Kovesi si linistea tilharilor Vladescu + Ghita = OLAF “adrisant” necunoscut !

ghita-maior-vladescu-kovesiMarian Vanghelie sustine ca Guvernul a fost sesizat de autoritatile europene cu privire la afaceri care ar trebui anchetate de catre autoritatile din Romania. Aceste afaceri ar fi facute pe bani europeni de Asesoft (firma lui Sebastian Ghita) si Tel Drum (firma apropiata lui Liviu Dragnea).

„A venit o scrisoare de la OLAF – institutia care verifica toti banii europeni. A venit o scrisoare la Guvern in care spune foarte clar care spune ca trebuie verificate Tel Drum si Asesoft.

Lansati public catre Ponta si Dragnea daca exista aceasta scrisoare. Daca nu exista scrisoarea imi dau demisia si plec din viata politica”, a spus Vanghelie, reprosand faptul ca aceasta scrisoare nu a fost inaintata catre DNA sau parchete.

EL i-a acuzat pe cei din PNL ca nu vorbesc despre aceste afaceri facute de firmele apropiate de PSD pe bani europeni.

„Nici intr-o liniste perfecta nu e bine …  cand e liniste … de aia Ghita si cu Dragnea pot sa aiba toata contractele din Guvern, pentru ca e liniste, nimeni nu le-a spus nimic, nici cei din dreapta. I-au lasat trei ani de zile. N-au spus ca Tel Drum prin contracte (…) are aproape 150 de milioane de euro prin contracte, bani transmisi din zona europeana.

Timp de 10 ani Tel Drum a avut afaceri de un miliard de euro –  o firma mica din Teleorman.

Ghita la pus pe angajatul lui de la Asesoft, domnul Ciprian, sa imparta fonduri europene”, a mai spus Vanghelie la Realitatea TV.

Comentariul Redactiei Corupţia.ro

Timp de 10 ani RSC, MEDIST, SRI, MAI, DNA au avut afaceri de peste un miliard de euro – niste firme mici din Dnaorman.

Tariceanu l-a pus pe Vladescu de la Medist si RSC sa imparta fonduri europene in parteneriat cu Microsoft … si Ghita = Micul Guccifer = Maior = Kovesi

Daca nu exista Raportul Final al OLAF referitor la tilhariile facute de Valdescu, Micorosft si Tariceanu cu fonduri UE, sa isi dea demisia Kovesi si Maior ca ei ii acopera pe acesti banditi, ca vezi Doamne e o problema de „secret de stat” si „securitate nationala”, adica sa tilhareasca in liniste si pace acesti mafioti, care dau de lucru si multa „mila” la DNA … fara numar functie de functie si disfunctie … vom reveni