Jaful MICROSOFT – Bill Gates, Steve Ballmer, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Emil Boc si restul … + Coldea + Kovesi ! … si multe “servicii secrete” …

udrea-vladescu-ghita-artoAşa am aflat că recent arestata pentru fapte de corupţie Elena Udrea, în consecinţă un personaj dubios şi despre care serviciile ştiau deja la acel moment că are mari probleme, s-a întâlnit pe faţă, în biroul directorului, şi nu o singură dată, ci de două ori, cu şefii SRI. Şi cu cel civil, şi cu cel militar. În datele de 10 noiembrie şi 15 decembrie. Suntem nebuni? În ce ţară trăim? Ce negocieri murdare s-au purtat? Ce dosare s-au negociat? Cine, pe cine, a şantajat sau ameninţat? Pentru că nu s-a vorbit, conform scurgerilor pe surse din ambele tabere, despre gustul napilor sau sexul scoicilor. A curs sânge pe pereţi.

Iar ceea ce s-a întâmplat la doar o lună după ultima întâlnire face obligatorie aflarea integrală a discuţiilor. Pentru ca românii să nu rămână, la nesfârşit, un popor de proşti!

In dosarele penale instrumentate acum de DNA nu trebuie uitați nici șefii de facto ai concernului Microsoft, Bill Gates și Steve Ballmer, fără de care contractele penale guvernamentale nu ar fi fost posibile.

Sub bagheta premierul Adrian Năstase, care a durat până la sfârșitul anului 2004, conturile Microsoft au fost umflate cu proptitudine de cabinetul acestuia. A urmat Călin Popescu Tăriceanu, care a continuat neabătut politica dezastruoasă a predecesorului său, și-apoi Emil Boc, care a excelat în devotament față de compania lui Bill Gates.

„Este evident că pe teritoriul României acţionează şi servicii secrete străine, şi partenere, şi inamice. Fac spionaj şi recrutează şi în justiţie, şi în presă, şi în politică. Sper că serviciile secrete româneşti nu vor pierde această bătălie. Serviciile româneşti trebuie să aibă capacitatea să se contrapună acestor tendinţe. Trebuie să avem o limită până la care reducem puterea serviciilor româneşti”, a declarat Ghiţă într-un interviu la B1 TV.

Surse

http://www.comisarul.ro/politic/avem-dreptul-sa-aflam-ce-au-povestit-Şefii-sri-cu-_367047.html
http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/lan-ul-slabiciunilor-in-escrocheria-microsoft-adrian-nastase-calin-popescu-tariceanu-emil-boc-traian-basescu-157669
http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/bill-gates-si-steve-ballmer-au-girat-in-mod-direct-contractele-din-afacerea-microsoft-documente-155144
http://www.ziuanews.ro/stiri/sebastian-ghita-serviciile-secrete-straine-au-oameni-in-politica-presa-si-justitia-din-romania-157946

 

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ghita ne informeaza ca nu mai poate sa fure si sa ameninte cu moartea dupa „inima din pieptul” lui Varujan si a domniei sale pentru ca procurorii au fost recrutati de servicii secrete straine si serviciile secrete romanesti nu mai au puterea sa ii acopere orice fel de tilharie. Ingrozitoare situatie sa nu mai poti sa exporti crima organizata si in alte tari ca apar niste servicii secrete si iti strica jocurile si combinatiile, iar acasa procurorii incep cu mare sfiala sa se uite la nenorocirile pe care lotul Ghita si altii le fac.

In conformitate cu declaratiile acestuia Microsoft si alte corporatii ucid initiativa antreprenoriala nationala prin folosirea unor procurori „cei mai curajosi” in frunte cu Kovesi in vederea exterminarii competitiei pe merit atit stiintific si tehnologic si tortionar terorist, pentru a pastra un monopol constituit inca din anul 2000.

Coldea nu mai poate fata (si nici spate) si Ghita este extrem de implicat dorind sa devina cel putin Ministru IT&C sa se ocupe el de dreptate si adevar ca ce spune Udrea sunt numai minciuni menite sa discrediteze un exemplu de civism si generozitate (vezi imprumutul de 90 milioane dat unui var si plimbatu; lu; Ponta cu avioane private) ….

… vom reveni