SE RUPE PSD. Sebastian Ghiţă îşi face partid: „Vanghelie e aici? Iliescu e aici?”. 800 de tineri au strigat: „Nuuu!”

ghita-ponta-maior-git-blair-kovesi800 de tineri care l-au sprijinit pe Ponta în campanie, din toate județele, s-au întâlnit aseară la Clubul Fratelli din București. Sebastian Ghiță si echipa de campanie a lui Victor Ponta au fost cei care au organizat evenimentul. 18.000 de tineri sub 30 de ani au lucrat în campania lui Victor Ponta.

Ghiță a vorbit în fața acestora la începerea evenimentului strigând : „Vanghelie e aici?””Iliescu e aici ?””Nuuuuu !!!”, au răspuns cei prezenți.

Sebastian Ghiță, patetic, a recitat o strofa din poezia „Doina” de Eminescu si le-a mulțumit pentru că l-au susținut pe Ponta.

Potrivit unor participanți, Ghiță le-a sugerat că o nouă structură politică a tinerilor va apărea curând și, în același discurs, a cerut ca tinerii din România si firmele mici românești să aibă șanse egale în fața autorităților române cu firmele si investitorii străini.

În același ton politic, Ghiță le-a spus că avem nevoie de investitii străine, dar că trebuie să promovam si să protejam tinerii din România care vor să muncească si să aiba un viitor în tara lor. Semne clare că se pregătește de o nouă construcție politică, potrivit ştiripesurse.ro.

Petrecerea a durat până la 5.00 dimineața. Multe dintre pozele facute de Ghiță cu tinerii din judete au fost postate pe FB.

Foarte probabil, după demisia din PSD Sebastian Ghiță impreuna cu această structură întinsă în toate județele vor încerca să facă un partid care să caute voturi în rândul electoratului non-PSD.

Comentariile Redacţiei Corupţia

După ce au pierdut încercarea de ghiţizare (sebestienizare) a României, Ghiţă şi Ponta au fugit repede în Dubai să cumpere de la Gitenstein un articol plătit în Wall Street Journal. S-au întors în ţara nostră (aparent luată înapoi – nu înainte), pe 24 Noiembrie 2014.

Articolul a apărut pe 27 Noiembrie 2014 pe o pagină contra cost (plătită cu bani grei) şi este elogios la adresa lui Ponta (fără Ponta nu se poate, că lăsăm mii de tineri care au votat cu PSD fără reprezentativitate), semnat fiind de Mark Gitenstein (Meyer Brown LLP – beneficiari ai Fundaţiei Bill&Melinda Gates, Fondul Proprietatea, Grupul de Asigurări Astra, lobbyst Microsoft, fost ambasador SUA, etc.).

Ghiţă îi invită pe tineri într-un nou partid pontisto-sebestian, în vederea implementării unei „strategii” definită în Dubai şi finanţată din banii furaţi (mita Microsoft şi alte tîlhării) de către aceştia, sub pretextul protejării tineretului autohton.

Ghiţă recunoaşte necesitatea investiţiilor străine (sub forma de mită după modelul Microsoft) dar doreşte ca investiţiile să fie făcute în scopul de a răspunde directivelor sale, de protecţie a tinerilor astfel încît să ramîna în ţară. Respectiv companii private urmează să investească în programele sociale ale lui Ghiţă (cel mai mare şi penal tîlhar din România, şi posibil Europa – excluzînd rackeţii din Moldova şi Belarus).

Tony Blair (care tot nu găseşte WMD urile – arme de distrugere în masă – din Iraq pe care le dădea de sigure) vine să facă poze cu PSDistul Ponta în amintirea fregatelor cumpărate de Maior şi a Sidexului făcut practic cadou de Năstase la Mittal, unul dintre finanţatorii de bază ai lui Blair.

Maior şi Kovesi sunt admiraţi şi adulaţi în articole scrise la comandă de NYT (New York Times) şi astfel constatăm că cel mai distructiv şi nociv grup infracţional organizat din România ultimilor 25 de ani, a ieşit la luptă cu lobbyşti şi articole cumpărate, promiţînd să protejeze marile corporaţii (contra cost fireşte) sau dacă nu sunt sprijiniţi să aplice „politici protective” de promovare a bunăstării tinerilor pe banii investitorilor străini împotriva intereselor acestora – adică ori continuăm cu mita şi protecţia ori ne întoarcem la comunism şi banditism bestial – sebestialo-pontist.

Astfel Maior primeşte premii peste premii, Kovesi se simte ajutată în anchete de Microsoft, Ponta afişează veşnicul zîmbet tîmp şi Ghiţă se dă bestie nocturnă împreună cu nişte tineri care nu văd decît întunericul … dintr-o discotecă care adăposteşte numai astfel de caractere, hoţi, contrabandişti, şmenari, curve, peşti şi peştoaice şi alte vedete autohtone, fie ele politice, interlope sau „culturale”. Nici măcar Vanghelie nu a considerat necesar să frecventeze, de unde răspunsul în cor de maimuţe la întrebarea lui Ghiţă.

Articol scris de Dragoş Rişcanu – Vineri 5 Decembrie 2014