Ambasada SUA: Vosganian, omul Moscovei … si Maior, Coldea si Kovesi “cea mai curajoasa femeie din Romania” …

coldea-vartic-kovesi-moraru-taric-vladescu-varujan-videanu-arto-hotaVosganian nu este doar un milog jalnic care aruncă cu acatiste în senatori ca să nu se ducă în faţa procurorilor. Nu, e mult mai grav decît atît: conform documentelor interne ale Ambasadei americane de la Bucureşti, Vosganian este un politician pro Moscova cu arme şi bagaje. Iată ce spun documentele la care mă refer. Aşadar, pe româneşte: Vosganian (spuneau documentele interne ale diplomaţilor americani de la Bucureşti în 2008) insista ca legăturile cu Moscova să fie strînse şi minimaliza faptul că România plătea unul din cele mai mari preţuri din Europa la gazele importate din Rusia. Mai mult, acelaşi Vosganian îl critica pe preşedintele Băsescu, cel care se opunea unor relaţii mai bune cu Moscova. Deci, în 2008, cînd Vosganian îi cerea lui Tăriceanu să scadă preţurile la gaz românesc pentru Ioan Niculae (şi de asta îl caută acum procurorii DIICOT pe la Senat), acelaşi Vosganian susţinea că preţul enorm plătit de România Gazprom-ului rusesc era suportabil, era în regulă. Cu alte cuvinte, lui Vosganian nu-i păsa nici cît negru sub unghie că România cheltuia excesiv pentru gaz rusesc, dar îi păsa foarte tare că Ioan Niculae plătea foarte mult pentru gaz românesc, oricum mai ieftin decît ăla rusesc. Deci, în viziunea lui Vosganian, românii puteau fi cocoşaţi cu preţuri uriaşe ruseşti la gaz, dar afaceristul megabogat Niculae trebuia protejat tot în dauna românilor cocoşaţi. Eu aş zice, deci, că Vosganian nu e un milog jalnic, ci ditamai agentul de influenţă al Rusiei.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Neindoielnic Vosganian, Tariceanu, Pambuccian, Nica, Vladescu, Maior si multi altii si in curind Blaga, Coldea, Kovesi, Artopolescu, Hotaran se vor dovedi alte “tot felul de doamne bine străvedeau în bufonul care era de pe atunci un soi Crin Antonescu avant la lettre. Mafia din energie, deşi e şi ea balcanică, nu siciliană, deci are propriile momente de cedare emoţională şi căderi în misticism, trebuie că a intrat în pământ de ruşine după reprezentaţia burlescă, kitsch a literatului. Are aerul că a murit Adrian Păunescu şi a lăsat în loc pe Vosganian în rolul de histrion parlamentar sentimental cu voce bubuitoare şi o lacrimă în barbă.”

DNA si SRI desi parte a aceleasi mafii balcanice nu intra in pamint de rusine, dar contra ataca cu si mai multa agresivitate “Moscova si Stirbei Voda – DNA nu cred in lacrimi” … acestia sunt foarte bucurosi ca aceiasi români platesc Microsoft sute de milioane pentru licente care nu exista si pentru servicii si creatii care sunt plagiate sau “inventate”, … in timp ce adevaratii creatori si inovatori sunt transformati in infractori de noii practicanti ai metodelor de politie politica proprii Securitatii si ai Evanghelismului propriu Microsoft.

Videanu, Varujan, Tariceanu, Vladescu (via Buzoianu si altii), astfel “ajutati” de SRI, MAI si DNA, fura si ei tot ce pot : gaze, turbine, concesiuni, licente, software, fonduri (multe fonduri) prin metode de tilharie si jaf institutionalizate si legiferate de binomul SRI-DNA (Coldea + Kovesi).

“Tăriceanu aşa crede atunci când zice că e bine că s-a respins cererea de anchetare, deoarece ea ar fi creat un precedent periculos: “dosarul … nu se refera la presupuse fapte de coruptie ale unui senator, ci pune in discutie o decizie politica a unui ministru in functie, concretizata printr-o hotarare de Guvern. .. Un vot in favoarea cererii procurorului general … ar fi creat precedentul potrivit caruia orice decizie a Executivului si a oricarei autoritati publice ar fi putut fi cenzurata in viitor de catre procurori. Un asemenea precedent devenea periculos, pentru ca el ar fi deschis calea spre transformarea Romaniei intr-o republica a procurorilor.”

Nici o grije TRAIM INTR-O REPUBLICA A UNOR PROCURORI CORUPTI !. de ce ii este oare frica lui Tariceanu si organizatiei criminale din care face parte, atit timp cit au furat cu Microsoft si au impartit cu toata lumea inclusiv cu “republica procurorilor” si cu “cei mai curajosi din Romania” conform aceleiasi ambasade … ?

KOVESI – COLDEA please DEMISIILE !