ADEVĂRUL MICROSOFT „George Maior, viitorul premier al României – Vasile Blaga este ”obosit, tracasat” Rareş Bogdan 1 Iunie 2016

maior_kovesiDNA urmează să finalizeze Dosarul Microsoft în anul 2030 !

„Jurnalistul Realitatea TV, Rareş Bogdan, lansează o nouă profeţie politică, după ce tot el l-a anunţat pe Dacian Cioloş ca prim-ministru, cu o lună şi jumătate înainte de căderea Guvernului. Rareş Bogdan susţine că George Maior este o variantă luată în calcul de PSD, care, până la finalul anului ar putea schimba echipa de conducere, cu Vasile Dâncu preşedinte, Liviu Dragnea preşedinte executiv şi George Maior prim-ministru.

Vasile Blaga este ”obosit, tracasat şi cred că se trezeşte în fiecare dimineaţă la 5.30 să se uite pe fereastră dacă nu au venit nişte băieţi în negru”.

In 2019 preşedintele Iohannis se va bate cu Vasile Dâncu sau cu George Maior la preşedinţie”

Comentariile Redactiei

Micro soft devine Maior Preşedinte !

Visul lui Sebastian Ghita incepe sa prinda forma, George Maior va fi Prim Ministru si ulteriror Presedinte, cel putin doua mandate, deci pina in 2029.

Blaga se va tot uita pe fereastra, dar desi el se ascunde pe el nu il cauta nimeni, tot pina in 2030, ca doar vine la „pachet” cu George Maior, si „pachetul” e la favorita lor Laura Codruta Kovesi.

In conditiile in care DNA a decis sa inchida Dosarul Microsoft si altele, este evident ca George Maior poate sa devina si Împăratul României, dupa modelul Idi Amin Dada.

George Maior, tata MICROSOFT

2000 – August

Microsoft este initiatorul mitelor date lui Adrian Nastase incepind din anul 2000 si ulterior, via Miky Spaga, Irina Socol si altii (Claudiu Florica, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si altii), in conformitate cu politicile sale Evangheliste, bazate pe mita pentru monopol si piraterie.

2001 – Martie

George Maior este artizanul principal alaturi de Dan Nica si Silviu Hotaran a ceea ce reprezinta Dosarul Microsoft – (Politicile Evangheliste), respectiv mita din jaf si tilharie si garantarea implementarii politicilor monopoliste (Evanghelism) ale Microsoft.

2004 – Decembrie

Vasile Blaga (MAI) si George Maior (SRI) in asociere cu Microsoft – RSC- Medist – Asesoft – Teamnet, aplica politicile Microsoft de frauda, piraterie, coruptie, albire de bani, crima organizata si terorism.

2007 – Iunie

Siemens – se autodenunta si denunta Microsoft, partenerul sau in comiterea mai multor infractiuni de coruptie si albire de bani, si incepe sa investigheze si sa probeze reteaua internationala de crima organizata din care fac parte George Maior, Vasile Blaga, Adrian Nastase, Dan Nica , Claudiu Tanasescu, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu si multi altii.

2009 – Februarie

FBI – DoJ – FCPA – SEC – Incep anchetarea Microsoft pentru infractiuni de coruptie si alte crime comise in mai multe tari printre care si Romania.

2010 – August

GUCCIFER Marcel Lehel – face publica corespondenta pe care George Maior o are referitor la crime si coruptie comise de Sebastian Vladescu (RSC Medist) si Sebastian Ghita (Asesoft Teamnet) in Belgia – Bruxelles.

2012 – Ianuarie

DNA – primeste de la Siemens documente care probeaza infractiunile comise de reteaua criminala internationala, inclusiv de angajati Siemens, respectiv frauda, coruptie si albire de bani prin companii off-shore inclusiv cele conduse de Ian Taylor si Lazlo Kiss in Vanuatu, la aceeasi adresa unde functionau si companiile de trafic de droguri contra arme pentru teroristi ale lui Victor Bout.

2014 – Iulie

DNA – face public SCANDALUL MICROSOFT

2015 – Noiembrie

George Maior – în plin scadal Gabriel Oprea, Microsoft – Siemens – EADS, Elena Udrea, Florian Coldea, Dorin Cocos, Sebastian Ghita si multe altele, George Maior fuge Ambasador in SUA.

2016 – Mai

DNA nu poate trece granita si SRI minte pe toata lumea inclusiv pe Presedinte oricit de Presedinte este el, asa ca vine George Maior in Romania, sa ne explice cum el care a fost timp de zece ani Director SRI, perioada in care Dan Condrea opera genocid, Microsoft opera mita la toate guvernele, RSC-Medist-Asesoft-Teamnet exportau retele de crima organizata si de piraterie, el nu stia nimic.

George Maior merita sa devina Presedinte, pentru ca asa va putea invoca faptul ca SRI il minte si el nu stie nimic, pentru ca altfel trebuie sa fie promovat Presedinte de celula la Jilava, ori de prost congenital ori de criminal periculos.

Sebastian Ghita se bucura de 1 Iunie ca un copil pentru vestea buna primita de la rivalul sau Rares Bogdan si el un mare protector al Microsoft – Maior Presedinte.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Aşa cum manipulaţi, ticluiţi şi tergiversaţi investigaţii care privesc Microsoft începînd din 5 Septembrie 2005, mai puteţi să le pastraţi pînă în 2030, adică doar încă 14 ani, şi să continuaţi să beneficiaţi de respectul şi beneficiile Microsoft, Preşedinte, Director SRI, Ministru MAI şi toţi infractorii asasini, care cînd nu mor prin copaci sau dispar, se duc la biserică (sau la Monaco) să se roage pentru Sănătatea Dumneavoastra, că Sănătatea noastră nu mai e demult.

Vă asigur că George Maior nu ştie nimic de toate cele mai sus pomenite, pentru că dînsul nu ştie să citească, altfel nu se explică cum deşi i-am scris zeci de memorii şi i-am trimis probe irefutabile, acesta tot nu reuşit să afle încă că este un membru deosebit de important (vital) al reţelelor de crimă organizată din Sănătate în frunte cu Microsoft.

Poate îi spuneţi Dumneavoastră,

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu