BILANȚUL SRI (DNA) – 2016 

CONFUZIE – INCERTITUDINE – FRICĂ …MICROSOFT 

#REZIST este gata să iasă în stradă de dragul MICROSOFT … și a celei care conduce poliția politică din România … amenință cu 600.000 de demonstranți tineri și frumoși și foarte manipulați …

Tudorel a devenit Dorel …

… tare Soroș – Gates – Comisia UE – Koveși …

BRAVO SRI ! … bilanț fericit … 

“O explicație ar veni de la faptul că FBI-ul s-ar fi retras din colaborări cu SRI-ul de prin 2003, cînd Ghiță nu era destul de puternic. SRI-ul a continuat într-o relație mortală cu CIA, care nu este în nici un caz omologul de informații al SRI. Într-o cooperare super-entuziastă prezentată de George Maior și Florian Coldea, încrederea americană în România s-ar fi desfășurat pe baza relației cu CIA, instituție de spionaj și mai puțin de informații (echivalentul SRI fiind FBI).” Cornel Nistorescu 

PLEACĂ FBI VINE CIA – SRI – DNA – GHIȚĂ …

SE ÎNTÎMPLĂ ÎN 2016 !

GEORGE SOROȘ (Open Society Justice) – acuză CIA și România la CEDO, pentru găzduirea unor centre de detenție ilegale (Detention Site Black), în perioada 2003-2005, pentru acte de tortură (Bright Light) și pentru refuzul de a colabora la anchetarea acestor ilegalități. Procesul a început în anul 2012 și se apropie de final.

GEORGE SOROȘ NE ANUNȚĂ CĂ ELITELE AU FURAT DEMOCRAȚIA.

FLORIAN COLDEA – SRI – 27 iulie 2005, Florian Coldea a fost avansat la gradul de locotenent-colonel și numit prin Decret al Președintelui României în funcția de prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații (și înlocuitor legal al directorului Radu Timofte), cu rang de secretar de stat, începând cu 1 august 2005.

FLORIAN COLDEA NE ANUNȚĂ CĂ IESE LA PENSIE

GEORGE MAIOR – Vice Președintele Comisiei de anchetă a programelor secrete CIA, susține că aceste programe nu au existat.

Octombrie 2006 – George Maior este numit Director SRI.

GEORGE MAIOR NU NE ANUNȚĂ NIMIC

LAURA CODRUȚA KOVEȘI – Octombrie 2006 – Procurorul General al României este tînăra speranță Koveși.

KOVEȘI NE ANUNȚĂ CĂ NU RENUNȚĂ … și DNA NU SE LASĂ !

SEBASTIAN GHIȚĂ – 2007 – Apare în forță pe piata IT, Sebastian Ghiță care intră în parteneriat cu Sebastian Vlădescu și în competiție cu Ecosistemul Microsoft, pe piața de jaf și tîlhărie, fraude, mită, crime cibernetice, spălare de bani, corupție internațională, crimă organizată și terorism. Loveși veghează … conform protocoale și portocale.

GHIȚĂ NE ANUNȚĂ CĂ NU MAI GUIȚĂ … deocamdată …

2009 – MUȘKETARII ROMÂNI CÎȘTIGĂ ALEGERILE (MAIOR-COLDEA-KOVEȘI-GHIȚĂ)  – KOVEȘI SE DUCE IN BALLY – GHIȚĂ PLĂTEȘTE AVIONUL LA JAKARTA – VINE NICOLAE POPA … GEOANĂ FACE SAUNĂ … BĂSESCU CÎȘTIGĂ … o iluzie …

MAIOR – COLDEA – KOVEȘI – OPREA – GIHȚĂ  cîștigă alegerile, urmează marea LOVITURĂ ! … vine Darren White – Secret Service (cyber crime, money laundering).

2010 – Apare construcția Meta Etatică STATUL SUNTEM NOI ! … se pleacă în Seychelles, se cunosc Koveși cu Ghiță (K2), se deschid filiale RSC-Asesoft la Bruxelles (Guccifer), se elimină Vîntu, se elimină oricine se opune … se joacă tare, fără mamă fără tată dar cu Patria adorată … se face mult bine Patriei în podgorie la Ghiță … Koveși veghează în asociere cu Comisia UE și Microsoft, la binele pe care îl face Ghiță împreună cu Maior și Coldea.

GHIȚĂ FACE CUNOȘTINȚĂ CU GORBACIOV

14 Aprilie 2010 – Dejunul privat a început la ora 13.30 şi s-a încheiat la ora 15.30. La dejun au mai participat amabasadorii Alexander Churilin (Rusia) şi Andreas von Mettenheim (Germania),  Răsvan Radu ( preşedinte Unicredit Ţiriac Bank), Thierry Millet  (CEO Orange România), Nicolae Badea  (Computerland), Mihai Georgescu  (GM Wrigley Balkans), Marian Alecu, Dan Fischer, Bobby Păunescu, Doru Boştină  (Bostina & Asociaţii / Attorneys), Florentin Tucă (Zbarcea & Associates / Attorneys), Sebastian Ghiţă (Asesoft), Bogdan Enoiu (McCann Erickson), Adrian Băicuşi (CEO Transelectrica), Liviu Tudor (Vestco Industries SA), Ovidiu Tender (Tender Group), Horia Ciorcilă (CEO Banca Transilvania), Adrian Thiess (News & Media Investments Ltd. London), Hans Juergen Thiess, Alecu Racoviceanu  (Puterea), Mihai Craiu – Media Consulta, Horia Mihălcescu, Alexandru Dobrescu  (preşedinte KLM România) şi Viorel Cataramă (Elvila Grup).

2012 – DEZASTRU ! VINE PONTA … PLEACĂ KOVEȘI

2013 – Martie – FBI ÎNCEPE ANCHETAREA MICROSOFT !… August FBI EXTINDE ANCHETAREA MICROSOFT … PLEACĂ BALLMER

2013 – Septembrie – JAMES COMEY ESTE NUMIT DIRECTOR FBI !

2013 – FERICIRE ! VINE KOVEȘI … SE REFACE STATUL SUNTEM NOI !

2014 – APARE GUCCIFER … PLEACĂ DARREN WHITE … KOVEȘI RĂMÎNE … supărată pe Ghiță … și scote Dosarul MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS.

2015 – 24 Februarie – ELENA UDREA DENUNȚĂ MICROSOFT – COLDEA – MAIOR – KOVEȘI

2015 – GHIȚĂ ÎNCEPE RĂZBOIUL CONTRA MICROSOFT ! … KOVEȘI ÎNCEPE RĂZBOIUL CONTRA GHIȚĂ …

2015 – 1 Martie – KOVEȘI ÎNCHIDE DOSARUL PLÎNGEREA ELENA UDREA ’MICROSOFT – MAIOR – COLDEA – COCOȘ – GHIȚĂ’ … în așteptarea lui JAMES COMEY …

2015 – 3 Martie – VINE JAMES COMEY … LAUDELE NU MAI CONTENESC

2015 – 21 Septembrie – VINE HANS KLEMM … LAUDELE CONTINUĂ …

2016 – GUCCIFER (Marcel Lehel) a fost luat de FBI și dus în SUA, a fost interogat, condamnat și a fost trimis înapoi în România de James Comey să își ispășească condamnarea … la pachet cu condamnarea pe care o are în România (și informațiile pe care le are pe un server în Rusia … că e mai sigur după cum declara Marcel Lehel).

Părți vătămate – Hillary Clinton – George Bush Jr. și George Maior (Corina Crețu) parte vătămată … și spionată referitor relația Sebastian (Vlădescu – Ghiță), fraude fonduri UE, crime cibernetice, spălare de bani, corupție, crimă organizată.

CEDO – continuă să penalizeze România pentru refuzul de a investiga crime împotriva umanității comise în perioada Decembrie 1989 – Iunie 1990. Dosarele Rvolutia – Mineriada sunt redeschise. Apar noi informații referitor la protagoniștii evenimentelor petrecute în acea perioadă.

Traian Băsescu – îi numește pe Sebastian Ghiță, Florian Coldea, George Maior, Laura Codruța Koveși mafioți care conduc un stat devenit mafiot … și acuză conducătorii Microsoft pentru planificarea și coordonarea unui deceniu de corupție și abuzuri, și pe Hans Klemm pentru protejarea acestora.

Sebastian Ghiță ne dezvăluie 2% din activitățile prestate în asociere infracțională cu Koveși și Coldea (de Maior nu prea zice), își face mea culpa față de Vîntu, se plînge de Microsoft, temă preluată ulterior de Traian Băsescu și dispare … spre marea disperare a celor pe care îi lasă să ghicească ce mai urmează să spună.

Sebastian Ghiță – ne-a povestit de K2-K4-T14 … și a plecat cu banii cîștigați cu greu din jaf și tîlhărie în competiție acerbă cu Ecosistemul Microsoft.

KOVEȘI NU DEMISIONEAZĂ ! …

DOSARUL MICROSOFT NU AVANSEAZĂ …

BILANȚ FERICIT DRAGĂ SRI ! …

P.S.  Nu am înțeles ce a vrut să-i transmită Băsescu lui Klemm cînd l-a numit imberb … dar am înțeles ce i-a spus Klemm lui Toader … dacă vă atingeți de Koveși vă spunem noi cine a furat împreună cu Microsoft și unde sunt banii … așa că ciocul mic și pas de voie … că de Comisia UE și Microsoft ne ocupăm noi … via Koveși …

 

http://www.cotidianul.ro/coldea-si-ghita-un-bilant-ratat-al-sri-298376/

https://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/globalizing-torture-20120205.pdf

https://www.opensocietyfoundations.org/press-releases/cia-torture-romania-europes-top-human-rights-court-hears-al-nashiri-complaint

articol mai vechi

articol mai nou