Kovesi ce zice Sandu, da’ Niro ? Blaga e ghine ?

udrea-kovesi-cocos-maior-pinalti-opris-blaga-nicaLiderul PMP, Elena Udrea, se arată nemulțumită de faptul că Dumitru ”Niro” și Gabriel Sandu au fost lăsați de justiție să plece acasă, iar, dintr-un ”Dosar Microsoft”, în care sunt acuzați 9 miniștri și oameni grei din lumea politică, în închisoare au mai rămas doar Dorin Cocoș și Gheorghe Ștefan, doi dintre oamenii extrem de apropiați ei.

Udrea susține că are informații conform cărora declarația lui Gabriel Sandu ar viza șefi de instituții cu greutate, nume care dacă ar ieși la iveală ar cutremura România.

”Nu comentez masura luata de instanta in dosarul Microsoft, la cererea DNA, de a-i elibera pe Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, dupa trei luni de arest preventiv, desi este grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine, sau despre cine trebuie, adica daca faci acuzatii la adresa cuiva, chiar nedovedite.

Ma surprind insa cateva lucruri in acest moment: tacerea presei care urla din toti rarunchii in fiecare zi despre gravitatea faptelor din dosar si, impotriva lui Dorin Cocos, avand astfel pretext sa ma atace pe mine. Acum, desi declaratia lui Gabriel Sandu rascoleste tot sistemul si acuza nume mari precum Vasile Blaga, Roberta Anastase, Adriean Videanu, Radu Berceanu etc. este liniste, pe nimeni nu intereseaza sa discute. A nu se intelege ca eu ii consider vinovati de ceva. Dar pe mine m-au tocat zi de zi fara sa am vreo implicare, in timp ce in cazul celor acuzati de martori este o tacere ciudata.

Apoi, dintr-un dosar prezentat la lansarea lui ca cel mai mare coruptie din Romania, care cuprindea presupuse spagi intre 60 si 100 milioane de euro, din fapte de pe parcursul a 14 ani, trei guverne, toate partidele politice, 9 ministri implicati, zeci de oameni de afaceri si functionari ai statului roman, au ramas doar doi vinovati, arestati preventiv chiar, Dorin Cocos si Gheorghe Stefan! In rest, toata lumea este bine, libera sa isi petreaca vacantele la soare ori sa faca ce pofteste, sa fie Prim Ministru, cazul lui Victor Ponta, sa fie europarlamentar, cazul Dan Nica, sa fie senator, cazul Ecaterinei Andronescu etc. Care va fi mai iute la turnat dintre cei doi ca sa plece si el acasa? Tragic comic ar fi sa scrie fiecare impotriva celuilalt, sa puna justitia in dificultate.

Cred ca ar fi interesant si sa vedem toata declaratia data de Gabi Sandu. Inteleg ca a formulat acuzatii, care nu au aparut, la adresa reprezentantilor unor institutii, care, daca ar fi intr-adevar pomenite, s-ar cutremura profund tara si s-ar duce pe apa sambetei ideea de anticoruptie!”, a scris Elena Udrea, în jurul orei 2 dimineața.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Nuti draga nu ne face sa ghicim, ghici ghicitoarea mea, ca de ramas nu au mai ramas decit Kovesi, Maior, Opris, si restul deja nu mai conteaza, nepomeniti referitor mita de la Microsoft, Siemens, EADS si multi altii …

Zi si tu pe bune ca se pare ca stii ce avea Sandu de zis si ce are de zis Cocos da’ nu zice ca stii si tu ce parere are procurorul de caz „sotiile stiu intodeauna tot” si daca nici tine nu iti place sa le stii pe toate …