Kovesi, un asasin terorist cu “pixul” !

kovesi-olaru-ghita-arto-tulus-paunMarele Procuror Codrut “Olaru nu a fost ocolit de management precar nici la DNA, în calitate de procuror şef al DIICOT, el fiind bănuit că ar fi dosit stenogramele discuţiei dintre generalul Constantin Degeratu consilier pe probleme de apărare de siguranţă şi apărare naţională a lui Traian Băsescu şi inculpatul arestat Omar Hayssam din sediul Parchetului General privind două dosare strict secrete de importanţă deosebită, referitoare la Omar Hayssam, Viktor Bout şi traficul internaţional de armament (628/D/P/2005 şi 121/D/P/2007).”Iar lista „minunilor” procurorului şef al DIICOT este una lungă, cele ce urmează fiind doar o spicuire de pe diverse site-uri, bloguri şi articole de presă.Fostul procuror şef adjunct al DIICOT Angela Ciurea i-a acuzat în noiembrie 2009 pe procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, şi pe procurorul şef al DIICOT, Codruţ Olaru, că i-au cerut „să lase mai moale” ancheta în dosarul privatizărilor strategice.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Doamna Kovesi “lasati mai moale” manipularile judiciare pe care le faceti in Dosarele 216/P/2005, 66/P/2007, 275/P/2007, 654/P/2011, 85/P/2011 pentru a bloca anchetele pe care OLAF le face in dosarul OF/2010/0068 si pentru a exonera Microsoft si asociatii acesteia de infractiuni deosebit de serioase si grave, piraterie, frauda fonduri publice si ale UE, coruptie, crima organizata si terorism.

Credeti ca daca Sebastian Ghita il ameninta cu moartea pe Nelu Neacsu in Ianuarie 2014, si acesta semneaza un document absolut ridicol la Ambasada Romaniei din Bruxelles, infractiunile comise de Sebastian Ghita in asociere cu Sebastian Vladescu si Microsoft astfel protejate de DNA vor fi date uitarii ?

Credeti ca daca noi suntem amenintati de Directorul General Microsoft cu moartea si suntem terorizati de DNA incepind din anul 2005 pina in prezent, cazul Micul Guccifer astfel anchetat in SUA urmeaza sa dispara, sau Dosarul OF/2010/0068 sa nu mai fie monitorizat de UE in cadrul MCV ?

Apreciem curajul si perseverenta infractionala de care dati dovada, si care depasesc curajul si perseverenta infractorilor pe care ii anchetati “selectiv”.

Ar fi mai bine sa ii lasati sa se ancheteze singuri ca sigur vor da dovata de mai multa logica si respect pentru lege, oameni si Dumnezeu.

Chiar daca unii dintre ei or fi mai comis si vreun asasinat, asa cum le place sa se laude, crimele in serie pe care le comit procurorii “asasini cu pixul”, depasesc cu mult gravitatea asasinatelor si terorismului clasic.

Distrugeti vieti fara sa va pese, distrugeti tot ce are tara asta mai de pret cu inconstienta de progenituri degenerate si ne obligati sa va respectam, sa va laudam si sa va glorificam.

Vreti sa ne fie frica de viata noastra si a familiilor noastre, vreti sa ne supunem crimei si terorismului practicat de cei pe care ii protejati si cu care va asociati, si sa va mai si pretuim pe deasupra. Locul Dumneavoastra este linga Bica nu in fruntea DNA.

Procurorul şef Codruţ Olaru ridică mari semne de întrebare şi pentru că DIICOT nu s-a sesizat şi nu a instrumentat dosare cu privire la contrabanda şi corupţia generalizate din vămile României, în condiţiile în care aceste infracţiuni comise în regim de crimă organizată ar fi fost în primul rând de competenţa sa, nu a DNA. Suspiciunile sunt întărite de relaţia sa apropiată cu preşedintele ANAF, Sorin Blejnar.

În vara anului 2008, procurorul şef Codruţ Olaru a fost implicat într-un accident de circulaţie cu maşina Parchetului General, iar anterior a fost implicat într-un accident de vânătoare, în care era să fie împuşcat de fostul primar al municipiului Bacău, Dumitru Sechelariu.

http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/alerta-in-psd/dna-preia-dosarele-dosite-d_337656.html