Kovesi si artimetica : (100 – 50) + (30 + 20) + (n + y … fara numar) = 50 !

maior-kovesiLu’ Kovesi de mica nu i-a placut artimetica, asa ca s-a gindit ca mai bine isi alege o meserie unde nimic nu trebuie sa fie corect si cuantificabil, totul poate fi aleatoriu si la mina (mintea) ei. Zis si facut, taticul s-a ocupat prin relatiile sale cu Blaga si alti “grei” bine finantati, sa o lanseze direct Procuror General, la o virsta foarte frageda, dar la o experienta foarte bogata si foarte diversa.

Astfel saraca de ea nu a mai ajuns niciodata sa dea piept cu artimetica, asa ca o vom ajuta tot noi, ca pina acum a tot ajutat-o Microsoft, care conform concluziilor lui Kovesi : „In cadrul dosarului au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.[1]

Conform declaratiilor date in dosar de Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, Microsoft finanteaza cu bani obtinuti din frauda, asasinat si terorism campanii politice si politicieni corupti, respectiv cu bani negri de “murdari” proveniti din albire de bani, si angajeaza asasini pentru a prelua prin acte de terorism afaceri profitabile, dar ”nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei”, ca informatiile furnizate de noi de zece ani referitor la aceleasi fapte exhaustiv probate sunt inutile si neavenite. Insistam astfel ajutati de “Saltea” si Niro.

INCETATI PROPAGANDA PROSTEASCA IN FAVOAREA MICROSOFT !

Conform declaratiilor date de Sandu “Saltea”, Microsoft pune la dispozitia guvernului Romaniei incepind din anul 2000, o parte semnificativa din valoarea licentelor.

Exprimat in procente 100, intre 47 si 60 (o medie de cam 50, respectiv 100-50), sunt folosite drept mita. Din aceste procente, dupa ce investesc milioane de euro la “bursa mitei” si a banilor negri oferiti cu generozitate de Microsoft, politicienii isi recupereaza banii fac un profit si platesc mai departe atit la partid cit si sefilor lor pina la cel mai inalt nivel in Guvern si in partid.

Cind acestia nu au banii necesari apeleaza la oameni de afaceri care finanteaza aceasta afacere deosebit de profitabila in primul rind pentru Microsoft dupa cum puteti constata.

Microsoft ofera aparent 50 de procente, insa de fapt nu ofera nimic, ba dimpotriva iau in plus pentru

a)      licente pentru calculatoare care nu exista sau/si nu sunt functionale, cam 30 de procente

b)      licente platitie de doua ori pentru ca sunt deja platite catre Microsoft de catre cei care vind calculatoare, cam 20 procente,

c)      consultanta si alte servicii cu “furnizor unic” Microsoft, atit timp cit au monopolul pentru intreaga infrastructura si pot santaja in liniste un guvern corupt chiar de Microsoft, si o natiune ingenunchiata si total abulica si constant manipulata de serviciile secrete, in complicitate cu “justitia” si in primul rind DNA, fac cam n procente fara numar in cifre absolute egal miliarde de euro.

d)     exterminarea competitiei din piete de valoare si cu mare potential de dezvoltare si monopolizarea acestor piete prin eliminarea ilegala si cirminala a competitiei companiilor nationale cu merite deosebite pe plan international si promovarea unor companii interpuse corupte si manipulabile, cam y procente fara numar.

(100 – 50) + (30 + 20) + (n + y … fara numar) = 50 !

DNA ar trebui sa solicite tuturor institutiilor statului sa raporteze cite miliarde de euro au fost platite de Romania in beneficiul Microsoft, si al celor cu care este asociat (SIVECO, UTI, Totalsoft, Softwin, Net Consulting, RSC, Asesoft, Team Net, etc.) in servicii de consultanta incepind din anul 2001 pina in prezent, si veti constata ca cifrele de sute de milioane sunt doar pentru a ii da ocazia lui Kovesi si Maior sa il identifice drept mare “combinator” pe “naivul” de Florica si sa ii exonereze pe Bill Gates, Steve Ballmer si multi altii la care vom reveni.

Microsoft a creat un mecanism de frauda, jaf si tilharie astfel incit sa dea aparent 50 de procente cu conditia sa fie folosite la amplificarea jafului la care ei sa participe in asa fel incit sa isi recupereze “buna vointa” de 50 de procente si sa ia in plus la cele 50 de procente “ramase” o parte din profiturile organizatiei criminale pe care o patroneaza respectiv cel putin 50 de procente plus mult mai mult din servicii pe care numai Microsoft le poate oferi, respectiv consultanta si protectie inclusiv politica si mediatica, de care atit Maior cit si Kovesi beneficiaza din plin cu conditia sa protejeze si ei Microsoft dupa cum constatam ca fac cu mare dedicatie si multe succesuri… pina vine Saltea si Niro si dau cu batu’ in balta …

Microsoft nu are nici o implicare, avind in vedere ca Florica, Niro si Saltea sunt vinovati de o schema conspirativa cu implicatii structurale geo politice … pe care numai Maior si Kovesi le pot intelege si administra.

Vom reveni cu partea de asasinate pe care le acuzam incepind din anul 2005, vezi siteul www.coruptia.ro, www.sansegale.ro, dosarul 21/P/2006 si alte sute de scrieri si de probe exhaustive, prezentate incepind din anul 2003 organelor “competente”.

[1] http://www.revista22.ro/interviu-laura-codruta-kovesi-procuror-sef-al-dna-suntem-la-curent-cu-toate-metodele-de-furt-si-disimulare-a-banilor-politicienii-nu-sunt-intangibili-daca-se-cred-mai-destepti-decat-noi-fac-o-mare-greseala-50589.html