Scrisoare deschisa in atentia :

PRESEDINTELUI S.U.A. DONALD JOHN TRUMP

Stimate Domnule Presedinte Donald Trump,

Va felicitam pentru cistigarea unei campanii electorale deosebit de dificile dar si deosebit de interesante.

In campania electorala pe care am urmarit-o cu mare atentie in speranta ca veti cistiga alegerile in fata unor obstacole deosebit de grele, ati facut promisiunea ca veti dispune anchetarea lui Hillary Clinton, referitor la comiterea unui numar de ilegalitati printre care coruptie, folosirea ilegala a unor mijloace tehnice si incalcarea regulilor de securitate nationala precum si alte fraude.

Ati fost acuzat de Bill & Melinda Gates ca nu doriti sa participati la actele filantropice pe care acestia le promoveaza deosebit de agresiv, pentru ca sunteti cunoscut pentru altfel de lucruri contrare acestora.

Ati fost acuzat de Microsoft si de Bill Gates pentru politicile pe care le promovati si pentru faptul ca urmeaza sa le patati imaginea daca se asociaza campaniei electorale pe care o duceati impotriva unor structuri “defecte”.

Va solicitam sa luati la cunostinta faptul ca Microsoft si Bill & Melinda Gates Foundation, si-au construit bazele financiare pentru atit de mult laudatele activitati filantropice, in urma comiterii unor ilegalitati deosebit de grave, in prezent anchetate de catre DNA incepind din anul 2005 si de FBI incepind din anul 2012 pina in prezent.

Faptul ca actele ilegale comise de Ecosistemul Microsoft au fost probate inca din anul 2005, si investigatiile inca continua dupa un deceniu, isi are explicatia in sistemul de coruptie internationala pe care Microsoft a reusit sa il promoveze in contextul unei protectii politice cumparate prin diferite mijloace atit in Romania cit si in Europa.

Adversitatea publica pe care Microsoft o are fata de initiativele Dumneavoastra consta in dorinta de a isi proteja in continuare modul ilegal de operare la nivel international.

Am luat la cunostinta din media despre relatiile foarte apropiate pe care fundatiile Clinton si Bill & Melinda Gates le au si despre interesele comune pe care acestea le promoveaza.

Va informam ca o mare parte a banilor pe care Bill & Melinda Gates foundation ii impart cu deosebita generozitate provin din acte si fapte dovedit a fi ilegale, in prezent anchetate atit in Romania de catre DNA cit si in SUA de catre DoJ – FCPA si FBI.

Avem incredere in faptul ca institutiile S.U.A. isi vor incheia investigatiile in conformitate cu respectarea legii in ceea ce priveste ilegalitatile comise de Microsoft, dar avind in vedere influenta politica pe care acestia o au in Romania precum si controlul asupra anchetatorilor nu mai putem avea incredere, dupa un deceniu de “investigatii” conduse pentru favorizarea Microsoft si a partenerilor acestora, in faptul ca Procurorul Sef DNA Laura Codruta Kovesi nu va continua procesul de manipulare a adevarului si cadrului legal in favoarea Microsoft si a Bill & Melinda Gates Foundation.

Nu cunoastem daca au existat sau nu implicatii si/sau protectie politica acordata Microsoft si Bill & Melinda Gates Foundation din partea Departamentului de Stat, dar am probat cu prisosinta ca exista inca protectie politica din partea Comisiei UE si a autoritatilor din Romania.

Domnule Presedinte sunteti singura persoana care poate corecta o astfel de disfunctionalitate in conditiile in care o astfel de ingerenta a existat si/sau exista.

Va dorim mult succes in realizarea planurilor pe care le propuneti poporului American,

Cu deosebita stima,

Dragos Riscanu