Kovesi tot vă mai este frică de Cico Dumitrescu şi de Adrian Murea ?
Ce faceţi cu Dosarul 21/P/2006, şi cu Dosarul 85/P/2011 !
Continuaţi să îi protejaţi pe infractori la “comandă” sau din proprie iniţiativă ?
Asta DA performanţă : un deceniu de investigaţii ticluite în favoarea Microsoft !

multi_coruptiUn club select : Dumitru Iliescu, Catalin Voicu, Ovidiu Soare, Cico Dumitrescu, Gabi Nagy, Gheorghe Florica, Claudiu Florica, Ovidiu Artopolescu, si multi altii experti in trafic de arme, tigari, petrol, gropi de gunoi, santaj, jaf, tilharie, asasinat si mult software.

Ovidiu Artopolescu Director General Microsoft, sotia Corina Artopolescu Director Spatiul Schengen, nepotul Ionut Lopatan Director Tehnic Microsoft, plagiaza, pirateaza distribuie via Internet (crima cibernetica) produse furate, comercializeaza gratuit la SRI, MAI, manipuleaza DNA timp de un deceniu si ameninta victimele cu moartea, in timp ce Cico si banda de asasini fura si incendiaza case, si fac tot ce stiu ei mai bine pentru a extermina competitia Microsoft si pentru a continua jaful sub protectia DNA-PICCJ.

Laura Codruta Kovesi : “plangerea formulata de invinuitul Ion Iliescu impotriva rezolutiei din 19 iunie 2007, prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale, este intemeiata, motiv pentru care urmeaza sa fie admisa”.

http://www.luju.ro/dezvaluiri/musamalizari/cum-a-infirmat-kovesi-urmarirea-penala-a-lui-iliescu-pentru-macelul-de-la-mineriada-in-2007-procurorul-general-al-romaniei-laura-codruta-kovesi-l-a-declarat-incompatibil-pe-procurorul-militar-dan-voinea-speculand-nelegalitatile-din-rezolutia-de-incepere-a

“Joi dimineata a ajuns la audieri amiralul in rezerva Emil „Cico” Dumitrescu, sef al Directiei Cultura si Presa din Ministerul de Interne in perioada Mineriadei. In trecut, acesta a fost cercetat penal dupa ce una din victimele Mineriadei s-a plans ca ar fi batut-o, in urma agresiunii pierzandu-si un rinichi.”

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/audierile-in-dosarul-mineriada-continua-miron-cozma-a-fost-citat-la-parchet-pentru-ziua-de-joi.html#cico

“Principalul martor la vedere în Dosarul “Microsoft” este numitul Florică Claudiu. Pentru cine îşi mai aduce aminte de “Afacerea Ţigareta II”, personajul principal al dosarului a fost un general, numitul Gheorghe Florică. “Ţigareta” a zdruncinat regimul Constantinescu, aflat spre final. Florică, în momentul arestării, conducea Garda Financiară. Florică Claudiu este fiul generalului (r) Florică Gheorghe.”

http://jurnalul.ro/editorial/fiul-lui-florica-livreaza-tigareta-it-678754.html

Traficul cu tigari prin firmele lui Jamal Al Atm era facilitat de personaje importante (cuprinse in reteaua Dumitru Iliescu- Catalin Voicu) precum: colonel Mihai Panzariu (director general al Vamilor), amiral Cico Dumitrescu, Gica Danila (comisar sef al Garzii Financiare), Dumitru Badescu (general SRI, seful diviziunii C – Contrainformatii Economice) si altii. Bazandu-se pe sprijinul acestor personaje din retea, Jamal Al Atm Jamal a preluat, intre 1995 – 1997 de la firma Papastratos cele mai multe tigari de contrabanda existente pe piata din Romania. “Creierul” operatiunilor de contrabanda era colonel SRI George Dumitrescu (parte a retelei Dumitru Iliescu- Catalin Voicu), incadrat la Brigada AT din AIBO, a carui semnatura in calitate de reprezentant al Business Woman si Romolt (detinute de Jamal impreuna cu generalul Gheorghe Florica) apare in toate actele.

http://sar.org.ro/coruptia-la-zi-in-romania-alocarea-preferentiala-si-favoritismul-raman-sistematice-si-practicate-in-mod-deschis/

”Daca voi fi ministrul Justitiei si daca cei doi isi vor exprima acordul pentru a-si continua mandatul, cu siguranta o voi face, pentru ca rezultatele arata foarte clar ca au stiut sa conduca aceste institutii spre performante, dincolo de discutiile din spatiul public cu referire la anumite cauze, poate uneori insuficient explicate sau intelese”. Ministrul Justitiei Rober Cazanciuc

http://www.enational.ro/news/politica/cazanciuc-forza-kovesi-504288.html/#ixzz3oPPRMOP6

„Ana Maria Topoliceanu este singurul denunţător din noul dosar al Elenei Udrea, potrivit fostului ministru al Turismului. Aceasta a oferit, însă, informaţii devastatoare pentru fosta blondă de la Cotroceni. Potrivit România TV, Topoliceanu le-a spus procurorilor că o parte din şpaga de la afaceristul Bogdan Buzăianu a fost dusă cu genţile la sediul PDL şi că banii au fost lăsaţi într-un birou în care se afla Vasile Blaga şi în care a venit, ulterior, şi Elena Udrea.”

http://www.stiripesurse.ro/detalii-incendiare-din-noul-dosar-al-lui-udrea-inca-doua-nume-apar-bani-da-i-de-fa-a-cu-blaga_970837.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dosarul Mineriadei va fi urmat de Dosarul Revolutiei, si astfel vom afla cine sunt tilharii (de altfel bine cunoscuti) care au comandat si beneficiat in urma asasinarii, torturarii, batjocoririi si jefuirii acestui popor un sfert de secol.

Cine nu a fost “tovarăş” cu ei la tîlhărie şi jaf (si au fost destui „tovarăşi” în frunte cu Adrian Nastase, Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Valdescu, Vasile Blaga, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, etc.), a fost considerat dusman de moarte al “interesului national” si al “sigurantei statului”, si a fost executat cu mijloacele criminale consacrate de Securitate : denigrare, provocari, inscenari, amenintari, santaj, jocuri si combinatii informativ operative, transformari tehnice cauzatoare de accidente grave, si asasinat.

Microsoft a colaborat (Evanghelism), finantat (Bank Pictet – Siemens) si jefuit in tovarasie cu acesti asasini si tilhari, incepind din anul 2000, astfel protejat de justitia “controlata” de catre acestia in frunte cu Laura Codruta Kovesi, cea mai devotata sustinatoare a Microsoft si a asociatilor acestora RSC-Medist-Asesoft-Teamnet-SRI-MAI si altii.

Cei care au probat si informat DNA, incepind din anul 2005 pina in prezent, referitor la fraudele deosebit de grave comise de grupul infractional Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet, etc., au fost executatti exemplar de “specialisti” (sabotare frine si motor ambarcatiune, furt si incendiat casa, amenintari cu moartea, etc.) in timp ce DNA si PICCJ astfel controlate de Laura Codruta Kovesi continua inca “investigatiile” ticluite, referitor la fraude evidente si probate inca din anul 2004.

Asta DA performanta din partea unui procuror incepator, venit din provincie asa cum a venit si Vasile Blaga, si extrem de visator la mariri si recompense, foarte grijuliu cu propria imagine si intimitate astfel adulat pentru curajul deosebit pe care il are … sa ii protejeze pe Microsoft si asociatii acestora chiar si in conditiile in care fraudele comise de catre acestia au fost investigate de alti procurori din tara si din strainatate, si astazi sunt de notorietate publica, impotriva vointei si dorintei acesteia.

Vasile Blaga ia mita de la toata lumea in frunte cu Microsoft (Ovidiu Artopolescu) si Siemens (Claudiu Florica) si asociatii acestora, dar la fel ca si Ion Iliescu, Cico Dumitrescu, Ovidiu Artopolescu si multi altii, acesta este mai presus de lege asa cum este si Laura Codruta Kovesi.

In curind vom afla, de la alte parchete din strainatate, si numele inaltilor functionari UE si a altor politicieni decit cei nationali, care au participat la jaful generalizat si la coruptia institutionala si internationala astfel protejate de Laura Codruta Kovesi.

Vom reveni