Kovesi – Coldea – Maior: MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. IV “Microsoft – “Teroristul de lînga noi” – “Drepturile omului nu sunt violate doar de terorism, represiune şi asasinat, ele sunt violate deasemenea de structuri economice corupte care crează inegalităţi uriaşe” Papa Francisc

multi_coruptiDNA-SRI-MAI : “Toată lumea este îngrijorată să oprească terorismul. Ei bine, acest lucru este foarte uşor : opriţi-vă să mai participaţi în acte de terorism” Noam Chomsky

Este valabil şi pentru corupţie şi crimele pe care le comiteţi “legal”, în legea voastră.

“Este adevărat că acestea sunt probe circumstanţiale, dar Curtea îşi aminteşte regula citată anterior şi anume că circumstanţele nu pot minţi;” John A. Bingham 1865

„Orice politician care tine in brate coruptia sau incearca sa darame justitia este de acum  complicele unui tip de terorism soft, practicat prin exercitarea puterii impotriva propriilor cetateni.[…] In Romania, teroristul de langa noi imbraca haina de camuflaj a coruptiei […] Teoristul de langa noi nu poarta arme automate, bombe sau centuri de kamikaze, dar cu toate acestea actiunile lui dinamiteaza statul si increderea cetatenilor in el.”

„A profita de teama acestor oameni ca vor fi omorati pentru a stoarce bani si alte avantaje sub amenintarea ca altfel nu vor mai beneficia de protectia statului echivaleaza cu un mic act de terorism, atentie, organizat de o institutie a statului impotriva propriilor cetateni […] Exista si alt mod a tine sub teroare un stat sau pe cetatenii lui, nu doar prin arme, bombe si atacuri kamikaze. Coruptia ucide asa, cum s-a intamplat la Colectiv, dar mai face ceva ingrozitor. Transforma treptat omul intr-o bestie lacoma, il reduce la stadiul de animal manat de instincte. Aruncati o privire pe detaliile ultimului dosar, in care cinci politisti si un psiholog de la Oficiul National pentru Protectia Martorilor (ONPM), in frunte cu seful institutiei, terorizau cetatenii pe care trebuiau sa-i protejze. Unul dintre martorii intrati in program ar fi incercat chiar sa se sinucida din cauza sicanelor si amenintarilor la care era supus de catre politisti.” Dan Tapalaga Hotnews 23 Noiembrie 2015

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

DNA-SRI-MAI nu exista teroism soft (blînd) si hard (neblînd) exista doar terorism ! Coruptia este terorism !

Microsoft si asociatii sai, care au comis si comit acte grave de coruptie sunt teroristi !

DNA-SRI-MAI care ii protejeaza de un deceniu sunt : sau vicitime ale FUD (Frica, Incertitudine, Dubiu) respectiv Terorism Evanghelist Microsoft, sau/si complici sau asociati actelor de terorism comise de Microsoft & Comp. !

Faptul ca Microsoft ameninta cu moartea, comanda asasinate, jefuieste si tilhareste in voie, ziua in amiaza mare la vedere si cu maxima emfaza, si este protejat de interlopi si criminali cu grade, robe, si grefiere, in absolut orice situatie oricit de evidenta si ridicola, nu schimba cu nimic starea de fapt, doar ii califica pe Microsoft si pe asociatii acetora drept teroristi amatori (nici soft nici hard).

Ramine doar de analizat daca faptul ca Microsoft comite crime la vedere este un act de amatorism, sau dimpotriva un act menit sa produca teroare, nu numai victimelor initiale ci tuturor celor care vor mai indrazni sa confrunte si/sau critice crimele pe care acestia le comit in deplina impunitate. Daca un santaj si amenintari pentru niste tigari de contrabanda sunt terorism soft, amenintari cu moarte cind in joc sunt sute de milioane de euro ce sunt oare. O explicatie este necesara.

DNA daca hotariti in sfirsit sa respectati legea si ne permiteti sa ne studiem dosarul (85/P/2011) constituit in baza plingerilor depuse de noi, la costurile noastre juridice si riscurile noastre foarte personale, incepind din anul 2004 pina in prezent, impotriva acestor teroristi deosebit de periculosi, dupa ce ne-au jefuit si tilharit si ne-au distrus compania, reputatia, familiile si prietenii, sub privirile voastre materne si paterne, va explicam noi.

Va asiguram ca va vom lamuri, avind in vedere ca sunteti inca sub efectul terorist FUD – va este FRICA de Microsoft si de asociatii acestora, sunteti in deplina INCERTITUDINE referitor la trecutul vostru criminal, si aveti DUBII referitor la viitorul care va asteapta dupa ce actele grave de terorism comise de Microsoft si asociatii, astfel probate vor fi cunoascute de toata lumea.

Vom reveni …


Teroristul de langa noi

de Dan Tapalaga – HotNews.ro, Luni, 23 noiembrie 2015

Franta si Belgia trec prin momente de groaza, dupa atentatele de la Paris si dupa alarma prelungita de la Bruxelles. Teroarea s-a instalat in inima Europei, s-au inchis scoli si linii de transport. Analistii scriu deja despre esecul celor doua state in a asigura protectie propriilor cetateni. Politico a explicat saptamana trecuta cum a ajuns cartierul Molenbeek centrul islamistilor radicali, iar un filosof francez a pus, intr-un text pentru Contributors, un diagnostic necrutator tarii sale: Franta, tara bolnava, stare de urgenta. Pentru orice minte lucida, directia in care se indreapta lumea astazi reprezinta principala tema de ingrijorare. Insa avem si noi teroristii nostri, chiar aici, langa noi.

Exista si alt mod a tine sub teroare un stat sau pe cetatenii lui, nu doar prin arme, bombe si atacuri kamikaze. Coruptia ucide asa, cum s-a intamplat la Colectiv, dar mai face ceva ingrozitor. Transforma treptat omul intr-o bestie lacoma, il reduce la stadiul de animal manat de instincte. Aruncati o privire pe detaliile ultimului dosar, in care cinci politisti si un psiholog de la Oficiul National pentru Protectia Martorilor (ONPM), in frunte cu seful institutiei, terorizau cetatenii pe care trebuiau sa-i protejze. Unul dintre martorii intrati in program ar fi incercat chiar sa se sinucida din cauza sicanelor si amenintarilor la care era supus de catre politisti.

Aici trebuie sa aveti putin reprezentarea institutiei. Acesti oameni care se cer a fi inclusi in programul de protectie nu sunt chiar ingerasi, dar isi pun viata in mainile statului roman pentru a accepta sa colaboreze in dosare grele de trafic de droguri, trafic de carne vie, crima organizata in general. In acest moment, se expun atat ei, cat si familia lor, riscand de regula razbunarea lumii interlope. A profita de teama acestor oameni ca vor fi omorati pentru a stoarce bani si alte avantaje sub amenintarea ca altfel nu vor mai beneficia de protectia statului echivaleaza cu un mic act de terorism, atentie, organizat de o institutie a statului impotriva propriilor cetateni.

Daca acuzatiile procurorilor vor fi confirmate de un judecator, va trebui modificat codul penal pentru un nou tip de infractiune care mi se pare mai periculos decat un simplu act de abuz in serviciu, amenintare, santaj sau tentativa de omor, unde doriti sa incadrati aceste fapte. Acest nou tip de infractiune – pe care nu l-as putea defini foarte usor – arunca in aer increderea cetatenilor in capacitatea statului de a-i proteja. Or, in aceste vremuri tulburi, cu amenintarea Rusiei din est si cu amenintarea ubicua a terorismului jihadist, cel mai grav lucru care i se poate intampla unui stat este sa-si piarda autoritatea sau sa se prezinte vulnerabil si slab. Odata ajuns aici, devine prada usoara.

In Romania, teroristul de langa noi imbraca haina de camuflaj a coruptiei. Judecatoarea care i-a eliberat contra cost pe fratii Becali in Dosarul Transferurilor, politistul care incasa mita in numar de fripturi sau baxuri de bere, snopul de primari prinsi de ANI ca-si dadeau singuri contracte firmelor la care erau actionari, ministrul prins cu noi contracte de consultanta pentru casa lui de avocatura incheiate pe baza de trafic de influenta – toate acestea descriu un stat aflat inca sub asaltul coruptiei de sus pana jos, de la simplu functionar la varfurile din guvern. Teoristul de langa noi nu poarta arme automate, bombe sau centuri de kamikaze, dar cu toate acestea actiunile lui dinamiteaza statul si increderea cetatenilor in el.

Cultura tolerantei de coruptie s-a raspandit atat de mult, incat exista si azi judecatori, politisti, primari sau politicieni care traiesc din mita, desi realizeaza ca exista mari sanse sa fie prinsi de procurorii DNA. De ani buni, a devenit limpede ca, mai devreme au mai tarziu, nimeni nu scapa. Cu toat aceste, traim inca sub terorea coruptiei generalizate. Cetatenii insisi au rabufnit  dupa  incendiul de la Colectiv, soldat cu zeci de morti si raniti. Acesta este tot un fel de terorism social, protejat si incurajat in mod subversiv de unele televiziuni, in fata caruia nu avem voie sa dam inapoi.

Tarile occidentale se vor lupta de aici incolo decenii intregi cu un dusman ascuns si las, cu teroristii crescuti in suburbiile marilor orase, infiltrati in corpul natiunii raspandind teroarea. Romania trebuie sa lupte si ea inca o generatie pana cand teroristul de langa noi va deveni istorie. Pentru ca pe aici, prin sparturile imense facute de coruptie in edificiul statului se poate strecura oricand un rau si mai mare. State slabe sau esuate ca Franta si Belgia au ajuns azi tari pe picor de razboi intr-o incercare tardiva de a astupa garurile din gard.

Orice politician care tine in brate coruptia sau incearca sa darame justitia este de acum  complicele unui tip de terorism soft, practicat prin exercitarea puterii impotriva propriilor cetateni.