A MURIT LORDU … BILL GATES ÎNCĂ NU … COLDEA STĂ BINE ȘI MAIOR E AMBASADOR … KOVEȘI TOT PE CRACĂ (CUCUVEAUAMOV) … GHIȚĂ JOACĂ ÎN DEPLASARE … ȘI CAM TOTUL E DEPLASAT VORBA LU’ LORDU … DUMNEZEU SĂ ÎL IERTE ȘI SĂ ÎL OHIDNEASCĂ. AMIN !

„Eu cu cine am vorbit şi am promis ceva m-am ţinut de cuvânt. Astăzi nu se mai fac blaturi. Sunt bani mulţi la mijloc. Nimeni nu-şi mai permite să cedeze vreun meci. În plus, nu mai sunt oameni de onoare ca să faci un blat”, a spus „Lordul” Jean Pădureanu

IN MEMORIAM – JEAN PĂDUREANU ’COOPERATIVA’

Jean Pădureanu a reuşit să menţină Gloria pe prima scenă fotbalistică, bistriţenii formând singura echipă din afara Bucureştiului care de 20 de ani nu a retrogradat niciodată. Asta şi pentru că a ales să fondeze aşa-numita „Cooperativă” a fotbalului românesc.

„Ce era să fac? Dacă nu făceam aşa, nu mai eram în Liga I! În ’90, când am promovat, echipele mari aveau «sateliţii» lor. Dacă nu te lipeai în raza lor, dispăreai!”, s-a scuzat Pădureanu. Ca urmare a acestui fapt, microbiştii l-au poreclit „Contele Blatula”. Nu i-a dezamăgit însă niciodată pe cei cu care a tras ani la rând sforile în fotbalul românesc.

Aceştia l-au apreciat mereu, au spus despre el că e om de onoare şi l-au supranumit „Lordul”.

De ce? Cuvântul dat a fost întotdeauna literă de lege pentru preşedintele Gloriei.

„Eu cu cine am vorbit şi am promis ceva m-am ţinut de cuvânt. Astăzi nu se mai fac blaturi.

Sunt bani mulţi la mijloc. Nimeni nu-şi mai permite să cedeze vreun meci. În plus, nu mai sunt oameni de onoare ca să faci un blat”, a spus „Lordul”.

„Nu o să se mai nască un preşedinte ca Pădureanu, ar trebui să i se facă o statuie în faţa stadionului.” Dumitru Dragomir

http://adevarul.ro/news/sport/padureanu–lordul–bistrita-1_50ae28a87c42d5a6639a272f/index.html
http://www.evz.ro/jean-padureanu-lordul-care-a-condus-cu-mana-de-fier.html

articol mai vechi

articol mai nou