ADEVĂRUL MICROSOFT „Tăriceanu îi atacă pe favoriții lui Ponta: ‘O gogoaşă, un partid neo-fascist’  Florin Puşcaş Redactor Stiripesurse 3 Septembrie 2016

tariceanu_vladescu_vintu_artoOrice incalcare a Drepturilor Fundamentale, Functionarii Legii si Constitutiei reprezinta Politie Politica, indiferent daca este comunist securista – neo fascista – democrat liberala.

Tariceanu impreuna cu entitati corupte din institutiile competente si responsabile pentru apararea Constitutiei si Legii au actionat si continua sa actioneze in cel mai pur spirit si litera a Politiei Politice, astfel dovediti din anul 2004 pina in prezent de Omnis Group si noi personal.

NEO – FASCIM – COMUNISM – STAT MAFIOT

Tariceanu, un comunist cu state vechi, devine devine dupa 1989, neo-comunist – securist „liberal” si „democrat” de frunte, alaturi de Sebastian Vladescu, Varujan Vosganian, Ovidiu Artopolescu si multi altii astfel „ajutati” de „SOV – Vintu – SRI” si Microsoft, sa isi dezvolte „oligarhiile” Statului Mafiot, in curs de a deveni neo-fascist, un fel de ALDE.

Faptic, nu exista diferente intre extremismul comunist si cel fascist, cum nu exista diferente intre extremistii Calin PopescuTaricean, Sebastian Ghita, Bill Gates, Steve Ballmer, Victor Ponta, Adrian Nastase, George Maior si multi altii.

Diferentele sunt doar de ordin propagandistic, unii joaca discret si pervers rolul liberalilor democrati Euro Atlantici, in timp ce practica in fapt metode comunisto- securiste – neo fasciste, in timp ce altii joaca „deschis” in „cimpul tactic” al niselor electorale astfel incit sa fie minciuna si manipulare pentru toata lumea indiferent de orientare politica.

PONTA SINCERUL GENEROS vs. TĂRICEANU SINGURATICUL MINCINOS

”Am făcut cu PRU exact cum am făcut cu ALDE. Călin Popescu Tăriceanu era singur, i-am zis să îl ajut, să facă un partid, pentru că PNL nu mai era liberal. L-am numit preşedintele Senatului şi m-am certat cu pesediştii, care acum sunt prieteni cu ei. Le-am zis: ”Nu fiţi hapsâni!”. Ce făceam fără ALDE? Am avut nevoie de un partid în care să vină oameni care nu se înţelegeau cu lideri.” Victor Ponta

Ponta nu e hapsân, da la toata lumea dupa nevoi, pe Tariceanu la iubitorii de „libertate’, pe Ghita la iubitorii de asasinate, pe „nasul” Maior la pro-americani, pe Blaga la pro-contrabandisiti, si pe Kovesi, Bica si Nitu, la anti coruptie si anti mafie”.

Tariceanu este un infractor, dovedit, care practica impreuna cu oligarhiile din care face parte, metode de control al justitiei de tip Politie Politica, caracteristice tiraniilor comuniste si fasciste si Evanghelismului Microsoft.

DNA – SRI – MAI – OLAF, continua sa ii protejeze, astfel incit acestia sa poata continua „circul” mediatic, de manipulat populatia dupa modelul „armata e cu noi” impotriva „teroristilor” care au venit cu submarinele pe Canalul Dunare Marea Neagra (care are adincime de 4 metri), si „se trage din toate pozitiile”, in timp ce ‚legionarii” abordeaza steaguri verzi si minerii steaguri rosii de singele studentilor macelariti la ordinele unora ca Amiralul Cico, Catalin Voicu, si multi altii.

DNA – SRI sunt perfect neutre si echilibrate intre asasinii traspartinici de sorginte mediatica  neo fascisti – liberalii democrati – comunistii securisti si luptatoti impotriva coruptiei (Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus si multi altii).

http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-recunoa-te-ca-se-afla-in-spatele-pru-ce-strategie-diabolica-a-pus-la-cale_1149550.html

„Acest subiect de care m-aţi întrebat e din această categorie, o gogoaşă care s-a umflat şi cu ajutorul neprecupeţit al mass-media, fără îndoială, şi care nu are nimic de substanţă. Dacă e să discutăm în plan politic, subiectul a fost abordat pe larg de profesorul Daniel Barbu şi vreau să vă spun că noi ca partid de esenţă nu numai liberală, dar şi democrată, respingem orice discurs naţionalist, xenofob, de genul celui care urmează să fie promovat de acest partid. Cred că România trebuie să rămână şi cetăţenii români, ancoraţi la valorile democrate şi nu trebuie să se lase cetăţenii seduşi de aceste formaţiuni şi de aceste discursuri care sunt extrem de periculoase.” Calin Popescu Tariceanu

„Nu practicăm acelaşi sport, de aceea nu putem fi în competiţie cu ei. Noi suntem un partid democratic, ei sunt un partid neo-fascist, joacă în altă parte, nu ne întâlnim niciodată – nici pe acelaşi electorat, nici pe aceleaşi valori.” Senator Daniel Barbu

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-ii-ataca-pe-favori-ii-lui-ponta-o-gogoasa-un-partid-neo-fascist_1150040.html