Kovesi – Coldea “Nici şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, nici procurorul de caz, Mihaela Moraru Iorga, nu vor putea duce la bun sfârşit dosarul FRAUDA EADS.” Mihai Pâlşu www.secundatv.ro

basescu_zamfir-sri_coldea_ghita_ponta_bulgaru_varticCu tot sprijinul arătat de americani, Kovesi nu ne-a arătat că ar fi adepta dictonului roman “Fiat justitia, ruat caelum” – “Să se facă dreptate chiar de ar fi să cadă cerurile”.

Codruţa Kovesi ne-a demonstrat că ştie să ne arunce “carne scumpă” pe grătarul infamiei, în sânge să ne-o sfârâie pe sub nas ca să ne ameţească din iz. Apoi, după ce noi ne-am clămpănit măselele în gol, să bage “friptura” în frigider ca să nu se strice, pentru că, în curând, va veni vremea să o mai folosească şi la o altă “petrecere câmpenească pe acordurile simfoniei DNA”. Probabil că, la un moment oportun pentru cine este la butoane, Doamna Kovesi ne va arunca câteva oase de ros – câteva nume, poate chiar unu-doi miniştri, unu-doi generali şi vreo duzină de intermediari.

Dar, NICIODATĂ personaje de calibru mare, adevăraţii păpuşari, adevăraţii beneficiari, gen Sarkozy, Merkel, Schröder, Lagardère, Gallois, Grube sau Enders, nu vor avea calitatea de inculpaţi, de urmăriţi penal, în dosarul FRAUDEI  EADS.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Doamna Kovesi a conexat dosarul Microsoft la dosarul EADS, pentru a pune la frigider toate “fripturile” si pentru a proteja pe toata lumea in frunte cu ea si Coldea, referitor la cele de mai sus, astfel incit NICIODATĂ personaje de calibru mare, adevăraţii păpuşari, adevăraţii beneficiari, gen Bill Gates, Steve Ballmer, Calin Popescu Taricenau, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Ovidiu Artopolescu, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Per Hellstrom nu vor avea calitatea de inculpati, de urmariti penal in dosarul FRAUDEI MICROSOFT-SIEMENS-EADS.

Vom explica mecanismele de coruptie in editiile viitoare …