Microsoft si multi altii … la zi !

simaPrintre cititorii acestei pagini exista unul care a fost agent DIE al lui Ceausescu, repatriat dupa ce Pacepa a tradat la americani, reactivat in 1988 si actualmente agent rus in cadrul serviciilor.

A fost prezent pe pagina mea cu numele Mos Craciun, vezi spovedaniile 18,19,20 a reaparut cu numele Paul Stirbei. Are 66 de ani, se numeste in actele pe care le detine azi Avram Segal, dar nici acest nume nu este cel adevarat. Detine toata baza de date a securitatii de dinainte de 89 inclusiv dosarul meu de la securitate cu tradarea, manifestele, inregistrarile cu Mark Stevenson agent MI6 dar si angajamentul pe care l-am semnat in 89 cu numele Toma Caragiu, dupa ce am fost batut crunt. Acest dosar al meu a disparut in totalitate de la CNSAS.

Paul Stirbei m-a contactat pe chat acum doua saptamini, va voi da toata conversatia desi sunt aproape 5 ore. El detine dosarul meu, dar nu a reusit sa ma santajeze. Din acea conversatie veti realiza ca omul a fost criminal angajat de statul roman sa elimine dusmani ai poporului. Este fost colaborator al gen geartu, omul cu microfoanele retras la fabrica de diamante dupa 1978.

Avram Segal nu este evreu, veti realiza asta cind veti vedea cum considera ca yaser arafat a fost asasinat, prin iradiere. Acest tovaras, lucreaza si azi si apara interesele familiei lui Ion Dinca, adica Puiu Popoviciu si Radu Dimofte, cei care au devalizat Romania. Radu Dimofte a cumparat sediul bancii Marmorosh blank, cu 50000 de dolari si apoi a pus-o gaj la BRD contra 220 mil euro. A cumparat si actualul hotel Howard Johnson, fost Dorobanti pe 100000, are mall ul de la Baneasa, KFC si Pizza hut. El nu a semnat nimic si nu are nimic pe numele lui, totul e controlat prin Andrei Bajenariu, care are un dosar la DNA de 80000 de pagini si care s-a dus la Predoiu sa-l ajute, dupa ce Predoiu nu mai era ministru, discutia a avut loc in biroul meu si am inregistrarea. Predoiu l-a refuzat.

Dimofte a incercat sa ma santajeze cu o inregistrare cu mine si cu niste fete de la el din hotel, i-am spus ca poate sa o dea cind vrea el.Acest Avram Segal mi s-a destainuit pentru ca e indragostit de o fosta prietena de a mea, deh, dragostea joaca feste. Dimofte e sprijinit de nepotul gen Marin Neagoe, Renato Neagoe, un individ care nu a avut carte munca in viata lui care nu poate parasi tara dar care doarme pe conturi bine garnisite in bancile romanesti. Renato este si cumnat cu Gabi Grecu, fost director gen la Radiocom, fost tovaras si cu Dan Nica si cu Gabi Sandu, cei doi ministri ai telecomunicatiilor.

Celor care azi au continuat sa ma ameninte pe diferite cai le transmit un singur lucru: tot ce stiu va iesi la suprafata, nu sunt dispus la niciun tirg, chiar cu riscul vietii.Bogdan Dragoi, min finantelor in guvernul MRU este pionul cel mai important al lui Dimofte, si el si tatal sau.Dimofte a parasit Monte-Carlo si nu se stie unde se afla actualmente.

Increngatura coruptiei este imensa, iar cifrele jonglate au peste 9 zerouri.

Tineti aproape, in curind conversatia cu mos craciun, alias paul stirbei, alias Varlam Segal, fost criminal al lui ceausescu!!!!