ECOSISTEMUL MICROSOFT “CONFORM INFORMATIILOR MELE IN ROMANIA AU LUAT SPAGA MAI MULTI INALTI FUNCTIONARI EUROPENI … JONATHAN SCHEELE, ALESSANDRO BUTTICE” Cornel Ivasciuc 7 Noiembrie 2016 B1TV Dosar de Politician

MITA CU VALIZELE LA INALTI FUNCTIONARI EUROPENI

Urmariti incepind de la minutul 1:23:44 filmul emisiunii Dosar de Politician B1TV din 7 Noiembrie 2016 :

http://inregistrari.b1.ro/view-07_Nov-2016-dosar_de_politician-84.html

Acuzele unui renumit ziarist de investigatii referitor la mitele primite in Romania de inalti functionari Europeni, care nu sunt investigati de DNA pentru actele de coruptie masiva comise in Romania.

DNA DE RISUL MODERATORILOR

Pe moderatorul emisiunii il apuca risul cind aude ca ziaristul nu urmeaza sa creada in lupta impotriva coruptiei pina cind si “inaltii functionari Europeni” care vin Romania si iau mita nu vor fi investigati de DNA si la ei acasa, respectiv Anglia si Italia …

DNA ESTE ACUZAT CA NU INVESTIGHEAZA INFRACTORI STRAINI

Cornel Ivanciuc a scris incepind din 2 Aprilie 2014 referitor la mita pe care inalti demnitari Europeni o primesc in Romania, dar DNA refuza sa se sesizeze desi exista informatii si probe temeinice care probeaza acest adevar.

http://www.catavencii.ro/coruptia-din-romania-a-contaminat-structurile-comisiei-europene/

SESIZAM DNA ! NU MAI FAVORIZATI INFRACTORII UE !

Ori il acuzati pe ziarist de afirmatii false si denigratorii ori incepeti ancheta referitor la acte grave de coruptie si crima organizata comise de Alessandro Buttice si altii in Romania. Aveti toate probele necesare pentru a aplica legea.

Este inacceptabil sa continuati sa protejati niste infractori care au calcat flagrant legea in Romania, in conditiile in care aveti probe directe Case OF/2005/0417, Case OF/2010/0068 si altele.