KoCo lasaţi procurorii şi ofiţerii inteligenţi şi cinstiţi să protejeze Legea şi Ţara, nu îi mai obligaţi să-i protejeze pe Microsoft şi asociaţii lor tîmpi, corupţi şi trădători de Neam … Jos labele de pe DNA şi SRI !

kovesi-coldea-vlade-botos-ghita-ponta-maior-gucciferIncepind din anul 2005, dupa ce am depus la Parchetul General (PICCJ) in atentia Domnului Procuror General Ilie Botos (Document 1) solicitarea de a sustine invinuirile foarte grave, bazate pe probe irefutabile, pe care le aduceam la adresa Primului Ministru si a Ministrului de Finante, referitor la fraudarea fondurilor publice, a fondurilor UE – Phare, piraterie in Parteneriat cu Microsoft, corruptie, crima organizata, si terorism, am fost contactati formal de un ofiter cu grad de Colonel si functie de General de Brigada din cadrul SRI, si ulterior de alte cadre din SRI si alte servicii.

Consideram ca acestia sunt pe deplin indreptatiti sa cunoasca si sa inteleaga motivele care conduc la fapte care pot pune in pericol securitaatea nationala, cum ar fi : Prim Ministrul si Ministrul de Finante fura cu nesimtire imperiala (Tilharie – Jaf) bani Europeni in conditiile in care Romania, doreste sa adere la Uniunea Europeana si sa poata folosi resurse financiare vitale modernizarii tarii, si cresterii nivelului de viata al fiecarui roman, dupa care isi bat joc de autoritatile UE impreuna cu Microsoft, MAI, SRI si DNA, drept care am dat si continuam sa dam intregul nostru suport celor care doresc sa cunoasca adevarul, si in ultimul timp si celor ca nu doresc deloc sa cunoasca un adevar monstruos, zamislit intocmai dupa chipul si asemanarea lor.

Astfel va putem informa ca ofiteri din structurile operative si de analiza din cadrul SRI au investigat cu profesionalism si corectitudine informatiile pe care Omnis le-a pus la dispozitia acestora si la dispozitia DNA si PICCJ.

Desi concluziile la care acestia au ajuns, in urma mai multor analize desfasurate incepind din anul 2004 pina in prezent, confirma pe deplin cele invederate de Omnis, (ORDA si un numar de Procurori), DNA, SRI si MAI continua sa ascunda aceste rapoarte si sa protejeze in continuare organizatia infractionala constituita de Microsoft si asociatii acestora pe teritoriul Romaniei, incepind din anul 2000 pina in prezent.

Documentul atasat probeaza faptul ca Omnis nu a primit inca nici un raspuns, dupa zece ani de la Ilie Botos, astfel incit Sebastian Vladescu si Directorii Microsoft isi continua neabatuti existenta infractionala, Kovesi se face ca nu vede si nu aude, iar Coldea se face ca nu stie de rapoartele care au fost intocmite cu participarea Omnis, incepind din 2005.

Putem astfel afirma cu deplina responsabilitate, bazat pe experiente proprii si exhaustiv probate timp de zece ani :

Exista mult mai multi ofiteri SRI inteligenti si corecti, adevarati patrioti decit cei care din prostie sau/si lacomie sunt gata sa calce orice lege si sa tranzactioneze cu orice fel de interese, numai ca acestia nu conduc institutia, acestia sunt condusi !

Exista mult mai multe procuroare si procurori inteligenti si corecti, adevarati patrioti decit cei care din prostie sau/si lacomie sunt gata sa calce orice lege si sa tranzactioneze cu orice fel de interese, numai ca acestia nu conduc institutia, acestia sunt condusi !

Kovesi si Coldea lasati oamenii sa fie inteligenti si cinstiti si sa apere Legea si Tara, nu mai inventati tot felul de “interese” si “securitate” pentru niste idioti, lacomi, corupti si tradatori, asa ca voi ! DEMISIA !

Document 1