Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. VIII “Microsoft frate cu Tăriceanu – Kovesi – Coldea”, „Tăriceanu rămâne un politician care n-are nimic în comun cu interesele României […[ Este inadmisibil ca al doilea om în stat să dea dovadă de atâta slugărnicie. Să-l inviţi pe şeful Dumei de Stat a Rusiei la Bucureşti, în condiţiile în care Narâşkin are interdicţie în Uniunea Europeană, înseamnă fie că eşti inconştient, fie că îţi propui să sfidezi, cu bună ştiinţă, statul român şi pe cetăţenii ei”, Deputatul Eugen Tomac, interzis pe teritoriul Rusiei.

multi_corupti„Senatul României şi MAE ignoră sancţiunile decise de UE la adresa preşedintelui Dumei de Stat, unul dintre oficialii ruşi care au fost consideraţi responsabili pentru agresiunea Moscovei în Ucraina. Preşedintele Dumei e prezent la Bucureşti la o reuniune a Adunării Cooperării Economice la Marea Neagră, iar ministerul condus de Lazăr Comânescu susţine că, în acest caz, sancţiunile UE (la care, evident, şi România a fost parte) nu se aplică. În iulie, autorităţile finlandeze au interzis intrarea aceluiaşi oficial rus la o reuniune mult mai importantă decât cea de la Bucureşti, Adunarea parlamentară a OSCE. E regretabil că MAE nu poate lua decizii în acord cu propriile angajamente şi cu practica din alte state-membre”, Eurodeputatul Cristian Preda.

http://www.stiripesurse.ro/scandal-urias-lider-rus-interzis-in-ue-invitat-in-romania_974671.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Kovesi – Coldea : Tariceanu, Vladescu si multi altii au luat mita de la Microsoft, zeci de milioane de euro din bani jefuiti de la stat si de la privati, drept care Tariceanu l-a invitat pe Bill Gates sa il decoreze, dupa ce l-a ridicat in slavi, pentru ca il aparau pe el si pe Vladescu (impreuna cu SRI-DNA-MAI) si primeau si ei din mila si din mana lui Bill Gates si Steve Ballmer bani din jaf si tilharie.

Protectia pe care le-o dati, a ajuns sa duca la confruntari diplomatice la cel mai inalt nivel :

Basescu critica cu just temei, autoritatile americane care va tot lauda si decoreaza, in timp ce Basescu este criticat de presa cumparata si controlata de SRI.

Tariceanu continua sa isi arate muschii flescaiti la UE si restul lumii, si voi tergiversati pina la prescriere dosarele Microsoft-Siemens-EADS, ca doar legea vi-o faceti cum vreti voi in „cimpul tactic”, al coruptiei din parchete si judecatorii pe care le controlati prin santaj si amenintari.

Fara aportul vostru in cunostinta de cauza, acesti nemernici tradatori si jefuitori tilhari nu ar mai putea demult sa continue sa produca prejudicii ireparabile si irecuperabile statului si poporului Român.

Sunteti complici directi la succesul acestor criminali deosebit de periculosi, pe care i-ati aparat si continuati sa ii aparati, asa cum va aparati propriile ilegalitati deosebit de grave comise in ultimul deceniu.

Sfidati „cu bună ştiinţă, statul român şi pe cetăţenii ei” impreuna cu infractorii Tariceanu, Vladescu, Gates, Ballmer si altii pentru a genera Frica, Incertitudine si Dubiu, respectiv ne terorizati „soft” si ne torturati psihologic dupa metode inventate de tortionarii rusi (CEKA, NKVD, KGB si altii) si preluate cu multa dedicatie si succes de Securitatea lui Pantiuşa, Pleşiţă, Ficior şi Enoiu.

Kovesi – Coldea : DEMISIA !

Vom reveni ….


Scandal uriaş: Lider rus interzis în UE, invitat în România

Autor: Florin Puşcaş, Redactor – Publicat: 10:45

Serghei Narâşkin, preşedintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), se află vineri în România, pentru a participa la Adunarea Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN). Narâşkin are interdicţie de a intra în UE, fiind considerat unul dintre cei responsabili de situaţia din Ucraina. Prezenţa lui în România a stârnit reacţii dure atât la adresa preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cel care l-a invitat pe liderul rus, dar şi la adresa Ministerului de Externe, care nu a acţionat pentru evitarea acestei situaţii.

Preşedintele executiv al Mişcării Populare, Eugen Tomac, el însuşi interzis pe teritoriul Rusiei, îl acuză pe Tăriceanu că face jocurile ruşilor. Potrivit lui Tomac, „Tăriceanu rămâne un politician care n-are nimic în comun cu interesele României”. „Este inadmisibil ca al doilea om în stat să dea dovadă de atâta slugărnicie. Să-l inviţi pe şeful Dumei de Stat a Rusiei la Bucureşti, în condiţiile în care Narâşkin are interdicţie în Uniunea Europeană, înseamnă fie că eşti inconştient, fie că îţi propui să sfidezi, cu bună ştiinţă, statul român şi pe cetăţenii ei”, afirmă Tomac, pe Facebook.

„Eu am primit interdicţie de a intra în Rusia tocmai pentru că am susţinut intodeauna că Rusia, prin acţiunile sale, dispreţuieşte poporul român de pe ambele maluri ale Prutului. Rusia ne-a ameninţat în repetate rânduri în ultimii ani, tocmai pentru că nu-şi doreşte o Românie puternică şi stabilă în regiune. Se pare că sunt însă şi destui ‘oficiali’ ai statului român dispuşi să facă jocul Moscovei”, mai spune liderul MP.

Pe de altă parte, europarlamentarul Cristian Preda critică MAE pentru că nu acţionează în acord cu propriile angajamente. „Senatul României şi MAE ignoră sancţiunile decise de UE la adresa preşedintelui Dumei de Stat, unul dintre oficialii ruşi care au fost consideraţi responsabili pentru agresiunea Moscovei în Ucraina. Preşedintele Dumei e prezent la Bucureşti la o reuniune a Adunării Cooperării Economice la Marea Neagră, iar ministerul condus de Lazăr Comânescu susţine că, în acest caz, sancţiunile UE (la care, evident, şi România a fost parte) nu se aplică. În iulie, autorităţile finlandeze au interzis intrarea aceluiaşi oficial rus la o reuniune mult mai importantă decât cea de la Bucureşti, Adunarea parlamentară a OSCE. E regretabil că MAE nu poate lua decizii în acord cu propriile angajamente şi cu practica din alte state-membre”, afirmă Preda.

Cea de-a 46-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice de la Marea Neagră este organizată, de miercuri până vineri, la Bucureşti, cu ocazia încheierii preşedinţiei române a APCEMN, această reuniune fiind găzduită de Senatul României.