KOVESI MAI USOR CU ASASINATELE CA SE AFLA PINA LA URMA …

bittner-nastase-ghita-maior-kovesi-segaKovesi asasinii la care face Niro referire in dosarul Microsoft mi-au furat o casa, mi-au sabotat frinele si motorul ambaracatiunii, mi-au amenintat familia, au incercat de mai multe ori sa ne insceneze accidente grave, m-au amenintat si continua sa ma ameninte cu moartea, in frunte cu Directorul General Microsoft Ovidiu Artopolescu incepind din anul 2001, dupa ce am refuzat sa negociez cu Bittner si Columbeanu intermediari in numele Microsoft si al lui Adrian Nastase, asocierea si ulterior predarea afacerilor si bunurilor familiei mele, organizatiei criminale si teroriste.

Am constatat cu uimire si neincredere in propriile evaluari, incepind din luna Mai 2003, dar am ajuns sa fiu convins in luna Iunie 2005, ca ma confrunt cu o banda de asasini bine organizati si total protejati de toate institutiile statului si in primul rind de DNA, drept care am scris si publicat pe siteul www.sansegale.ro si www.coruptia .ro in Iulie 2005 urmatoarele ginduri :

 


Despre ASASINI … numai de bine

Asasinii nu sunt criminali.
Criminalii sunt oameni necăjiţi.
Asasinii sunt oameni pregătiţi.

Criminalii au suflet, ei ucid din : greşeală, gelozie, lăcomie, răzbunare, frustrare, beţie, nebunie, ucid omeneşte, ucid pe cineva cunoscut, ucid „la vedere”, fac greşeli şi sunt de obicei prinşi, de către o societate oripilată, că un om obişnuit poate să recurgă la omucidere, de unul singur, pentru a îşi rezolva o problemă personală.

Asasinii au şcoală, ei ucid din : pregătire profesională, cunoştinţe îndelung exersate, metode consacrate, temenic aprofundate, note bune luate la examemele de folosit : otravă fără urme, gloanţe fără zgomot, maşină fără frâne, înec la mal, polonium fără scăpare, nu-şi cunosc victimele, ei nu fac greşeli, şi nu sunt prinşi de către o societate terorizată de simplul fapt că ei există, şi că se pot întoarce împotriva ei.

Ei există pentru că toate societăţile îşi pregătesc asasini pentru a proteja interesele statului, pentru a putea răspunde unor acte de agresiune similare, pentru garantarea securităţii statului de drept, a democraţiei, a propriilor cetăţeni.

Ce se întâmplă când asasinii definesc interesele statului şi le confundă cu propriile lor interese ? Când acţionează fără ordin, sau îşi asumă iniţiative ? Când acţionează împotriva propriilor cetăţeni, împotriva statului de drept, a democraţiei ?

Statul de drept devine un stat criminal. România a fost şi este o ţară la cheremul asasinilor.

Asasinatele nu se comit spontan. Ele sunt comandate.

Ele sunt comandate doar dacă interesele sunt atât de mari încât să justifice o astfel de soluţie. Interesele mari sunt politice, economice sau politico-economice (a se citi posibilitatea de a exploata o funcţie politică pentru avantaj economic – a fura statul).

Dacă ele sunt comise pentru a crea un avantaj politic, trebuiesc făcute astfel încât să poată fi negate credibil de către cel care urmează să beneficieze de pe urma asasinatului, în cazul puţin probabil că victima supravieţuieşte.

Asasinatele cele mai reuşite sunt accidentele. Sunt create condiţiile optime, sabotarea frânelor de la maşină, sabotarea motorului unei ambarcaţiuni, etc., de rest se ocupă viaţa.

Ideal este ca „subiectul” sa nu fie singur pentru a nu se putea afirma că a existat o „ţintă”.

Când „subiectul” este însotit de către un prieten, o prietenă, sau de preferat propria familie, atunci avem un caz perfect de eliminare totală, invizibilă, nerevendicabilă.

Este important să existe „victime colaterale”, pentru maximă credibilitate şi negabilitate.

Iulie 2005


Efectul actiunilor ilegale intreprinse de Kovesi si Maior reprezinta asociere si favorizare a

Microsoft si a complicilor asasini ai acestora, statul de drept devenind astfel o tiranie a coruptiei in care asasinatul si tortura sunt doar evenimente cotidiene si normale pentru cei care opereaza si beneficiaza de “originalitatea” si profitabilitatea unui “ecosistem” paralel statului de drept, intr-o lume secreta unde “Conspiratia tacerii” nu poate fi rupta decit cu pretul vietii.

Despre asasini numai de bine !