Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXI – “A început să se creadă atotputernică şi să dea sfaturi de politică externă” – Tăriceanu, atac la şefa DNA

tariceanu_kovesi“Doamna Kovesi intră într-un teren în care nu are ce să caute, pentru că păstrarea sau anularea MCV ţine de politică externă, iar responsabili de acest lucru sunt preşedintele şi Guvernul, iar cele două instituţii s-au pronunţat în favoarea încetării utilizării acestui mecanism cât mai rapid. Aceste atitudini dovedesc că doamna Kovesi se crede autoputernică în România şi a început să dea sfaturi şi păreri de politică externă instituţiilor abilitate prin lege şi Constituţie, neţinând cont sau încălcând principiul separaţiei puterilor în stat. România nu poate să aibă decât o politică externă, decisă de preşedinte şi Guvern, şi este evident că doamna Kovesi ar trebui să facă următorul lucru, să iasă într-o declaraţie publică, să spună că a greşit, sau Preşedinţia şi Guvernul să o pună la punct pe acest subiect”, a fost anunţul transmis de Călin Popescu Tăriceanu.

http://www.secundatv.ro/politica/tariceanu-atac-la-sefa-dna-a-inceput-sa-se-creada-atotputernica-si-sa-dea-sfaturi-de-politica-externa-23690.html/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Tariceanu si altii rastalmacesc tot ce spune Kovesi si fac propaganda, sa explicam :

  1. Cu MCV ul ne-am pricopsit din cauza jafului facut de Tariceanu & Comp.
  2. Tariceanu a jefuit impreuna cu Microsft si OLAF (comisia UE).
  3. Kovesi cunoaste aceste lucruri si stie foarte bine ca fara ajutor extern MCV + SUA, lupta impotriva coruptiei o sa o duca din nou Tariceanu si Nastase, care o sa-l puna pe Botos Procuror General (ca pe Catalin Voicu nu mai pot) ca sa-si ia revansa, si se va ajunge si mai rau decit ne putem imagina, si asta o stie si Tariceanu.
  4. Kovesi spune doar ca MCV ul a ajutat sa se poata lupta impotriva coruptiei PUNCT.
  5. Tariceanu se face ca nu stie ca ridicarea MCV ului nu este functie de nicio politica, este doar functie de rezultatele luptei anti coruptie care il vizeaza direct si personal.
  6. Fara DNA (cu sau fara Kovesi) si munca pe care acestia o fac in speranta ca il vor aresta si pe Tariceanu, MCV ul nu va fi ridicat in veci.

Taricene, nu din cauza DNA si a lui Kovesi suntem o tara de mana a doua, din cauza ta si a celor ca tine am ajuns in aceasta situatie, asa ca ciocul mic si asteapta linistit sa primesti citatiile de la DNA, pina iei tu decizia politica sa ridici MCV ul.

Si vezi ca nu cred ca o sa faca nici Presedintele si nici Primul Ministru ce le zici tu, cum faceau Ovidiu Artopolescu, Ilie Botos, Jonathan Scheele si Alessandro Buttice cind erai tu Prim Ministru de jaf si tilharie.

Cu (nici un) respect, hai sictir de golan prost care esti !