MICROSOFT LA NAȘUL TV !  

Vă invit să urmăriți în această seară la ora 19.00, emisiunea Nicoletei Savin “Ora de Veghe” la Nașul Tv, la care am fost și eu invitat să mai spun despre Microsoft, Maior, Coldea, Koveși, Moraru, Gates, Ballmer, Smith, Buttice, Barroso, Kessler, etc.  

A investigat, probat și a spus despre Microsoft și Nicoleta pînă au pus-o SRI-DNA pe mandat de ascultare, urmărire și filmare inclusiv în propria casă, deși ea raporta crimele comise de cei menționați și nu participa la comiterea lor… dar ce să faci așa e viața:  

MANDATELE LE DAU EI !…

NU JURNALIȘTII DE INVESTIGAȚII

Mult nu mai e de spus, că tot ce a fost de spus s-a mai tot spus începînd din 7 Martie 2005 pînă în prezent, și tot nimic… cîinii latră turma trece… și au „lătrat” mai toți cîinii de presă, și cei serioși, curajoși și profesioniști, și cei mai superficiali, și chiar cei manipulați de Microsoft… efectele lipsind cu desăvîrșire, altele decît madate, frică, terorare și răzbunare…  dar totuși noi nu ne lăsăm (nici ei) :   

FĂRĂ JURNALIȘTI DE INVESTIGAȚII DEMOCRAȚIA MOARE ÎN ÎNTUNERIC !

SUB TEROAREA „CIUMEI BLEU” MICROSOFT !

 

RADU MORARU

 

Mihaela Moraru Iorga cunoaște cel mai bine cum funcționează mecanismul internațional de jaf și tîlhărie operat de Microsoft și de asociații acesteia, și cum aceștia sunt în continuare și deplină ilegalitate protejați de SRI-DNA-OLAF și alții.

Mai mult decît au declarat procurorilor și/sau făcut public Gabriel Sandu, Cristian Sima, Elena Udrea, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotăran, Dumitru Ștefan și zeci (sute) de martori și participanți la infracțiunile promovate de Microsoft din anul 2000 pînă în prezent în absolută impunitate, este greu de imaginat ce mai este de spus, mai puțin de dezvoltat cel mai important aspect: COMISIA UE !

Fără aportul de neprețuit al Comisiei UE condusă de Maoistul Manuel Durao Jose Barroso și clica condusă de acesta „succesul” Microsoft nu ar fi fost posibil și nici jaful, tîlhăria și distrugerea care continuă în prezent.

 

SUB TERORAREA CIUMEI ROȘII

COMMUNIST_BARROSO

MANUEL DURAO JOSE BARROSO

Trei crai de la Răsărit (Gorbachev – Soroș – Iliescu/Brucan) au dat o lovitură de stat comunistă (crime împotriva umanității) pe care au prezentat-o drept un vid de putere care a emanat forțe democratice, în condițiile în care instituțiile de forță și cele represive ale tiraniei couniste au rămas neschimbate și chiar întărite de succesul luptei împotriva „teroriștilor” omniprezenți printre noi pînă de curînd cînd am aflat că ei nu au existat și nu există decît în imaginația unor asasini.

Intelectualii de serviciu (Pleșu, Liiceanu, Patapievici, etc.) au ridicat în slăvi de îndată noul regim al emanaților, și Soroș s-a pus pe treabă în mare grabă spre bunăstarea noii democrații prin reprezentanții săi ELITELE (Iliescu, Năstase, Tăriceanu, etc.) și a Goldman Sachs și alți conducători ai noii lumi în care România tocmai intrase (pe ușa din spate).

Urmează Microsoft, care vine în România pentru a completa întregul tablou democratic cu vectorul pur economic, cu o luptă acerbă împotriva pirateriei software în parteneriat strategic cu cei care continuau să lupte cu teroriștii încă invizibili rămași de la Revoluție (adică chiar ei). Intelectualii de serviciu (Plesu, Liiceanu, Patapievici,etc.) sar să ridice în slăvi noul stăpîn și sfînt Microsoft.

Microsoft a fost „echipat” de către instituțiile de forță și luptă împotriva terorismului (SRI-SIE) cu cei mai buni „ostași sub acoperire” pe care îi aveau pe ștatele de plată, și astfel s-au pus bazele Afacerii Microsoft, care avea să crească de la an la an pînă a ajuns la maturitate în anul 2000.

În anul 2000 Bill Gates și Steve Ballmer au decis să folosească România pentru a intra în forță pe piețele software din Europa și în special cele din Europa de Sud-Est, prin fraudă, piraterie, dezinformare, crimă cibernetică, corupție și terorism astfel încît să își poată asigura accesul preferențial la viitoarele fonduri UE.

În anul 2004 Manuel Durao Barroso ajunge Președinte al Comisiei UE și se alătură proiectului internațional de jaf și tîlhărie a României și a fondurilor și proiectelor Europene în beneficiul ELITELOR inclusiv al său personal și al camarilei pe care o crează.

În România, „serviciile” în parteneriat strategic cu Microsoft se asociază cu OLAF și Comisia UE via DNA, pentru a garanta succesul operațiunii și al Afacerii Microsoft. CSAT dă celebra Hotărîre 17 / 28.02.2005

Începînd din anii 2006 Laura Codruța Koveși, Marius Iacob și procurorii care le sunt subordonați, inclusiv Mihaiela Moraru Iorga sunt obligați să respecte „echipele mixte” și „cîmpul tactic” în cel mai deplin secret și disciplină pînă la Decizia CCR 51/15.02.2016, cînd echipele mixte sunt formal desființate.

În anul 2014 Mihaela Moraru Iorga o pune pe mandat pe Nicoleta Savin de vreo trei ori din cîte se știu pînă în prezent.

Informal, Laura Codruța Koveși, Marius Iacob și complicii acestora continuă vechile și ilegalele practici și încearcă să îi elimine pe procurorii care nu doresc să continue să încalce legea și Constituția

În Afacerea Microsoft, este vorba de Mihaela Moraru Iorga, care este revocată ilegal din DNA, drept care îi cheamă în judecată pe protagoniștii celor mai sus menționate.

Aceștia încep să își piardă susținerea pe care Microsoft și Comisia UE le-au garantat-o începînd din anul 2005 pînă în prezent.

Vom afla în curînd că Koveși și Iacob nu mai au ce căuta la DNA și nici alți umili servitori ai OLAF și Microsoft – SRI – MAI, etc.

 

BĂIATUL DE MINGI A LUI KOVEȘI-MAIOR-COLDEA-MICROSOFT

MARIUS_IACOB_2

 

FATA, SORA, SOȚIA, IUBITA CU MINGEA… DE LA MICROSOFT

 

KOVESI_BASKET

 

KOVEȘI CALVARUL TĂU ACUM ÎNCEPE !

NU V-A RĂMÎNE PIATRĂ NEÎNTOARSĂ ȘI NICI SERGIU LASCU FĂRĂ DE PUȘCĂRIE …

… CEEA CE ÎȚI DORIM ȘI ȚIE DUPĂ FAPTE ȘI DUPĂ LEGE …

… CĂ TU NU EȘTI BILL GATES ȘI NICI FRATU’  STEVE BALLMER CUM NICI IACOB NU ESTE VREUN BRAD SMITH CORCIT CU BARROSO

 

articol mai vechi

articol mai nou