Kovesi pe cind recuperati 100% din prejudiciul MICROSOFT ? ca sunt doar citeva miliarde ! … dupa cum foarte, foarte bine stiti …

codruta-kovesi

Aproape jumatate din prejudiciul in valoare de 60 de milioane de euro din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu executare, a fost recuperat, a dezvaluit procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu acordat Prima Tv ce urmeaza sa fie difuzat marti.

„Aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro a fost recuperat, ceea ce este o premiera pentru justitia din Romania”, a declarat Laura Codruta Kovesi.

 

Vezi si

http://www.primatv.ro/stiri-focus/laura-codruta-k-vesi-declaratii-exclusive-despre-dosarul-in-care-a-fost-condamnat-dan-voiculescu.html

De asemenea, puteţi vedea declaraţiile celor doi procurori care l-au investigat pe Adrian Năstase. Mihaela Iorga Moraru, procurorul de caz în Dosarul Trofeul Calităţii, vorbeşte despre cum a fost inculpat şi, ulterior, condamnatAdrian Năstase, unul dintre cei mai influenţi oameni din România (le dorim acelasi succes in investigarea dosarelor 85/P/2011 + 216/p/2005 + 66/P/2007 + 285/P2009 + 6949/P/2004 + 654/P/2011 + … n.r.).

Iar Marius Iacob, fostul Procuror Şef al Parchetului României, va prezenta cum a decurs ancheta în cazul tentativei eşuate de suicid a fostului Premier. (Poate Marius Iacob va prezenta si cum a decurs ancheta in cazul Microsoft, MAI, SRI, RSC, Medist, in Dosarul 654/P/2011 … sau poate vom prezenta tot noi n.r.).

Marţi, 2 decembrie, de la ora 20.30, veţi vedea la Dosarele DNA mărturii inedite, chiar senzaţionale, în ciuda faptului că elementele din cele două dosare sunt cunoscute publicului, din mass-media”, spune Marius Saizu, prezentatorul emisiunii.   

http://www.cotidianul.ro/kovesi-aproape-jumatate-din-prejudiciul-din-dosarul-ica-recuperat-252329/

Voiculescu, și condamnat, și cu banii luați

Kovesi: Aproape jumătate din prejudiciul din dosarul ICA, recuperat

Sefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a anunțat, referindu-se la dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat, că „aproape jumătate din prejudiciul de 60 de milioane de euro a fost recuperat”.

„Este o premieră pentru justiţia din România”, a apreciat Kovesi.

Declarația a fost făcută într-un interviu pentru Prima TV, potrivit site-ului acestei televiziuni, interviu care va fi difuzat marți seară.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare la începutul lunii august în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Pe lângă condamnări, judecătorii au dispus în acest dosar și recuperarea prejudiciului care s-ar fi creat.