“Procurorii se afla in prima linie” si intre gratii Bica, Paun (asasin pensionar), Bulgaru (asasin aspirant la DNA), etc.

Iohannis: Procurorii, în prima linie a luptei împotriva reţelelor ilegale

udrea-bica-ponta-kovesi-maior-ghita-vladescu-scheeleKlaus Iohannis a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, în contextul stentatului asupra publicaţiei Charlie Hebdo.

Procurorii se află ”în prima linie a luptei” împotriva terorismului, arată preşedintele în mesajul său.

“Nu numai terorismul, dar şi corupţia şi crima organizată reprezintă ameninţări la adresa securităţii naţionale a oricărui stat, iar procurorii se află în prima linie a luptei împotriva reţelelor ilegale de orice fel. Am lansat recent o temă de dezbatere: ar trebui sau nu să participe şi procurorul general la şedinţele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării?”, scrie Klaus Iohannis.

Comentariile Redactiei Corupţia.ro

Procurorii din “prima linie” au fost asasinati (Luminita Sega, Cristian Panait si altii), marginalizati (Alexandru Lele, Ciprian Nastasiu, Angela Ciurea, etc.) si/sau “domesticiti”, santajati, amenintati, manipulati, si foarte promovati, nu dam nume pentru ca sunt in functii de conducere, si excesiv promovati fara nici un merit altul decit acela ca asculta orbeste de “ordine” … si stau in “prima linie” … de complicitate la coruptie, crima organizata si terorism.

Domnule Presedinte, luati-o mai usor, asa ca un fizician, si incercati sa ginditi un pic logic : daca toti sunt atit de extraordinari, cum de s-a ajuns pina acolo incit am iesit atit de multi la vot sa va alegem… ca sa ii schimbati (promovati la extern) nu sa ii laudati si glorificati (la intern) …

Ce nu stiau Maior si Kovesi si Bica ? ca sunt inchisori secrete si ilegale in care se practica tortura ? … ca Microsoft a venit sa ne “ajute” sa ne distruga educatia, cercetarea, inovatia si orice perspectiva de dezvoltare, ca inalti birocrati UE au venit sa-si ia “tainul” ? ne plingem ca suntem o tara condusa de mafioti, dar ii veneram pe cei care ne-au adus aici…. ca fara de procurori nu se poate !

Maior si Kovesi nu mai au demult ce cauta in fruntea unor institutii pe care le-au adus intr-un ridicol si penibil absolut. Daca tot nu isi dau demisia macar nu ii mai laudati, ca stiu si singuri sa-si plateasca propaganda., de le-o face Ponta si Ghita si cei platiti de catre acesti “privilegiati” ai sortii si ai SRI si ai procurorilor care tot “sunt in prima linie” … de protejat crima organizata, coruptia si terorismul.