Daca Sandu (Nimeni) da 4 milioane – Bica cit a dat ? Microsoft finanteaza coruptia politica in Romania de 15 ani, ca sa isi recupereze investitia in Nastase si Nica, si altii ? … care este rata profitabilitatii ?

boc-blaga-sandu-kovesi-maior-ghitaFostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, urmarit penal in dosarul Microsoft, a marturisit procurorilor ca el ii dadea 300.000 de euro mita lui Emil Boc, potrivit Antena 3.

„Pe intreaga durata a mandatului meu am finantat PDL cu sume lunare de 300.000 de euro in total. Aceste sume le-am inmanat direct sefului meu, Emil Boc, primul ministru al Romaniei”, ar fi spus Gabriel Sandu procurorilor.

El a precizat ca o parte din mita primita in dosarul Microsoft s-a indreptat care PDL. Gabriel Sandu sustine era nevoit sa finanteze partidul pentru a-si pastra functia de ministru dar si pentru a obtine o functie de conducere in partid.

El a lasat sa se inteleaga ca ar fi luat mita ca sa isi recupereze investitiile facute in campanie. Fostul ministru sustine ca ar fi dat peste 4 milioane de euro in campania prezidentiala din 2009 in care a castigat Traian Basescu.

„Recunosc şi admit, de asemenea, că am acceptat să finanţez partidul şi acţiunile sale, pentru a-mi facilita sprijinul politic şi a-mi menţine funcţia de ministru dar şi poziţia în conducerea centrala PDL.Mai precis, în cazul meu, aveam de adus la partid circa 5 milioane de euro, am avansat aceşti bani din fondurile personale, legale, şi le-am recuperat parţial în modalitatea expusă de Claudiu Florică, Dorin Cocoş şi Gheorge Ştefan. Practic eu trebuia sa particip la campania prezidenţială din 2009 cu patru milioane de euro”, ar mai fi spus Sandu.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Pierzi, cistigi negustor te numesti ! Investesti sa ajungi sa distribui mita de la Microsoft via interpusi si sa-ti iei meritatul comision .. restul educatie, sanatate, pensii, dezvoltare, justitie, armata, siguranta nationala sa le ia dracu’ .. ca avem treaba sa ne scoatem investitia …

pai daca ministrii si prim ministrii nostri romani, gindesc asa … cum sa gindeasca Bill Gates si Steve Ballmer, Jonathan Scheele si Alessandro Buttice, Sorin Ovidiu Vintu si Catalin Chelu, Irinel Paun si multi altii …

Asteptam Blaga, si multi altii … haideti baieti ca a venit timpul sa se mai schimbe timpurile …

Kovesi luati mina de pe frina … ca s-au tocit ferodourile si dati sa intrati in gard, mai bine dati-o cotita ca sunteti experta in exercitiu’