Jos palaria DNA ! … haideti curaj, ca pina la urma chiar se poate …

udrea-cocos-bill

Procuror DNA Mihaela Moraru Iorga : sotia dumneavoastra stie cu siguranta, pentru ca femeile stiu intotdeauna tot …(Trofeul Calitatii)

Elena Udrea : “n-am stiut de ele (imprumuturi mita Microsoft) … (Trofeul nesimtirii)

Procuror DNA Mihaela Moraru Iorga : ”apreciem că nu poate fi vorba de o simplă omisiune” (din partea „inocentei” Udrea n.r.) …(Trofeul normalitatii)

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Elena Udrea acuza presa, si indirect (direct) procurorii si pe noi toti ca nu stam sa ii ascultam timpeniile si sa ne facem ca intelegem cit de victima inocenta este dinsa, care impartea si cheltuia milioane fara numar da’ nici prin cap nu ii trecea cam de unde puteau proveni … sa nu mai pomenim ca putea sa o intrebe pe Bica ca doar era cea mai procuroare din parcare (nu Dalli).

Asa DA, DNA ! haideti copacel, copacel ca se poate …

Popovici i-a acuzat pe procurorii Mihaela Moraru si Danut Volintiru ca l-au amenintat, l-au insultat si l-au agresat ani de zile, pentru a-si multumi sefii. De asemenea, Popovici a mentionat ca procurorul Mihaela Moraru i-a spus la un moment dat ca este convinsa ca el nu stie nimic despre ce s-a intamplat pe la spatele sau, dar a sustinut ca: “sotia dumneavoastra stie cu siguranta, pentru ca femeile stiu intotdeauna tot”.

http://www.luju.ro/magistrati/instante/acuze-de-proces-politic-la-inalta-curte-avocatul-gabriela-ghita-a-denuntat-public-abuzul-judiciar-al-judecatorilor-ionut-matei-ioana-bogdan-si-cristina-rotaru?pdf

„Din moment ce eram obligata sa trec in declaratia mea de avere si acele imprumuturi dar n-am stiut de ele, asa apare probabil numele meu in dosar”, a mai precizat Elena Udrea, acuzand faptul ca presa incearca sa lege numele sau de dosare de coruptie fara se existe dovezi ale implicarii sale.”

http://www.stiripesurse.ro/udrea-prima-reactie-privind-implicarea-sa-in-dosarul-microsoft_943795.html

În documentul DNA se arată că Dorin Cocoş a primit mită din partea mai multor persoane pentru a interveni pe lângă oficiali din Guvern. Aceşti bani i-ar fi venit lui Dorin Cocoş prin intermediul unor credite pe care i le-au direcţionat cei implicaţi.

Procurorii menţionează că în declaraţia de avere a Elenei Udrea nu sunt menţionate aceste sume. Procurorii susţin că din moment ce aceste sume nu sunt trecute: ”apreciem că nu poate fi vorba de o simplă omisiune”, susţin procurorii.

http://www.stiripesurse.ro/surse-dna-elena-udrea-apare-in-dosarul-microsoft_943793.html