MICROSOFT CITIRE “DONALD TRUMP ESTE ATIT DE TOXIC INCIT MICROSOFT NU DORESTE SA ISI PATEZE NUMELE PARTICIPIND LA CAMAPNIA REPUBLICANA, URMIND SA II SUSTINA NUMAI PE DEMOCRATI” 20 Aprilie 2016 

IERI SUB PRETEXTUL UNOR FELICITARI DE CONVENIENTA MICROSOFT ESTE PRIMA COMPANIE CARE A INCEPUT BATALIA CU DONALD TRUMP, PE CARE SE PARE CA NU IL POT CUMPARA LA PACHET CU “ECOSISTEMUL MICROSOFT “

MII DE MILIARDE (2.5 TRILIOANE) IN CONTURI OFF-SHORE

Microsoft si alte mari companii americane au “parcate” in conturi neimpozitabile peste 2.5 mii de miliarde (trilioane) de dolari.

Microsoft are peste 150 de miliarde “parcate” in conturi in Irlanda, Bahamas si alte “paradisuri fiscale”.

Donald Trump solicita ca aceste companii sa repatrieze toti banii, in schimbul unei taxe micsorate de doar 10% si unei amnistii fiscale, in contextul in care urmeaza sa fie schimbata legea fiscala care permite aceste jonglerii financiare, inventate si promovate de celebrii lobbysti, pe care Trump nu ii mai doreste implicati in manipularea deciziilor politice.

“America’s biggest companies—including some whose products you’re probably using right now, such as Apple, Microsoft and Nike—hold nearly $2.5 trillion of accumulated profits in offshore accounts to avoid paying US taxes, according to a report by the advocacy group US PIRG.”

 

Tax loopholes allow Apple, Nike, and others to avoid US taxes that could pay for Obamacare six times over

BILL & MELINDA GATES (FOUNDATION) IL CRITICA PE DONALD TRUMP

19 Aprilie 2016 – Bill Gates critica aspru si manipulativ, politicile economice propuse de Donald Trump, dupa care Microsoft anunta ca urmeaza sa sustina doar conventiile democrate nu si pe cele republicane.

http://fortune.com/2016/04/19/bill-gates-slams-donald-trump-style-trade-tactics/

1 Iunie 2016 – Bill & Melinda Gates (Foundation) au confirmat ca Donald Trump nu a semnat solicitarea facuta de acestia de a promite ca va renunta la cea mai mare parte a averii sale, spunind ca nu au intentia sa il abordeze pentru ca nu este cunoscut pentru altruismul sau el fiind cunoscut pentru alte lucruri, nespecificind care sunt acelea.

Bill Gates „Donald hasn’t been known for his philanthropy. He’s been known for other things.”

Melinda added, „We don’t have any immediate plans to approach him.”

http://www.businessinsider.com/bill-gates-says-donald-trump-not-known-for-philanthropy-2016-6

MICROSOFT SI CAMPANIA ELECTORALA

Marile corporatii tehnologice (Apple, Intel, HP, Google, Microsoft, etc) americane au sustinut partidul democrat si au incercat sa nu fie asociate cu Donald Trump, in conditiile in care acesta critica faptul ca acestea au control total, prin intermediul comapniilor de lobby asupra politicienilor, care le-au permis sa beneficieze de “porti” legale pentru a nu plati taxe in valoare de sute de miliarde de dollari.

Inca din 29 Aprilie 2016, Microsoft a anuntat ca un doreste sa ii fie numele “patat” de asocierea cu o campanie electorala republicana in care exista pericolul ca Trump sa fie nominalizat candidatul republican pentru alegerile presedintiale pe care EVIDENT urma sa le piarda in favoarea lui Hillary Clinton, atit de draga lui Bill & Melinda Gates (Foundation) si multor altora.

“Donald Trump is toxic that Microsoft did not want to tarnish their brand by funding his convention. If corporate sponsors continue to flee the GOP, the Republican convention might end up nominating Donald Trump at a convention sponsored by Trump.

Piece by piece, Donald Trump is destroying the Republican Party.”

http://www.politicususa.com/2016/04/29/microsoft-dumps-trump-donate-cash-democratic-convention.html

MICROSOFT IL “FELICITA” PE TRUMP AMENINTINDU-L

Vice Presedintele Microsoft pentru probleme legale Brad Smith, este primul sa il felicite din partea Microsoft pe Presedintele Donald Trump, dar insista sa il avertizeze, ca Microsoft a cistigat in curtea de justitie dreptul de a nu decripta mesajele unui terorist dovedit, si ca Microsoft este gata sa se diversifice, respectiv nu se gindeste sa aduca banii ascunsi in strainatate inapoi in america, si urmeaza sa isi continue politicile pradatoare bazate pe crima cibernetica, coruptie si terorism.

Felicitarile sunt formulate in sensul in care Microsoft se vede obligata sa accepte rezultatul unor alegeri pe care le dorea cistigate de Hillary Clinton pentru a beneficia mai departe de aprecierile si protectia politica garantata de catre democrati.

https://techcrunch.com/2016/11/09/microsoft-says-it-will-push-for-diversity-and-security-from-the-trump-administration/