Kovesi – Coldea : Microsoft – Siemens – EADS ne violează în grup începând din anul 2000 şi voi îi protejaţi, în timp ce poliţiştii care au violat o minoră şi militarul de la Deveselu şi prietenii săi care au violat în ziua de naştere la împlinirea a 18 ani o tocmai majoră, precum şi violatorii din Vaslui „sex surpriză”, sunt deja reţinuţi.

kovesi_coldea_gates_maior_ballmer_arto_bulgaru_dumitrescu-claudiu„Cînd eşti parte a problemei nu poţi fi parte a soluţiei” spune Microsoft

„Cînd eşti parte a problemei nu poţi fi parte a soluţiei” spune Microsofthttp://www.stiripesurse.ro/caz-socant-minora-violata-de-doi-politisti_963622.html

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/autorii-violului-din-olt-printre-care-un-soldat-de-la-baza-din-deveselu-retinuti-de-procurori-cum-s-a-intamplat-totul.html

Cei patru indivizi acuzati ca au violat si umilit o tanara din Caracal, chiar in ziua in care a implinit 18 ani, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, miercuri seara.

La mai bine de doua luni de la incidentul tulburator, fata a fost nevoita sa isi priveasca in ochi agresorii pentru intaia oara. Unul dintre ei era militar la Deveselu. Este hotarata sa i se faca dreptate si cere in instanta daune morale de 100.000 de euro.

O minora a fost violata de doi politisti in judetul Calarasi. Minora era data in urmarire generala pentru ca fugise de la un centru de plasament. Politistii care au agresat-o au fost retinuti.

Politistii ar fi amenintat-o ca o vor duce inapoi la centrul de plasament de unde fugise si au obligat-o sa intretina relatii sexuale cu ei pe un camp, informeaza Antena 3.

Alti doi politisti au gasit-o pe fata dupa cele intamplate si au predat-o autoritatilor, dupa ce un cioban a sunat la 112 sa alerteze politia.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ciobanul peren, subiect de glume de tot felul, suna la 112 (noroc cu Ghita si Opris) si alerteaza politia referitor la un viol facut de politie.

DNA asteapta sa sune Microsoft si sa-i reclame pe Bill Gates si Steve Ballmer pentru mita data cu camionul condus de Pescariu via Cocos pana la Coldea … si tot asteapta cu maxim curaj, astfel condus de Kovesi …. si Microsoft nu mai vine.