ADEVĂRUL MICROSOFT “TROCUL KOVESI „PLAGIATOAREA” ÎN TROACA MICROSOFT „PIRATERIA”, LA “CULES DE VIA” MAFIOTULUI GHIŢĂ – ASESOFT – RSC”

KOVESI DEMISIA !

ghita_kovesi„Cei care sunt dovediţi plagiatori trebuie să dispară din viaţa publică”, mai spune preşedintele. Deşi nu i-a rostit numele, se înţelege că şeful statului se referă inclusiv la şefa DNA. De altfel, acesta a ţinut din start să afirme că prezenţa sa la Universitatea de Vest din Timişoara nu are nicio legătură cu faptul că Laura Codruţa Kovesi şi-a susţinut teza de doctorat la această unitate de învăţământ superior.”

http://www.stiripesurse.ro/iohannis-mesaj-ferm-despre-plagiat-verificari-urgente_1155328.html

GHIŢĂ ESTE UN MAFIOT NOTORIU “FOARTE APROPIAT” DE KOVESI

Ghita se da singur in „primire”, daca celorlalti le este frica de relatiile lui cu Kovesi, Coldea, Maior, Vladescu, Tariceanu si Ecosistemul Microsoft.

„Nu este numai reclamatia primarului Robert Negoita la adresa lui Sebastian Ghita. Mai este o directoare de la APIA care i-a depus o reclamatie pentru santaj si amenintari la DNA si sunt foarte multi oameni despre care am aflat ca au fost santajati si amenintati de Ghita. Daca se confirma, acest om este un mafiot si un lacom care doreste sa castige enorm din faptul ca este deputat PSD si prietenul lui Ponta.

Spre exemplu, stiu ca sunt firme care atunci cand castiga licitatii, se duce Ghita sa le ceara 12,5 la suta, daca nu, ii ataca la RTV. Sunt oameni amenintati cu ‘te distrug, te omor, te fac’, chiar din partidul lui. Asta-i Ghita. Sunt si ziaristi amenintati si fac foarte rau ca tac si inghit. Altfel spus, e un mafiot”, a afirmat seful statului. Marti, 20 Mai 2014

http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-sunt-jurnalisti-si-membri-psd-amenintati-de-ghita-fac-rau-ca-tac-si-inghit-e-un-mafiot-1299942

BĂSESCU „STATUL MAFIOT” = GHIŢĂ+KOVESI+COLDEA+MICROSOFT

Sebastian Ghita : „În cursul anului 2012, am participat în mod direct la redactarea în fals, fără respectarea prevederilor legale, a Raportului Tehnic de Expertiză întocmit de Comisia Tehnică a Consiliului Naţional de Etică în cazul tezei de doctorat Laurei Codruţa Kovesi. Deţin date şi dovezi care demonstrează că această comisie nu s-a întîlnit niciodată, iar redactarea în fals a raportului s-a făcut cu implicarea unor înalţi demnitari ai statului şi cu ştiinţa Laurei Codruţa Kovesi.”

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-luni-3-octombrie-2016/

Se pare ca relatia dintre Neprihanita Kovesi si Ghita Mafiotul devine din ce in ce mai toxica pentru Statul Mafiot, reprezentat de Calin Popescu Tariceanu, Vasile Blaga, George Maior, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si alti beneficiari ai protectiei primite de la Microsoft – Comisia UE si Laura Codruta Kovesi.

GHIŢĂ DESPRE KOVESI : “CUCOANA” E NEBUNĂ ŞI MINTE

Deputatul Sebastian Ghiţă a subliniat că întâlnirea dintre Kovesi şi Ponta a avut loc la o petrecere privată. „A fost o petrecere privata, se culegea via, am convenit sa vina multe persoane. A venit si domnul Ponta, iar acolo s-au intalnit prima data la o vie pe care o detineam”.

„Oamenii mai beau must. „Eu nu o să vin cu filmări, dar daca procurorii vor cauta dovezi despre buna relaţie dintre mine şi Kovei vor gasi. Am fost în foarte multe locuri, nu trebuie să caut eu filmări„.

Văd o problemă ca a mintit ca ne-am cunoscut. Acum un an s-au doi la un bilant al MAI am auzit-o public cand le-a spus tuturor: „mai politistilor daca va mai prind cu un om de afaceri o sa va arestez. Eu mi-am facut cruce, ba cucoana e nebuna? Păi trebuie sa se gandeasca la cum a trait ea pana acum în rândul oamenilor„, a conchis deputatul Sebastian Ghiţă.

http://www.romaniatv.net/ponta-despre-scandalul-ghita-kovesi-daca-voi-fi-chemat-la-parchet-voi-spune-ce-stiu-dar-nu-ma-duc-cu-un-dosar-la-subrat_317628.html#ixzz4M0TOCOsv

GIP : KOVESI A PLAGIAT

Astfel, capitolele 2, 3 şi 4 sunt plagiate în proporţie de 35%, iar capitolele 5 şi 6 sunt plagiate în proporţie de 50%, potrivit GIP.

Potrivit lui Mugur Ciuvică, Grupul de Investigaţii Politice va publica în perioada următoare şi rapoartele rezultate în urma verificării cu iThenticate a capitolelor 2-6.

http://www.stiripesurse.ro/noi-informa-ii-despre-efa-dna-45prc-din-doctoratul-lui-kovesi-este-plagiat-gip_1155303.html

KOVESI DECLARĂ CĂ NU ÎL CUNOAŞTE PE GHIŢĂ ŞI NU A PLAGIAT

Tariceanu se alatura celor care vor “binele” justitiei atit timp cit Vasile Blaga, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Victor Ponta si Ecosistemul Microsoft continua sa fie protejati de procurorii corupti, lacomi sau/si speriati de Kovesi-Coldea-Maior-Ghita-Gates-SOV si altii asemenea lor.

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-sare-in-apararea-efei-dna-vedem-care-este-fata-ascunsa-a-statului-de-drept-din-romania_1155284.html

KOVESI “BUNĂ ŞI APROPIATĂ” PRIETENĂ A MAFIEI ASESOFT-RSC

Sebastian Ghita, in prezent deputat PSD, este acuzat de procurorii de complicitate la inselaciune si fals in declaratii intr-o afacere cu produse petroliere care ar fi prejudiciat statul cu 20 de miliarde de lei vechi. Dosarul – Denumit „Tracia-Asesoft” – se judeca inca din 2002, iar Ghita a fost achitat in prima instanta in 2011.

„Cimpul tactic” SRI-PICCJ-DNA, aflat la cules de vie in 2011 a decis sa il sustina pe Sebastian Ghita si pe Sebastian Vladescu si la Bruxelles si in Romania, via Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea, George Maior si multi altii.

Dupa un drum anevoios prin instante si dupa o rejudecare, dosarul a ajuns sa bata pasul pe loc dupa ce Ghita a rezolvat doctoratul lui Kovesi si ulterior a fost ales parlamentar.

Pe 3 Martie 2016 Sebastian Ghiţă scapă de dosarul „Tracia-Asesoft”, dupa ce a fost scapat de Kovesi si de dosarul Guccifer – Ecosistemul Microsoft.

http://www.hotnews.ro/ancheta-16182421-dosarul-tracia-asesoft-sebastian-ghita.htm

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sebastian-ghita-scapa-de-dosarul–tracia-asesoft–408955

http://www.mediafax.ro/cultura-media/basescu-sunt-jurnalisti-si-membri-psd-amenintati-de-ghita-fac-rau-ca-tac-si-inghit-e-un-mafiot-12637909

KOVESI PLAGIATOREA NEBUNĂ ŞI MINCINOASĂ „FACE” ILEGAL DOSARE ŞI ŞANTAJEAZĂ PREŞEDINTELE CU DOSARE GATA FĂCUTE

Sebastian Ghiţă a lansat acuzaţii grave la adresa Laurei Codruţa Kovesi. Deputatul spune şefa DNA l-a şantajat pe Klaus Iohannis.

Sebastian Ghiţă a declarat că şefa Laura Codruţa Kovesi l-a şantajat pe Klaus Iohannis în legătură cu dosarul în care preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia solicită revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru imobilul cumpărat de aceştia în centrul Sibiului, informează B1 TV.

„Mai important mi se pare faptul ca această doamna se aşază în afara legii şi în afara cadrului instituţional al României. A şantajat familia Iohannis cu actele de la Braşov. Şi-a obţinut a doua numire prin atacul la familia Iohannis. S-ar putea să ajungem să discutăm şi despre numirile din timpul lui Ponta. S-ar putea să aibă şi Ponta ceva dovezi legate de plagiatul tezei de doctorat a Laurei Codruţei Kovesi. Dacă are şi Ponta dovezi legate de cum îşi modifică Kovesi paragrafe în teza de doctorat?

Avem un preşedinte care astăzi se teme că soţiei sale i se poate face un dosar. Ponta să ne spună cum a numit-o pe doamna Kovesi şi pe alte persoane din DNA şi atunci veţi înţelege de ce am spus aceste lucruri despre domnul Iohannis. Nu din prietenie s-a facut numirea”, a spus Ghiţă.

http://www.evz.ro/scandalul-ghita-kovesi-faza-pe-podgorie-pas-cu-pas.html

http://www.cotidianul.ro/ghita-kovesi-l-a-santajat-pe-iohannis-288815/

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ghita-despre-plagiatul-sefei-dna-nu-am-avut-niciodata-in-mana-lucrarea-doamnei-kovesi-video-163888.html