Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXVIIÎn ultimii ani, aşa cum s-a văzut, justiţia este selectivă. Facem o figură penibilă, ghidându-ne după aprecierile străinilor. După asta se ghidează DNA, după prețuirile ambasadelor? nu sunt încântat cu această propunere (Kovesi Procuror Șef DNA). a declarat Tăriceanu la Antena 3

multi_coruptihttp://www.stiripesurse.ro/calin-popescu-tariceanu-o-face-praf-pe-laura-codruta-kovesi-ce-poate-sa-spuna-despre-efa-dna_985961.html

„MCV e un instrument politic convenit de România cu CE. Nu e rolul procurorului să spună dacă MCV e bun sau rău. Am văzut la ea că prețuiește aprecierile ambasadelor. După asta se ghidează DNA, după prețuirile ambasadelor? Facem o figură penibilă, ghidându-ne după aprecierile străinilor. După modul în care se confruntă justiția, după problemele politice pe care le abordează și e nefiresc pentru un procuror, nu sunt încântat cu această propunere. În ultimii ani, aşa cum s-a văzut, justiţia este selectivă. Avem de a face cu foarte multe derapaje: telejustiţia, scurgerea informaţiilor din dosare în presă, un lucru ce compromite complet persoanele acuzate, distruge dreptul la imagine și la demnitate.”, a declarat Tăriceanu la Antena 3.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Taricene, MCV e convenit de tine si altii ca tine (Sebastian Vladescu) care ati facut tot ce ati putut mai rau, sa ajungem sa fim monitorizati, ca voi furati la greu cu Microsoft si unii ca voi din Comisia Europeana (Jonatahn Scheele, Alessandro Buttice, etc.) si va convine de minune sa vina Mafia OLAF sa ne monitorizeze in timp ce fura impreuna cu voi, si sa ii dikteze (Recomandari) lui Kovesi ce si cum sa faca, si sa zica, si sa scrie, ca sa scapati toti nepedepsiti in frunte cu modelul tau de viata Bill Gates.

Tariceanu dupa ce s-a bucurat citiva ani buni de democratie neselectiva, in care dadea din mita de la Microsoft (si altii) colectata de Sebastian Vladescu (si altii), mita la toata „lumea buna” de la Comisari UE pina la „Clubul de la Monaco”, ca doar nu dadea de la el, si dadea ordine lui Ilie Botos cum sa faca anchete Securisto Mafiote, acum sufera de derapaje … cu motocicleta mintii lui confortabile in capul gol cu zimbet timp. Adica cum spunea barbatul mamei sale Amadeo Lazarescu, un copil frumos dar fara minte.

Anchetele lui Botos le-a preluat „saraca” Laura Codruta Kovesi, care si ea la rindul sau i-a dat justitie selectiva si lui si lui Sebastain Vladescu, sa fie cit mai laudati de Mafia Europena – Durao Barroso, Olli Rehn, Jonathan Scheele, si sa dea decoratii lui Bill Gates, ca un mare om de stat la mana … la mita Microsoft … care este Tariceanu.

Acum ca nimeni nu il mai baga in seama, Bill Gates nu ii mai raspunde la telefon, Sebastian Vladescu si Dan Andronic nu il mai frecventeaza, Evropa nu vrea sa auda de el si SUA nici macar nu a mai auzit de acest motociclist foarte intirziat si un pic retardat, Tariceanu devine din nou barbat si se da chiar la femeia care l-a lasat liber atit amar de timp sa nu faca nimic (ca nu e capabil), decit sa incaseze banii din ciordeala istorica si prezenta, si sa rinjeasca.

Acum ca Microsoft nu mai da mita, Maior a fugit in SUA, si SUA nu mai asteapta sa ii dea Tariceanu decoratii Micului Guccifer, sa nu mai vorbim de Dan Andronic si alti multi admiratori ai marelui Ciorapeanu, acesta sufera cumplit de dragul si dorul Justitiei si Democratiei, originale, vaginale si foarte controlate de grupul infractional condus, la un moment fericit din viata sa, chiar de Tariceanu.

Doamna Kovesi, ce va lispeste sa il duceti pe acest maimutoi direct la pushcarie, ca ajunge un deceniu de cind il tot protejati si pe el si pe multi altii, care din ce nu ii lasati sa moara nu o sa va lase sa traiti, dupa cum face si Giovanni Kessler si Microsoft si Tariceanu ca doar sunt mina in mina, dar se pare ca devin mana moarta.

Vom reveni …