COKOFONIA MICROSOFT – GHIȚĂ…

Ce zici Codruţa, ce zici Florine ?

Încă nu îndrăznesc să evaluez efectele legislative care urmează, faţă de modului în care voi aţi făcut o justiţie orientată spre arestări şi distrugere de firme şi nu pe recuperarea banilor furaţi.”  Traian Basescu 6 Ianuarie 2017

Păi ce să zică … că firmele le-au dat lui Ghiță și banii i-au furat ei și Microsoft (și alții) … deci ei spun : Mulțumim din inimă partidului ! … sau CIA sau …

… COLDEA – MAIOR – CIA – VLĂDESCU – GHIȚĂ – KOVEȘI – FBI – MICROSOFT …

Ghiță reprezintă Securitatea Versiunea 1.0 și Securitatea Versiunea 2.0 (CIA + Securitatea 1.0 + Evanghelism Microsoft) după cum urmează …

„Frate, nu avem un procuror să îi ia pe toţi în noaptea asta (Coldea – Koveși … Ghiță e dat dispărut și Maior încă ambasador în SUA) ? Preventiv, ca să nu mai facă schimburi de informaţii între ei. De ce să nu fie şi ei arestaţi preventiv după afirmaţiile lui Ghiţă ? Procurorul general îi poate aresta. Dacă s-au subordonat unui şef de staţie, fie el şi CIA, se duceau în vilele SRI. Păi dacă se confirmă aceste lucruri?”

„Pentru Coldea şi pentru Kovesi nu mai bag însă mâna nici în apă rece. Oamenii aceştia au devenit un risc pentru statul român. Au un portofoliu de informaţii colosal pe care îl utilizează în interesul lor. Nu îl utilizează în folosul lui Iohannis, ci în al lor, pentru gloria lor.”

„Eu m-am întâlnit cu Kovesi în cele două mandate de procuror general şi în cel de la DNA de şase ori. Acum aflu că ea se vedea de două ori pe săptămână cu Ghiţă.” Traian Băsescu 5 Ianuarie 2017 România TV.

„Nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă”. Laura Codruța Koveși – Europa FM

PRIETENOSUL DOMN SEBI (VLĂDESCU – GHIȚĂ)…

Ghiță este prieten cu George Maior și Victor Ponta, pe care îi tot promova pentru funcțiile de Președinte și Prim Ministru, într-o echipă de ’oameni tineri’ foarte apreciați de Mark Gitenstein și John Podesta, care încasau și niște bani după ce puneau presiune împreună cu Microsoft și ambasadorul Austriei pe Gabriel Sandu să plătească licențe Microsoft … și nu numai ….

Ghiță este prieten de familie cu Coldea începînd din anul 2008, și povestește cum a fost șantajat Ponta pentru a o numi pe Laura Codruța Koveși Procuror Șef la DNA, la schimb cu Alina Bica și Tiberiu Nițu în locul lui Daniel Morar, pentru a măslui (și) Dosarul Microsoft și Dosarul 85/P/2011 (Omnis – RSC – Asesoft – Microsoft).

Ghiță este prieten de familie și asociat cu Sebastian Vlădescu în fraudă, crimă cibernetică, mită, spălare de bani, corupție și crimă organizată (vezi cazul Guccifer – Nelu Neacșu – Hillary Clinton).

Ghiță promite să îi împuște pe Maior și pe Coldea dacă se iau de el, și să vină cu și mai multe informații, ceea ce urmează să facem și noi în cazul Omnis – RSC – Asesoft – MICROSOFT (Evanghelism), deși nu intenționăm să împușcăm pe nimeni …

Pentru a fi ’forțat’ să o aceepte pe Koveși, Ghiță ne informează că Ponta a fost amenințat că vizita pe care urma să o facă înainte de alegerile din 2014 în SUA va fi anulată (nu specifică de către cine), dacă nu o numește pe Koveși la solicitarea expresă a lui Coldea.

Ca și în cazul palgiatului făcut de Koveși, tot Ghiță a fost cel care s-a dus, de data aceasta la Cancelaria Guvernului, unde s-a asigurat că numirea este tipărită pe hîrtie oficială și a revenit pentru a îi da posibilitatea lui Coldea să o cheme la raport pe Koveși, tocmai de la Bruxelles … unde aceasta murea de dorul Dosarelor Microsoft, lăsate în urma ei în țară și a chemezelor și șuietelor tihnite (din Deltă la Sibiu) în prezența lui Maior, Coldea, Ghiță și sefi (Darren White) și șefuleți ai serviciilor secrete americane.

“În al cincilea rând, George Maior era un mare susţinător al numirii lui Kovesi la DNA, astfel că în Iulie 2013, după numirea procurorilor, domnul Maior în timpul unui interviu pe care mi l-a acordat a spus că “prezenţa doamnei Kovesi este o garanţie de progres în acest domeniu, al luptei anticorupţie, să vă fie clar acest lucru şi dumneavoastră”, a accentuat atunci , pe un ton neobişnuit nervos, eu exprimând înainte opinia pe blog că procedura trebuie să fie transparentă, pe merit şi rezultate, aşa cum cerea corpul procurorilor DNA şi nu negociată politic.” Sorina Matei 6 Ianuarie 2017

Pe 22 Octombrie 2013, Victor Ponta îl întîlnea pe Joe Biden la Casa Albă ’Premierul Victor Ponta a fost primit la Casa Alba, marti, in cea de-a doua zi a vizitei sale la Washington, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Din fotografiile postate pe site-ul Guvernului reiese ca la intalnirea dintre premier si vicepresedintele american au mai participat, din partea Guvernului roman, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si consilierul Mihnea Constantinescu, iar din partea delegatiei americane a fost prezent si Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane C. Butcher.’ cel care urma să o premize pe Koveși cu distincția ’Cea mai curajoasă femeie din Romănia.’

În Ianuarie 2014 au apărut informațiile publicate de Micul Guccifer referitor la rețelele de crimă cibernetică și corupție operate de Ghiță și Vlădescu la Bruxelles și în Moldova, astfel protejați de Maior – Coldea și Koveși. Moldova făcea parte din țările acoperite de Secret Service (RAIC – Darren White).

În Februarie 2014 Seful Secret Service Darren White (RAIC), specialist în criminalitate cibernetică și anti corupție (spălare de bani), pleacă din Romănia și ulterior aduce acuze deosebit de grave la adresa lui Koveși și a ambasadorului SUA și postează poze în care apare alături de Koveși, în pauza unui seminar pe probleme de crimă cibernetică desfășurat la Sibiu.

FARMECUL DISCRET AL SPIONAJULUI (RĂZBOI PSIHOLOGIC)

Ion Cristoiu afirmă că nici Președintele (Traian Băsescu) și nici Coldea nu puteau influența SUA în vederea anulării vizitelor lui Ponta din 2013 – 2014, singurul care putea face acest lucru era Seful de Stație CIA, cu care aceștia se vedeau frecvent.

După ce trocul a fost aprobat, Koveși, super specializată în criminalitate cibernetică și corupție de către Ghiță și Vlădescu, a fost chemată imediat de la Bruxelles, de Coldea, să continue măsluirea dosarelor Microsoft 1,2,3 … și Dosarelor Omnis – RSC – Asesoft – Microsoft și multor alte dosare, în care Ghiță (Vlădescu) este implicat, în timp ce aceasta se distra copios împreună cu Seful Serviciilor Secrete Darren White și cu Sefii de Stație CIA, acasă, in cramî, în podgorie la infractorul Ghiță cu șefii și prietenii acestuia Maior, Coldea, Vlădescu, Ponta și alții.

Ambasada SUA, FBI, CIA au continuat să o premieze și să o laude pe Koveși și să ridice în slăvi colaborarea cu Maior – Coldea în timp ce Microsoft în asociere cu Ghiță și Vlădescu și mulți alții continuau să jefuiască și să tîlhărească în pace și bună voie prin podgorii, crame, vii, case conspirative, pe ponton în Deltă, la Sinaia și în multe alte locuri pe care Ghiță ne promite să ni le prezinte în zilele ce urmează.

SERVICIILE SECRETE – SECRET SERVICE – FBI – CIA … MICROSOFT

În general serviciile secrete se împart în două categorii, instituții care au drept obiectiv identificarea infracțiunilor și a infractorilor care încalcă legea (law enforcement – FBI – Secret Services) și instituții care au drept obiectiv culegerea de informații prin orice mijloace de : interogare (advanced methods – tortură), dezinformare, manipulare, monitorizare, provocare, propagandă, spionaj, infiltrare, activități subversive, etc. (CIA, altele).

Dacă activitățile instituțiilor de ’aplicare a legii’ (FBI – RAIC – DoJ-FCPA, etc.) desfășoară activități permanente în cadrul și interesului aplicării legii, activitățile celorlalte instituții (CIA are un buget anual de 14 miliarde dolari), desfăsoară de multe ori și activități operative cu durată determinată – vezi programul de operare a facilităților secrete de interogare din România în perioada 2002 – 2006, conform Raportului Congresului SUA din 2014.

Este greu (imposibil) de presupus că aceste servicii prezente în Romănia și foarte active în lupta împotriva crimelor cibernetice și a corupției (spălare de bani) drept elemente constitutive și primordiale crimei organizate și terorismului, să nu cunoască și să nu monitorizeze activitățile desfășurate de Microsoft în România.

Urmează să aflăm ce a determinat ruptura dintre șeful Secret Services și Laura Codrușa Koveși și ambasada SUA, în anul 2014.

De ce cînd Koveși (Maior – Coldea – Ponta) erau la apogeul carierei lor și se pregăteau împreună cu Ghiță să transforme România în Paradisul Mafiei Microsoft,

SEBASTIAN GHIȚĂ = SECURITATEA VERSIUNEA (1.0-2.0–CIA–MICROSOFT)

Ghiță ne povestește cum în anul 2008, a fost prezentat (Gioni Popescu) tînărului Coldea (neporul Dumitru Zamfir, fost subaltern al lui Gioni Popescu), în timp ce era trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni comise in beneficiul Securității Versiunea 1.0.

Coldea a fost de la început repartizat la antiterorism împreună cu Daniel Dragomir (Black Cube) ajungind astfel să fie unul dintre primii care a intrat în contact cu CIA încă din anul 2001, cînd SRI era efectiv condus de Vîntu (via Radu Timofte), în vederea operării Site Black, (programului secret de tortură degeaba al CIA).

Se pare că relațiile pe care acesta și George Maior și le-au creat cu CIA în timpul operatiunilor Site Black (2002 – 2006) au dăinut și după ce operațiunea a fost finalizată, dar operațiunea de susținere și protejare a infracțiunilor comise de Microsoft în România a continuat pînă în prezent.

Este important să amintim că SRI și CIA au colaborat pentru plata recompensei făcută teroriștilor din Irak pentru eliberarea ostatecilor Romaâni dar și a unui cetățean American. Coldea a furat din banii de recompensă, dar el probabil că nu face diferența între operațiunile CIA respectiv tortură, eliberare deținuți contra plată, crime ciberneice comise de Microsoft – Vlădescu – Ghiță, jaf – mită – spălare de bani – corupție internațională și înscenări și provocări informative și judiciare … vom reveni …

Koveși a fost și continuă să fie o resursă vitală pentru măsluirea si musamalizarea tutror ilegalităților comise de Microsoft în România în numele luptei împotriva crimelor cibernetice și a corupției.

Coldea a început să fure software în asociere cu Microsoft – Medist (RSC) încă din anul 2002, și a continuat ulteriror să dezvolte operațiunile de crimă cibernetică și corupție împreună cu Ghiță – Vlădescu, astfel protejați de MAI – SRI – PICCJ – DNA – OLAF – FBI – CIA, în deplină cunoștință de cauză.

Omnis a informat și probat legal și exhaustiv aceste infracțiuni în atenția Microsoft din anul 2000, SRI din anul 2004, DNA – OLAF din anul 2005 și FBI din anul 2012 …

Vom reveni … dar se pare că începînd din 20 Ianuarie 2017 vor avea loc cîteva schimbări structurale ale politicilor de colaborare strategică astfel stabilite în anul 2002 și care nu au fost schimbate nici pînă în prezent, cu diferența că Microsoft a devenit mai agresiv și Ghiță fugar … în timp ce Koveși – Coldea – Maior îșî continuă neabătuți infracțiunile …

articol mai vechi

articol mai nou