Coldea si Kovesi incalzeste “PROTOCOALELE” ! … ce protocoale bre oligofrenilor, da’ voi de CONSTITUTIE si LEGE ati auzit ? ce portocoale … “COOPERATIVA” functioneaza si coopereaza in baza de protocoale SECRETE

coldea-kovesi„Resping categoric afirmaţiile la adresa SRI şi a mea, pe care le consider denigratoare şi fără bază reală”, a declarat Florian Coldea, la ieşirea de la Comisia parlamentară pentru control al SRI.

„Am răspuns la cele cinci puncte ale ordinii de zi, am pus la dispoziţia comisiei toate informaţiile solicitate. Am prezentat faptul că pe durata anului trecut, unul marcat de o retorică electorală, atât instituţia, cât şi conducerea SRI au acţionat în cond de neutralitate şi echidistanţă politică. Colaborarea cu reprezentanţii Ministerului Public s-au desfăşurat strict în limitele legii şi ale protocoalelor de cooperare„, a declarat Florian Coldea.

http://www.romaniatv.net/florian-coldea-seful-interimar-al-sri-prima-reactie-dupa-acuzatiile-elenei-udrea-sunt-denigratoare_201152.html#ixzz3RMBRCmWY

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Comisia a avut indrazneala sa va intrebe ca cam cum e’ “portocoalele” alea de le aveti voi sa cooperati (Gioni Popescu era la Cooperatie si dupa aia la Jimbolia unde a venit si Ghita mai la portiza, dar a evoluat frumos si protocolar si cooperatist, cu Dumitru Zamfir, Dumitru Cocoru, si multi alti Ovidiu Soare, si Vlad Cosma si Daniel Savu …)

Ba chiar ati inebunit si ne luati de prosti pa’ fatza ? Luati-va ba “morti” si duceti-va sa va maincatzi averile … si mai lasatzi-ne … sau nu puteti ca va aresteaza Kovesi ? … nici o problema k o aveti la maina si nu numai … !

Hai pasi de covorash ! DEMISIILE !!!!!!!!!!!!