cum sunt Ghita, Socol, Vladescu, etc. in beneficiul (si ce mai beneficiu) lor, Microsoft si a altor corporatii, si a unora ca Ponta si alti “autorizati” la jefuit banul public incepind din nual 2000 pina in prezent.

Maior, daca “Eu stiu tot ce se intampla in tara” si nu numai, spuneti-le si lui Kovesi si Coldea, ca DNA nu serveste legea si cetateanul, DNA serveste reteaua de crima organizata astfel constituita si operata de SRI si altii in complicitate cu mai multe corporatii pradatoare dornice sa participe la jaful si tilharia din ultimile decenii, si rugati-i (ordonati-le) sa-si prezinte DEMISIILE asa cum bine ati facut ..

… probabil singurul bine facut sarmanei tarii asteia de cind v-ati nascut, ei nu au reusit inca, ajutati-i !