„IN ATENTIA DoJ – FCPA – FBI : KOVESI „AFRODITA INDECENTA” ESTE MEMBRU AL ORGANIZATIEI INFRACTIONALE INTERNATIONALE CONDUSA DE MICROSOFT”

kovesi-cuza-lilithINFORMATII NOI SI UTILE IN ATENTIA FBI – DoJ FCPA

6 Decembrie 2009 – Kovesi – Maior – Coldea – Oprea stau la televizor, beau si se roaga la Dumnezeu sa cistige Traian Basescu alegerile, in urma mitelor tranzactionate de Microsoft, pentru Gabriel Sandu, Vasile Blaga, prin intermediul Dumitru Nicolae (Niro), Gheorghe Stefan (Pinalti), Dorin Cocos si altii.

6 Decembrie 2009 – Traian Basescu cistiga alegerile datorita mita MICROSOFT

23 Decembrrie 2009 – Primii beneficiari

Vasile Blaga este numit Ministru MAI
Sebastian Vladescu este numit Ministru de Finante
George Maior ramine Director SRI
Florian Coldea urmeaza sa devina Gen. Lt. (patru stele)
Laura Codruta Kovesi este re numita Proc Gen si ulterior Proc Sef DNA
Sebastian Ghita (Asesoft Teamnet) asociat cu Sebastain Vladescu (Medist RSC)

10 Martie 2010 – Sebastian, Vladescu Sebastian Ghita, George Maior si altii s-au miscat repede si au extins reteaua de crima organizata ECOSISTEMUL MICROSOFT (MEDIST-RSC-ASESOFT-TEAMNET) la Bruxelles, unde erau deja asociati cu Alessandro Buttice „omul care deschide toate usile la Comisie” Director OLAF si Jonathan Scheele, un vechi „client” al lui Sebastian Vladescu si Sorin Ovidiu Vintu, astfel protejati de Laura Codruta Kovesi, George Maior si altii.

Organizatia infractionala era protejata incepind din 2004, de SRI, MAI, Delegatia UE, OLAF, Comisia UE, PICCJ si DNA in Romania. Extinderea la nivel international si la Bruxelles a fost doar o evolutie naturala promovata si protejata de cei pomeniti pina in prezent.

2012 – MICROSOFT NUP KOVESI DOCTOR GHITA BUFNITE

MICROSOFT – primeste cadou un NUP (prescriere) de la Laura Codruta Kovesi
Laura Codruta Kovesi primeste un Doctorat Plagiat cadou de la Sebastian Ghita Sebastian Ghita primeste doua bufnite aurite de la Laura Codruta Kovesi
Sebastina Vladescu primeste imunitate sa vinda soft furat.

25 Ianuarie 2014 – Dezvăluirile lui Guccifer: Şeful SRI ştia de patru ani că firma lui Ghiţă „a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi” – stiau si Microsoft, Kovesi, Coldea, Blaga, Vladescu, Tariceanu si Ghita ca doar ei il initiasera si il administrau … impreuna cu Comisia UE …

Buna seara,
dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft,ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros.
“Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova (…) Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana”. De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru. La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu. Sper ca info transmise sa va fie utile.

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

”Sunt mulţi oameni care ştiu destul de multe despre doamna Kovesi. Statuia Afroditei Kovesi este una falsă pentru că a fost parte a jocului politic tot timpul. Este implicată până peste cap, că altfel nu avea atâta suport să fie numită în 4 mandate: două la DNA şi două de procuror general. Până în 2014 n-am ştiut că avea legături bune şi cu PSD, pentru că n-am cerut niciodată să fiu informat pe unde beau demnitarii şpriţurile, prin grote, prin vii, în bar la Oprea. Pe astea le-am aflat mai târziu. Afrodita asta este foarte umblată printre oamenii politici. Revoltător este faptul că atunci când au luat-o pe Bica ea spunea că politicienii n-au ce să caute în anturajul oamenilor politici. Toţi politicienii, cei importanţi, ştiu că ea umbla pe la toate evenimentele private. Toţi am avut decenţă până la un punct.
http://www.stiripesurse.ro/basescu-zguduie-lumea-politica-afrodita-kovesi-e-foarte-umblata-printre-politicieni_1157402.html
http://www.stiripesurse.ro/udrea-furioasa-dupa-noile-acuza-ii-aduse-de-dna-o-incercare-de-a-acoperi-scandalul-cucuveaua-mov_1157419.html
http://www.stiripesurse.ro/ponta-chiar-vre-i-sa-il-vede-i-pe-tony-blair-la-dna-ploie-ti_1157184.html

„Hai să nu ne facem de râs, chiar vreţi să îl vedeţi pe Tony Blair la DNA Ploieşti? Cred că ar fi interesant, dar mă aveţi pe mine momentan la DNA.” Victor Ponta

„Rahatul în care se află (Kovesi) nu poate fi acoperit nici dacă m-ar lapida”

„Noi ştim bine că 26 de ani nu au fost legale lucrurile în campaniile electorale” a declarat Elena Udrea. „Se cheltuie sume uriaşe care se cheltuie la negru pentru că legea nu îţi permite să o faci transparent, banii din campanie nu sunt luaţi de politicieni acasă […] De pe urma câştigării acelei campanii electorale a avut de câştigat şi doamna Kovesi, renumirea în funcţie de către Traian Băsescu, numirea la Bruxelles, numirea la DNA. Ştia foarte bine ce se întâmplă. În campania aceea în ziua de 6 decembrie era cu domnul Coldea, domnul Maior şi domnul Oprea şi se rugau la Dumnezeu să câştige Băsescu” a tunat Elena Udrea.

Da mai cucuvelevorbitoare, vrem sa il vedem pe Tony Blair la DNA Ploiesti, pe Bill Gates la DNA Medias, pe Ponta la Jilava si pe Kovesi si Udrea la Tirgsor … si pe Ghita Presedinte daca da toate inregistrarile de pe unde le-a facut el si ai lui aparatori ai poporului … si pe Udrea Prim Ministru … !

Ce sa ne mai facem de ris, ca ne-ati facut voi de toate cucuvelele impreuna cu Tony Blair si Bill Gates, dupa ce ati furat impreuna cit ai putut.

Nu suntem de ris, suntem de tot plinsul ca va suportam sa ne furati si batjocoriti si sa ne mai dati si lectii impreuna cu Tony Blair si Bill Gates.

Poate il luati avocat pe Mateut impreuna cu NNDKP (Microsoft) ca stiu dinsii cum se pune problema si la PICCJ si la DNA si la Luxembourg, ca doar sunt si ei initiatii cucuvelemulticolore”.

„De când am fost chemată la DNA şi am fost pusă sub acuzare nu s-a mai întâmplat nimic. Acum vor să acopere scandalul cucuvelei mov. Cei care au cerut unei firme să facă sponsorizări sunt lideri politici PDL. Nu am inventat eu politica şi campania electorală în ţara asta. Aveau ei nevoie de instigarea mea ca să obţină bani? E cusută cu aţă mov. Doamna Kovesi vrea să acopere scandalul în care se află. Să răspundă dacă a folosit acel mail că dacă a transmis date secrete prin intermediul său, asta e faptă penală.”, a tunat Udrea la RTV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Bill Gates e cucuveacusteainfrunte
Tony Blair e cucuveacucrucealba
Kovesi e cucuveamov
Victor Ponta e cucuveavorbitoare
Sebastain Ghita e cucuveaucigasa
George Maior e cucuveacalatoare
Florian Coldea e cucuveaascultatoare

Noi suntem doar prada din podgorie … s-o fi gindit oare Ghita cind era extrem de apropiat de Kovesi sa creasca si sa dreseze cucuvele la el pe mosie … dupa modelul soimilor ucigasi … sau el doar trage cu pistolul in orgada, podgorie, avion privat, directori sri, si alti muritori de rind .. pe rind .. pe rind.

Pe Kovesi a dresat-o doar sa ucida dosare, sau a invatat-o si alte tehnici numai de ei stiute in noptile in care cinta cucuveaua A MOARTE … vorba lui Hemingway :

CIND AUZI CUCUVEAUA CINTIND NU TE INTREBA PENTRU CINE CINTA … PENTRU TINE CINTA …

http://www.stiripesurse.ro/avocatul-mateu-recunoa-te-am-semnat-acel-raport-la-cluj_1157176.html

bufnite