Kovesi cea mai netrebnica femeie din Romania !

rizea-sega-kovesi… avem si femei curajoase Elisabeta Rizea, Luminita Sega si multe alte femei eroi adevarati dar uitati, care au fost torturate si ucise de Securitate – SRI, si sunt astazi la Cel de Sus pentru ca nu au facut cum face Kovesi, care este astazi in viata cea mai „curajoasa femeie din Romania … )))))”… din Romania cui ? a unor tradatori, tilhari, vinduti si vinzatori de neam de mult. Sa purtati sanatoasa.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Kovesi va somam sa va dati demisia cu efect imediat avind in vedere, impostura, ilegalitatile, crimele, tradarea, si manipularile securisto-sristo-microsoftisto-tilharesti pe care le comiteti impotriva neamului si tarii noastre. AJUNGE !

Nu sunteti cea mai curajoasa femeie din Romania, sunteti cea mai ticaloasa, nu sunteti procuror sunteti penala, nu sunteti cinstita sunteti putred de corupta, nu sunteti docta sunteti semidocta, nu sunteti … dar sunteti si nu mai comentam ca stiti mai bine decit noi toti ce si cum sunteti si ce nu.

Asa sa va ajute Dumnezeu ! … poate la vreo manastire nu la DNA.

Nu ne puteti lua SUFLETUL !

O lacrima si o rugaciune pentru femeile curajoase ale acestui neam :

Elisabeta Rizea : „Au venit, maica, nenorocitii astia de comunisti la putere si ne-au luat tot: parul din cap, pamantul, caruta. Un singur lucru nu ne-au putut lua. Sufletul.”

„In timpul incarcerarii, a fost torturata pentru ideile ei. A fost atarnata cu parul de un carlig si batuta pana la pierderea cunostintei. „Dupa ce mi-au tras masa de sub picioare, au inceput sa ma bata cu un bat pana la sange. Mi-au rupt cateva coaste si am lesinat. Imi faceam cruce cu limba in cerul gurii si ma rugam la Dumnezeu sa ma ajute sa nu spun nimic”.

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1047174-mama-elisabeta-rizea.htm

Luminita Sega : „Luminta Sega a murit in 2006, dupa un an si trei luni de suferinte crunte, iar diagnosticul pus de mai multe clinici din Occident a fost “intoxicatie sistematica cu aluminiu”, deci otravire lenta… la locul de munca DNA !

„Ancheta a decurs normal pina la un punct, cind m-am trezit ca nu ma mai audiaza nimeni. Aveam cu procurorul Luminita Sega cite doua trei intilniri pe saptamina, apoi i-a fost luat dosarul. Am facut intr-o zi cerere din arest sa fiu dusa la procurorul de caz si mi s-a raspuns: «Care?!». Si asta a durat pina cind procurorul Irinel Paun s-a gindit sa dea un rechizitoriu. Ce puteam sa cred din fundul celulei mele decit ca nu s-a vrut cercetarea domnului Vintu? (Ioana Maria Vlas).

http://www.nasul.tv/2014/09/26/dezvaluiri-un-alt-caz-panait-cum-a-murit-procurorul-din-dosarele-vantu-luminita-sega-diagnostic-otravire-lenta-cu-aluminiu/

Disperat, sotul Marius Sega apeleaza la un medic de laborator clinic, specializat in medicina cuantica. Cu ajutorul aparatului american SCIO-QX de biorezonanta (inventat, utilizat si omologat, initial, de medicii de la NASA), medicul roman descopera – citam din fisa investigatiei de medicina cuantica – “intoxicatie cu metaloizi“.

Aparatul a indicat alarma maxima prin culoarea specifica pericolelor letale, in urma unei intoxicatii lente, cu metale posibil a fi fost ingerate sau injecate in organism, intr-o perioada mai lunga de timp.

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/16/luminita-saga-un-procuror-mort-pe-baricada-si-uitat/

„Ancheta a decurs normal pina la un punct, cind m-am trezit ca nu ma mai audiaza nimeni. Aveam cu procurorul Luminita Sega cite doua trei intilniri pe saptamina, apoi i-a fost luat dosarul.Am facut intr-o zi cerere din arest sa fiu dusa la procurorul de caz si mi s-a raspuns: «Care?!». Si asta a durat pina cind procurorul Irinel Paun s-a gindit sa dea un rechizitoriu. Ce puteam sa cred din fundul celulei mele decit ca nu s-a vrut cercetarea domnului Vintu? (Ioana Maria Vlas)

http://www.danandronic.ro/cum-a-murit-procurorul-luminita-sega-anchetatorul-din-cazul-fni-care-l-a-inculpat-pe-sov-prin-otravire-lenta-cu-aluminiu.html