COLDEA KOVESI PERSONAJE MONDIALE ! …”PINA PE ACOPERIS” … UNDE LE CINTA CUCUVEAUA … AIA ADEVARATA, NU AIA DRESATA DE DIRECTORUL FBI JOHN COMEY …

DONALD TRUMP ESTE UN MARE PRIETEN AL ISRAELULUI

Donald Trump este un mare prieten al Israelului, in timp ce relatiile dintre Beniamyn Netanyahu si Administratia Obama au cunoscut mai multe momente deosebit de critice, incepind cu acordul nuclear incheiat de SUA cu Iranul si continuind cu recunoasterea Ierusalemului drept capitala a Israelului.

Donald Trump a promis ca urmeaza sa sustina accelerarea procesului de negociere a pacii intre Israel si Palestina, in conditiile in care Ierusalemul urmeaza sa fie recunoscut dupa 3000 de ani drept capitala Israelului.

In timpul campaniei electorale Netanyahu a avut intilniri atit cu Hillary Clinton, cit si cu Doanld Trump cu care a petrecut 90 de minute, discutind inclusiv despre implicatiile de a construi celebrul zid cu Mexic.

Relatiile dintre SUA si Israel in domeniul “intelligence” sunt excelente, si urmeaza sa fie in continuare dezvoltate, ele constituind un vector deosebit de important in lupta impotriva terorismului.

http://www.huffingtonpost.com/dr-josef-olmert/obama-and-netanyahubeyond_b_12374146.html

KOVESI TANGENTIALA CU ADEVARUL

 “In cadrul dosarului au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.”

FBI nu a facut o sesizare oficiala, nu a transmis informatii oficiale in aceasta ancheta. E posibil ca intr-o ancheta paralela derulata de aceasta agentie americana sa fi fost informatii tangentiale utile cauzei, dar nu de la FBI a plecat ancheta.

Colaborarea cu agentiile americane a inceput in urma cu cativa ani si s-a definitivat foarte bine pe parcursul acestui an. Cele mai multe informatii au fost obtinute anul acesta. S-a lucrat constant din 2013 pana acum. In vara lui 2013 dosarul a fost repartizat unui procuror si unui colectiv de politisti care au avut ca prioritate principala finalizarea anchetei, am incercat degrevarea procurorului de caz de alte activitati, s-au intensificat toate comisiile rogatorii pe care le aveam cu autoritatile din alte state. Un rol important l-a avut faptul ca au venit persoane sa denunte fapte in acest dosar.

http://www.revista22.ro/interviu-laura-codruta-kovesi-procuror-sef-al-dna-suntem-la-curent-cu-toate-metodele-de-furt-si-disimulare-a-banilor-politicienii-nu-sunt-intangibili-50589.html

INFORMARE CONTRA DEZINFORMARE

Udi Levi: Da, asta e ca un barter. Mă simt confortabil cu tine, deoarece venim din aceeași lume, chiar vreau să fiu mai concret, Daniel. Trebuie să construim un dosar: în primul rând, așa cum a spus Dan, lucrez îndeaproape cu organismul numit „Parlamentul European Evreiesc”, Parlament European. Ei sunt așezați în Uniunea Europeană. Orice ușă a oricărui membru al Parlamentului, este deschisă pentru ei. Pot veni imediat cu un dosar despre oricine și pot naște problema de aici până la acoperiș. Dar asta nu e suficient. Am o legătură foarte specială, ei au și cred că va fi cel mai important instrument pe care îl vom folosi. Știi de Euronews? Vreau să fie la Euronews și avem o legătură directă cu președintele Euronews. Uite, Daniel, el este gata pentru bani, îmi pare rău să o spun, dar venim din aceeași, pentru bani este gata să facă orice. Pot să pun o uriașă… despre România, despre tip, despre doamnă, despre știre, despre asta. Cu toată informația, cu tot materialul care va rula zi de zi povestea, toată media. Euronews este uriaș, toată Europa. Va fi o știre mare. Asta e ceva care…

http://www.stiripesurse.ro/stenograme-black-cube-dorea-sa-plaseze-informatii-despre-kovesi-in-presa-straina_1163135.html

Informatia inseamna putere, dar si dezinformarea inseamna tot putere …

Directorul FBI stie ca Microsoft este o companie care comite fraude, crime cibernetice, mita, spalare de bani, coruptie, crima organizata si terorism, dar vine in Romania sa ii felicite si sustina pe cei care participa la infractiunile deosebit de grave comise de Microsoft, in frunte cu Coldea si Kovesi.

Coldea este prezentat de Comey drept un apropiat colaborator de mare succes si un luptator de exceptie impotriva crimelor cibernetice, si Kovesi drept o neinfricata luptatoare impotriva coruptiei, oriunde s-ar afla aceasta.

In 2015 Directorul FBI cunoaste foarte bine faptul ca Omnis si noi am probat si raportat inca din anul 2012, infractiunile comise de Microsoft in complicitate cu Comisia UE si autoritatile din Romania.

CE STIE BLACK CUBE

Nu stim ce stie Black Cube, dar stim ca stie mult mai mult decit stim noi, in conditiile in care noi putem dovedi fapte suficient de grave, pentru a ii trimite pe Coldea si Kovesi in puscarie, daca am trai intr-un stat de drept, ceea ce nu este cazul.

Avem convingerea ca informatiile pe care Black Cube le are vor fi livrate si partenerilor SUA, pentru a intelege mai bine cine sunt Coldea si Kovesi, asta daca inca nu au inteles dupa povestile cu Podesta, Ghita, Ponta si Comey.

COLDEA – KOVESI FACATORII DE POLITICI MONDIALE

George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi sunt mari facatori si desfacatori de politici mondiale, care ii protejeaza pe Microsoft, ii aresteaza pe spionii israelieni si dau mita lui Podesta din bani jefuiti de Ecosistemul Microsoft, in timp ce Netanyahu si Trump stau cuminti si nu fac nimic…

Black Cube, Israel, SUA si restul omenirii sunt la cheremul lui Coldea – Kovesi, care mai au putin si incep sa conduca si Calea Lactee, daca nu o conduc cumva si Black Cube nu stie …

Domnule John Comey treziti-va, si uitati-va in oglinda sa vedeti daca Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt mai corupti decit John Podesta si Hillary Clinton, inainte sa ii tot protejati si felicitati, ca o sa ajungeti sa si credeti ce ii tot puneti pe ei sa ne spuna.

Coldea Kovesi vedeti ca sunteti complici la mai toate infractiunile din codul penal, si Back Cube stie si poate proba … asa ca mai incept cu pianul pe scari … ca scirtie …