Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXXV  Vreau să mai amintesc faptul că Jose Manuel a fost cel care a susţinut cu tărie finalizarea negocierilor de aderare cu România şi aderarea României la UE  Prim Ministru Dacian Ciolos – 29 Ianuarie 2016

multi_corupti“Dacian Ciolos a făcut referire şi la experienţa pe care a obţinut-o, ca urmare a celor patru ani de mandat în cadrul forului european condus, la vremea respectivă, de invitatul la evenimentul găzduit de forul academic timişorean.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

19 Mai 2006 – Deci Barroso il felicita pe Tariceanu si Vladescu pe 19 Mai 2006 pentru progresele inregistrate in lupta anti coruptie, si ne baga in Evropa cu Mafia Siciliana cu tot (Sergio Pilleri, Alessandro Buttice, Alberto Perduca, Georgio Ficarelli, etc.), multumita lui Scheele (detinator de trei Honoris Causa Oradea-Iasi-Bucuresti)

20 Septembrie 2006 – Alessandro Buttice se duce la Vintu sa il promoveze pe Varujan Vosganian Comisar la Finante. Buttice este omul care “deschide orice usa la Bruxelles” dupa cum il prezinta Cristian Unteanu, lui Vintu care generos ii da lui Buttice si icre negre, ca are de unde.

26 Octombrie 2006 – Liviu Turcu (fost ofiter DIE – tradator de juramint) vine din SUA la Bucuresti, si il prezinta pe Varujan Vosganian drept ceea ce este in fapt,  un inept ofiter DIE-SIE.

Barroso primeste o fotografie cu Varujan si Vintu, intr-o ipostaza interesanta (pentru Varujan nu pentru Vintu), si decide sa il puna pe Dacian Ciolos Comisar la Agricultura. http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1604052-varujan-vosganian-atacat-dosar.htm

2010 – Dacian Ciolos si Barroso primesc Volumul I si II din trilogia Microsoft Ingerul Pazitor.

27 Ianuarie 2016 – Junker publica MCV unde il acuza pe Tariceanu si Ponta de sabotare a Justitiei – pe care (inca) o controleaza Mafia Siciliana.

28 Ianuarie 2016 – Tariceanu sare la carotida Uniunii si a lui Junker … secondat de Ponta (un fel de poanta proasta … un fel de porcu ghita … si paunul paunescu … si nu tepes ci talpes … un fel de opinca cu talpa…))

29 Ianuarie 2016 – Barroso vine sa isi ia „tainul” de recunostinta a Natiei Romane de data asta reprezentata de Dacian Ciolos (un agriculturist, propagandist)

Barroso a pierdut startul, ca Scheele a luat 3 (TREI) doctorate Honoris Gaoaza (Causa) la Oradea, Iasi si Bucuresti, de la PSD pentru binele facut PSD si comunistilor ilegitimi si criminali, si Tariceanu l-a decorat si pe Bill Gates, si acum mestrul de ceremonii care “arbitreaza” este Claudiu Dumitrescu Sef Sectie 2 DNA. Mai rasfirati baieti mai rasfirati !

19 Mai 2006 –

19 Mai 2006 – O zi dupa ce Comisia Europeana a amanat recomandarea privind data aderarii Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, Presedintele CE Jose Manuel Barroso si Comisarul pentru Extindere Olli Rehn au indemnat cele doua tari sa finalizeze traseul si sa incheie reformele. Cei doi oficiali europeni au vizitat ambele tari dupa prezentarea raportului in cadrul Parlamentului European de la Strasbourg. Barroso a subliniat ca reforma judiciara reprezinta “prioritatea tuturor prioritatilor”. Oficialii celor doua tari au primit recomandarea de a-si “scurta vacanta de vara” pentru a reusi aderarea la UE la data de 1 Ianuarie si pentru a evita o amanare de un an. Cu toate acestea, discursul lui Barroso a fost diferit in cele doua capitale. La Bucuresti, a adus “un mesaj de felicitare pentru progresele inregistrate” si a sustinut ca “este complet increzator ca se va reusi”. La Sofia, si-a exprimat optimismul, dar a insistat: “Este momentul sa se obtina rezultate concrete”.


Ciolos, alaturi de Barroso, la Timisoara. Fostul sef al CE, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest

2016-01-29 · 15:45:56 | Autor: Cristina Stefan

Portughezul Jose Manuel Durao Barroso a revenit in Romania, de aceasta data cu un alt motiv fata de precedentele sale vizite pe taram autohton. Mai precis, fostul sef al Comisiei Europene a primit o inalta distinctie academica, conferita de reprezentantii Universitatii de Vest din Timisoara: titlul de Doctor Honoris Causa.

Distinctia i-a fost conferita vineri, in cadrul unei ceremonii la care a participat si premierul Ciolos, fost comisar european pe Agricultura. De altfel, in discursul pe care l-a sustinut in fata asistentei, in cadrul unitatii de invatamant superior din orasul de pe Bega, Dacian Ciolos a facut referire si la experienta pe care a obtinut-o, ca urmare a celor patru ani de mandat in cadrul forului europena condus, la vremea respectiva, de invitatul la evenimentul gazduit de forul academic timisorean.

Dar, nu in ultimul rand, Ciolos a subliniat faptul ca Barroso, in calitate de presedinte al CE, a fost unul dintre sustinatorii alaturarii Romaniei in marea familia europeana. “Vreau sa mai amintesc faptul ca Jose Manuel a fost cel care a sustinut cu tarie finalizarea negocierilor de aderare cu Romania si aderarea Romaniei la UE”, a precizat Ciolos, la evenimentul de la Timisoara.

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/news/eveniment/ciolos-alaturi-de-barroso-la-timisoara-fostul-sef-al-ce-doctor-honoris-causa-al-universitatii-de-vest-520285.html/#ixzz3yhVZLEaX