ADEVĂRUL MICROSOFT Aşteptăm să finalizăm şi acest dosar” Laura Codruţa Kovesi B1 TV 11 Mai 2016

dna_kovesi_sri_maior_fbi_gucciferE un dosar complex cu multe activităţi care trebuie verificate, contractele s-au derulat pe o perioadă mare de timp, au fost sute de funcţionari implicaţi. Este greu să îi ceri unui procuror cu 120 de dosare să lucreze ritmic în toate. Aceste două dosare Microsoft şi EADS sunt priorităţi, se lucrează ritmic, dar totuşi, e un singur procuror care face această anchetă”, a explicat Kovesi.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/kovesi-anunta-explozia-dosarului-eads-sunt-sute-de-persoane-implicate-lucram-cu-parchetul-din-germania-148980.html

Kovesi anunţă explozia dosarului EADS: “Sunt sute de persoane implicate. Lucrăm cu Parchetul din Germania” … şi cu Serviciile din Rusia împreună cu Guccifer

http://www.thegatewaypundit.com/2016/05/hillarys-emails-hacked-russia-kremlin-deciding-whether-release-20000-emails-hacked/

https://www.rt.com/usa/complete-emails-guccifer-clinton-554/

Laura Codruţa Kovesi anunţă evoluţii majore în dosarele Microsoft şi EADS. Kovesi anunţă că DNA şi Parchetul din Germania vor înfiinţa o echipă comună pentru anchetarea dosarului EADS, în baza unui acord semnat recent, arată B1 TV.

Şefa DNA a precizat că în dosarul EADS sunt verificate mai multe fapte de abuz în serviciu şi sunt suspectate şi infracţiuni de luare şi dare de mită. Kovesi susţine şi că este nemulţumită de decizia din dosarul Microsoft.

„Din acest dosar este disjunsă o parte care vizează infracţiuni de abuz în serviciu, în care sunt suspectate persoane care au participat la încheierea contactului, persoane cu funcţii importante care au avut calitatea de ministru. Aşteptăm să finalizăm şi acest dosar, deocamdată avem în curs un raport de constatare pentru a stabili cu exactitate prejudiciul”, a adăugat Kovesi.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă rugăm să vă hotărîţi asupra contradicţiilor pe care le elucubraţi, şi să ne spuneţi adevărul ! … sau să nu ne mai minţiţi, puteţi practica tăcere.

Ati declarat, ca ati conexat dosarul Microsoft (o parte, din care ati disjuns o alta parte), cu dosarul EADS, instrumentat de Procuror Sef Serviciu Catalin Vartic, astfel incit spuneati ca sunt doi procurori care nu se ocupa decit de acest dosar(e), pentru ca i-ati eliberat de alte sarcini. Pe Vartic puteti sa il eliberati de toate sarcinile, ca oricum nu face decit politie politica si ameninta partile vatamate din dosare, respectiv subsemnatul.

Acum ne declarati ca in fapt este un singur procuror care nu poate lucra ritmic la 120 de dosare, drept care asteptati cu rabdare matusalemica (din 5 Septembrie 2005) sa fie inchise toate cele 120 de dosare in mod ritmic dar “rezonabil”.

Ne spuneti ca veti (in viitor) înfiinta o echipa cu procurori din Germania, care nu sunt ocupati, in timp ce procurorii DNA lucreaza la cel putin 120 dosare pe cap de procuror, plus cel(e) ale Microsoft – EADS.

Siemens unde a disparut, si de FBI de ce nu spuneti nimic ?

Sa fie oare doar reflexul propagandei si al dorintei de a ne informa despre nimic, si de a ne transmite informatii contradictorii ?

Cite dosare sunt in lucru si citi procurori, care au cite dosare, isi mai fac timp sa se uite in cele mentionate ?

FBI se ocupa sau nu de investigarea Microsoft si a crimelor comise in România ?

Microsoft impreuna cu RSC-Medist-Asesoft-Teamnet au constituit o retea infractionala internationala de frauda, piraterie, coruptie si crima organizata, astfel monitorizata cu ajutorul lui George Cristian Maior de catre serviciile de informatii din Rusia.

In prezent Kremlinul decide daca sa faca publice peste 20.000 de mesaje copiate din emailul lui Hillary Clinton, cu ajutorul involuntar primit de la Marcel Lehel – (Micul) Guccifer.

Acesta a livrat, folosind servere din Rusia, intreaga retea de coruptie constituita de Microsoft si asociatii acestora RSC-Medist-Asesoft-Teamnet, si protejata de George Cristian Maior, Claudiu Dumitrescu, Irinel Paun si alti procurori DNA, inclusiv Catalin Vartic, serviciilor secrete rusesti, aspect care este de interesul FBI.

In Romania, furind din sistemul de sanatate Microsoft UCIDE oameni vii, nu doar competitia, in complicitate cu politicieni, politisti, ofiteri, procurori si judecatori corupti !

Cine este singurul procuror pe care il asteptati, atit de ocupat fiind, sa termine investigatii incepute pe 5 Septembrie 2005, cind DNA nu era deloc ocupat, decit cu inscenari judiciare facute de Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu, la “comanda” lui Calin Popescu Tariceanu si a lui Sebastian Vladescu pentru favorizarea Microsoft si a partenerilor sai ?

Intrebarile nu sunt retorice.

Va dorim succes,

Dragoş Rişcanu