IARTĂ-I DOAMNE CĂ NU ȘTIU CE FAC ! 

“Ghita devenise mult prea periculos pentru Sistemul Mafiot si pentru Microsoft ! Stia prea multe !cred ca amindoi (Marta) sint morti !” Radu Moraru Nașul Tv – 5 Aprilie 2017 

SALVAȚI-O PE MIHAELA MORARU IORGA ! … sau măcar sufletul …

Citiți cu atenție astăzi 6 Aprilie 2017 Rezoluția din 5 Iulie 2010 – Dosar Nr. 448/P/2010 semnată de procurorul DNA – Mihaela Moraru Iorga referitor la dosarele MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS … 

Interesantă este data apariției articolului 19 Februarie 2015
http://static.sursazilei.ro/wp-content/uploads/2015/02/MIcrosoft_rezolutie_DNA.pdf  

CONTINUĂM SĂ VĂ APĂRĂM DOAMNĂ PROCUROR ! … 

DAR DE IERTAT PE MICROSOFT … ESTE DE COMPETENȚA ALTORA … DIN CERURI …

PERCHEZIȚIE LA CLAUDIU FLORICĂ…VIS-A-VIS DNA …UN VIS

MIHAELA MORARU IORGA – DNA PROCUROR ȘEF SECTIE

FLORIN ȘTEFAN M.A.I. COMISAR SEF DETAȘAT LA DNA

Fotografia a apărut în spațiul public cu ocazia percheziției pe care aceștia au făcut-o la sediul companiei lui Claudiu Florică, care se afla chiar peste drum de DNA, căndva prin nual 2015 … respectiv la 5 ani după denunțul făcut de Siemens …

… ce se așteptau oare să găsească ? poate pe Ghiță … sau pe Gates … că oricum nu e nici o deosebire … că Soroș stă acasă să-și aștepte nemurirea sufletului …

Perchezitii_Florica_1-zoom

 

29 Octombrie 2014 – Ministrul IT&C Gabriel Sandu, cel mai prost ministru român încă în viață este arestat (ca prostuț) după ce îi denunță pe Mark Gitenstain și pe Claudiu Florică, Vasile Blaga și directorii Microsoft Corporate pentru presiunile pe care le făceau să dea drumul la banii de mită pentru Florian Coldea și George Maior … în timp ce Ghiță veghea din podgorie la soarta lumii din care a cam dispărut.

27 Ianuarie 2015 – George Maior își dă demisia de la SRI

29 Ianuarie 2015 – Elena Udrea a depus în atenția doamnei procuror șef secție DNA Mihaela Moraru Iorga, denunțul împotriva lui George Maior, Florian Coldea.

1 Februarie 2015 – George Maior – Florian Ghiță – Sebastian Ghiță se ceartă la Cheia.

DNA îi anchetează pe Dorin Cococș și pe Alin Cocoș care o contrazic pe Udrea (de terorizați ce sunt), drept care procurorul de caz este obligată să închidă dosarul … în timp util … făptuitorilor !

19 Februarie 2015 – Apar în presă documentele din dosarul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS !

1 Martie 2015 – Koveși, de ziua femeii cele mai curajoase, îi comandă procurorului Mihaela Moraru Iorga să închidă dosarul deschis în urma sesizărilor făcute de Elena Udrea.

2 Martie 2015 – Eduard Hellvig este numit Director SRI

3 Martie 2015 – James Comey – Directorul FBI vine la București unde se vede cu toți protagonișii îi laudă în frunte cu Coldea, dar nu se întrține cu Mihaela Moraru Iorga, care este cea mai avizată să îl informeze despre Microsoft … ?!

Au trecut 7 ani … și Koveși se tot ajută cu Microsoft … Ghiță a dispărut (Radu Moraru crede că e în (nu la) Marea Neagră) … procurorul șef serviciu Mihaela Moraru Iorga și cms. șef Florin Ștefan sunt în pericol de moarte avînd în vedere că știu cele mai multe lucruri despre Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS … (ex. Caludiu Florică era anchetat încă din 2010 … dar el s-a denunțat în 2013 (sau 2014) …?!)

MICROSOFT PERICOL DE MOARTE !

GHIȚĂ NU ESTE MORT ! … GHIȚĂ SE TRANSFORMĂ !

 

LA FEL ȘI KOVEȘI …. cucuveauamov.ro

“Mi-as dori ca Ghita sa fie viu si sa ii iau un interviu ! Si pe Marta il astept !

Dar cred ca amindoi sint morti !

Ghita devenise mult prea periculos pentru Sistemul Mafiot si pentru Microsoft ! Stia prea multe !

Cred ca Sistemul l-a folosit, ca sa il scuipe in bot pe Coldea, dupa care l-a sacrificat! Pe fundul Marii Negre !

Nici pe Coldea nu il vad bine !”, a transmis Radu Moraru, potrivit nasul.tv.

 

KOVEȘI NU ESTE ÎN PERICOL … EA SE AJUTĂ CU MICROSOFT

 

MIHAELA MORARU IORGA ESTE ÎN PERICOL PENTRU CĂ ANCHETEAZĂ MICROSOFT DIN ANUL 2007 ȘI ȘTIE PERICULOS DE MULTE …

 

KOVEȘI SE AJUTĂ CU MICROSOFT … ȘI GHIȚĂ SE AJUTA ..

Ancheta Microsoft este una romaneasca facuta de DNA. In acest dosar au fost primite mai multe denunturi, au fost si sesizari din oficiu in baza carora dosarul a fost deschis, a fost o cooperare foarte stransa cu SRI. Nu a fost o ancheta coordonata de autoritati sau o agentie straine.  

In cadrul dosarului au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.

Am avut activitati de cooperare si cu autoritati din Europa. Cumva putem spune ca este o ancheta internationala, dar activitatile principale de sesizare din oficiu si administrare a probelor au fost facute de DNA in cooperare cu SRI.

 

 MICROSOFT NU ASASINEAZĂ … SUBCONTRACTEAZĂ

 

SĂ FIE DE LA NOI … ȘI KOVEȘI ESTE ÎN PERICOL … ȘI MORARU … AMÎNDOUĂ SUNT PERICULOASE PENTRU MICROSOFT … ȘI PENTRU CEI CARE ÎNDRĂZNESC SĂ LE FACĂ COMPETIȚIE PE MONOPOLUL FRANCIZEI ’LUPTA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI’

http://www.stiripesurse.ro/ipoteza-ocanta-a-lui-radu-moraru-sebastian-ghi-a-e-mort_1189498.html

http://revista22online.ro/50589/.html

 

https://www.sursazilei.ro/dosarul-microsoft-rezultatul-exclusiv-al-muncii-unui-procuror-f%C4%83r%C4%83-sprijin-extern-document/

 

articol mai vechi

articol mai nou