Kovesi – Coldea: MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Capitolul XCIII: Dragnea e salvat la “comandă” de DNA prin manipularea ilegală a probelor din dosar. Tăriceanu îl deplînge pe Dragnea, beneficiarul “serviciilor” DNA, şi democraţia, şi critica “dur” DNA şi ICCJ. DNA continuă să îl salveze la “liber” pe Tăriceanu, Vlădescu, Ghiţă, Microsoft şi pe toţi procurorii corupţi care i-au deservit începînd din anul 2004 pînă în prezentul mereu continuu.

multi_coruptiDNA continua sa practice nestingherita POLITIE POLITICA la vedere si cu maxima emfaza si determinare infractionala in favorizarea Microsoft, MAI, SRI, Tariceanu, Vladescu, Ghita !

“Reţinerea unei situaţii de fapt contrară probelor administrate, în cursul urmăririi penale, obligă procurorul la o prezentare a argumentelor care au condus la înlăturarea lor, or, în această cauză acestea lipsesc total. Dacă Parchetul avea cea mai mică îndoială cu privire la realitatea afirmaţiilor martorilor sau a concluziilor raportului de constatare întocmit de propriul specialist, este de neînţeles de ce nu a audiat nici măcar o singură persoană dintre semnatarii acestor mesaje (pentru a verifica dacă şi cum a fost posibilă cunoaşterea modului în care s-a votat), de ce nu a investigat în niciun fel această faptă care reprezintă cea mai gravă dintre acuzaţiile aduse inculpatului Liviu Nicolae Dragnea”. Sorina Matei 23 Aprilie 2016

http://sorinamatei.ro/exclusiv-probele-directe-pe-liviu-dragnea-care-nu-au-fost-speta-referendumului-greselile-unui-important-dosar/

„Principiile statului de drept ne obligă să respectăm decizia oricărei instanțe judecătorești, cu precădere atunci când este una definitivă, dar, în același timp, avem dreptul și chiar obligația să exprimăm un punct de vedere politic, mai ales că o facem pentru apărarea democrației și a pluralismului, aflate de mai multă vreme în România într-un pericol vizibil și notoriu. Procesul intentat lui Liviu Dragnea, dar și decizia ÎCCJ sunt acțiuni eminamente politice, ele reprezentând un unicat nedorit în lumea civilizată” Tăriceanu pe Facebook 22 Aprilie 2016

Sima da si alte amanunte: „2011: Omnilogic si Siveco injura continuu la Basescu si sunt speriati de unul Ghita din IT. Ghita nu conteaza, nu se stie bine cine e. In acordarea contractelor de sute de milioane cu statul roman conteaza doar Omnilogic si Siveco. De ce sunt speriati? In spatele Omnilogic si Siveco se afla eminenta cenusie domnul profesor Magureanu. E cumva o lupta intre vechea garda si garda noua? Dupa 1 mai 2012, Ghita devine leader de piata. Poate de aceea le era frica!”. „Daca ceva sau cineva nu poate fi evitat, atunci trebuie imbratisat” Shakespeare P.S. Daca de luni nu voi mai posta, folositi ce am scris mai sus ca epitaf. Cristian Sima , Sankt Moritz, 9 mai 2014

http://www.stiripesurse.ro/acuzatii-incediare-cristian-sima-face-dezvaluiri-naucitoare-din-lumea-politica_658283.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Lucian Papici, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Nicoleta Bulgaru, Laura Codruta Kovesi, Monica Pop si multi alti politisti, procurori si judecatori ii „salveaza” pe politicienii corupti in numele democratiei si a valorilor politice reprezentate de Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Dan Nica, si multi altii si pe finantatorii grupurilor infractionale internationale, Microsoft – Siemens – EADS si multi altii.

DNA lucreaza in strinsa legatura cu OLAF („comandat” de Mafia Siciliana) si cu asasini si criminali profesionisti (Sergio Pileri, Alessandro Buttice, Sorin Ovidiu Vintu, Adrian Murea si multi altii).

Anchetele Microsoft sunt blocate de Laura Codruta Kovesi (Dosar 654/P/2011), Claudiu Dumitrescu (Dosar 216/P/2005), Doru Tulus (Dosar 66/P/2007), care au semnat Rezolutii cu incalcarea Legii in favorizarea Microsoft si a complicilor acestora la jaf, tilharie, mita, piraterie, frauda, crima organizata si terorism.

Calin Popescu Tariceanu poate sta linistit atit timp cit ii mai poate inca ameninta (voalat) si santaja direct pe fostii si actualii sai sustinatori din cadrul DNA, ca doar sunt partasi impreuna cu Microsoft, la aceleasi infractiuni, crime si acte de terorism deosebit de grave in forma continuata si agravanta.

Mascarada pe care DNA impreuna cu Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu o „joaca”, este doar o gluma nevinovata in comparatie cu eforturile pe care DNA le face din 2005 pina in prezent, pentru a putea sa ii protejeze pe Microsoft, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si multi altii.

Vom reveni …