SIVECO Romania este din nou recunoscută de către Microsoft în elita performerilor din industria IT

SIVECO Romania a fost premiată în cadrul programului Microsoft National System Integrator ca partener strategic pentru dezvoltarea de aplicaţii software de calitate pentru educaţie. Prin intermediul trofeului Naţional System Integrator (NSI), Microsoft recunoaşte inovaţia şi rezultatele de excepţie ale partenerilor săi. Microsoft National System Integrator este un program dedicat partenerilor strategici din zona Enterprise şi Public Sector.

Recunoscând performanţele companiei în utilizarea tehnologiilor Microsoft şi furnizarea de soluţii complete pentru educaţie, trofeul a fost înmânat lui Florin Ilia, Vicepreşedinte SIVECO Romania, de către Don Grantham, Vicepreşedinte Microsoft Europa Centrală şi de Est, şi de Ronald Binkofski, Manager General al Microsoft Romania.

“Suntem onoraţi să primim din partea Microsoft recunoaşterea de partener strategic pentru educaţie, mai ales că suntem prima companie românească ce a primit vreodată acest titlu. Suntem în această poziţie de elită deoarece putem furniza soluţii de ultimă generaţie pentru informatizarea educaţiei, de la concept până la implementare. Parteneriatul cu Microsoft este unul de succes, fiind implicaţi în implementarea mai multor proiecte majore de informatizare a învăţământului în ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi zona CSI“, a declarat Florin Ilia, Vicepreşedinte SIVECO Romania.

Parteneriatul dintre cele două companii a înregistrat rezultate remarcabile în implementarea mai multor proiecte la nivel naţional. Beneficiind de sprijinul Microsoft, SIVECO Romania a reuşit să implementeze unul dintre cele mai complexe şi mai inovatoare proiecte destinate sistemului de învăţământ românesc. Astăzi, peste 13.000 de şcoli româneşti au la dispoziţie laboratoare informatizate, prevăzute cu 200.000 de computere dotate cu soluţia de eLearning AeL şi cu cele mai recente tehnologii Microsoft.

“Atât pe plan local, cât şi pe plan internaţional, Microsoft susţine activ SIVECO Romania în vederea dezvoltării unor proiecte complexe, de succes, prin livrarea de soluţii eficiente şi servicii capabile să aducă valoare adaugată educaţiei. Recunoaştem know-how-ul, profesionalismul şi experienţa SIVECO Romania în implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai înalte standarde“, a declarat Vasile Aniculaesei, Partner Account Manager în cadrul Microsoft România.

Soluţia de eLearning AeL este implementată la nivel mondial în peste 20.000 de şcoli, fiind utilizată zilnic de milioane de elevi şi studenţi.

SIVECO Romania este Gold Certified Partner şi Education Reseller la nivel internaţional, fiind recunoscută ca “Partener al anului” în 2009 şi 2010, în cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference.