ADEVĂRUL MICROSOFT “TĂRICEANU ESTE “LĂSAT” DE ECOSISTEMUL MICROSOFT, CARE NICI EL NU STĂ PREA BINE LA DNA – FBI”

blaga_paun_tariceanu_vladescu_artoTăriceanu plinge cu lacrimi de crocodil moartea democratiei si teroarea DNA, care ii fabrica dosare, mai ceva ca Erdogan, pentru ca el lupta pentru statul de drept, si este astfel un erou si o victima in acelasi timp in care ramine vigilent si obiectiv.

El vrea stat de drept asa cum la preluat de la Nastase, el nu vrea sa stea drepti, vrea ca toti ceilalti muritoti sa stea in genuchi in fata lui si a ECOSISTEMULUI MICROSOFT.

Sebastian Vladescu este si el un erou al pirateriei Microsoft, si o victima a Omnis, astfel salvat la comanda politica si infractionala de DNA, Microsoft, MAI, SRI si OLAF.

Primul Ministru Tariceanu l-a numit in 2005 Ministru de Finante pe Vladescu, cind acesta era cercetat pentru infractiuni foarte grave si exhaustiv probate, respectiv piraterie si frauda fonduri Phare.

Tariceanu era informat inca din 2004, de Omnis, victimele furturilor facute de Valdescu, despre faptul ca acesta a livrat software dovedit a fi furat in Sistemul de Sanatate si in primul rind la SRI si MAI.

Deci Tariceanu reuseste sa puna un infractor dovedit care fura software si bani UE sa fie Ministru de Finante, chiar cind Romania incerca sa fie primita in UE, folosind toata puterea si influenta ECOSISTEMUL MICROSOFT.

Tariceanu il da afara pe Ministrul de Finante Ionut Popescu pentru ca acesta indraznise sa inceapa o investigatie in mafia vamilor atit de draga Ministrului de Interne Vasile Blaga, si el informat despre faptul ca Sebastian Vladescu livrase gratuit la Spitatlele MAI software furat “produs” din fonduri Phare fraudate.

Tariceanu, Blaga, Vladescu impreuna cu Microsoft pe post de martor cheie, livreaza la DNA un scenariu aberant, pe care Procurorul Sef Sectie Irinel Paun il transforma in rechizitoriu, astfel incit Vladescu devine erou si victima si Omnis si noi personal devenim infractori deosebit de periculosi.

Conform marturiilor Microsoft si RSC-Medist, companiile lui Vladescu care nu angajau nici un programator, primesc gratuit de la Microsoft via Internet software in valoare de 2 miliarde de dolari, pe care il livreaza fara nici o modificare, gratuit la Spitalele MAI si SRI, in conditiile in care programele respective erau inregistrate la ORDA de Omnis.

MAI – DGPMB decide, in pofida legii si a probelor legal constituite la dosar, ca programele create de Omnis si inregistrate la ORDA apartin Microsoft.

DNA constata ca fondurile Phare destinate crearii si comercializarii unor programe noi sunt folosite pentru a livra programe Microsoft (conform MAI) neinregistrate la ORDA, identice cu cele create si inregistrate de Omnis la ORDA.

Cel mai cistigat este Microsoft, care astfel isi extermina competitia din cele mai profitabile piete emergente, in timp ce Blaga isi rezolva problema de la MAI si problema Vamilor si intra si el impreuna cu Vladescu si Tariceanu pe circuitul mitei Microsoft, atit de draga in trecut lui Dan Nica, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu.

Omnis este gasita vinovata pentru denunturi mincinoase si calomioase la adresa Ministrului de Finante astfel numit de Tariceanu la insistentele lui Blaga (MAI) si Timofte (SRI) a altor beneficiari ai infractiunilor comise de Vladescu in asociere cu Microsoft si altii.

Omnis si noi personal suntem dati in judecata in baza anchetelor facute de DNA la comanda si controlul lui Tariceanu, Vladescu Blaga si Microsoft.

Situatia subzista in prezent, in conditiile in care astazi este cunoscut faptul ca Tariceanu, Vladescu si Blaga sunt anchetati in dosarele Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, respectiv ECOSISTEMUL MICROSOFT, bazat pe frauda, piraterie, mita, spalare de bani, crima organizata.

Tariceanu nu tipa in gura mare impotriva DNA, pentru trimiterea in judecata pentru niste minciuni amarite, el este disperat ca se apropie momentul in care DNA – FBI si altii il vor trimite in judecata impreuna cu Vladescu, Blaga si multi altii pentru infractiuni mult mai serioase decit minciunile pe care el le spune cu atita naturalete incit chiar crede ca sunt adevaruri.

Taricene vezi ca Microsoft nu te mai sustine, si nici OLAF, iar DNA se pare ca a inteles ca Vladescu, Blaga si Paun impreuna cu Artopolescu nu sunt victimele Omnis, ci exact invers, si daca nu a inteles inca cu siguranta va intelege cind o sa le spui chiar tu.

Poti sa incepi sa scrii, decit sa stai ca prostu pe la televizor, ca vei spune imediat tot cind iti vor pune dovezile pe masa, ca tu nu esti VINTU un barbat cu multa exeprienta de la care puteai sa mai inveti, nu doar sa il rogi sa te ajute pe tine si pe partenerii tai.

Taricene vezi ca barbati asa ca tine cu experienta de manechini au o viata foarte usoara la bulau unde vei ajunge cu maxima certitudine, asa ca nu uita ciorapii pe care ii prezentai cu atita gratie cind erai mai proaspat.