Şefa DIICOT şi Elena Udrea, la cumpărături în Franţa

udrea-bicaPe blogul joscenzura2014.wordpress.com au fost publicate mai multe fotografii cu Elena Udrea şi şefa DIICOT Alina Bica, care au fost făcute în februarie 2014, în timp ce acestea se aflau la Paris, într-o vizită privată. În imaginile prezentate, alături de cele două apare şi Ana Maria Topoliceanu, fosta şefa a Companiei Naţionale de Investiţii.

„Marea luptătoare pentru curăţenie morală, Elena Udrea, a fost surprinsă la Paris, în februarie 2014, într-o vizită privată făcută cu nimeni alta decât procuroarea-sef a DIICOT, Alina Bica, şi cu Ana Maria Topoliceanu, fosta şefa a Companiei Naţionale de Investiţii, puse pe funcţii şi protejate de Elena Udrea. Fetele s-au distrat foarte bine şi au spart câteva zeci de mii de euro. O apropiere între un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta şefă de instituţie de stat cu buget dirijat discreţionar şi o procuroare-şefă pusă politic care ar trebui să lupte împotriva corupţiei politice şi a crimei organizate”, a scris site-ul citat.

Site-ul susţine că aceste imagini au fost ţinute la sertar până acum de mai multe redacţii din Bucureşti care le-ar fi deţinut, „în urma unor presiuni de neimaginat”.

UPDATE Site-ul care a publicat fotografiile nu mai poate fi accesat. Este afişat un mesaj conform căruia cei care l-au creat l-au şters.