KoCo (Kovesi – Coldea) jos labele si balele de pe Justitie! DEMISIA!

bica-coldea-ghita-kovesi-vartic-moraru-gates-ballmer-arto-hotaAvocata Alinei Bica a declarat vineri ca a fost amenintata si a lasat sa se inteleaga ca i s-a oferit chiar si mita sa renunte la cazul fostei sefe DIICOT, sa renunte la apararea acesteia.

Nu mai cred in actul de justitie. Am fost amenintata si recompensata. Mi s-a spus ca lupt pentru o cauza pierduta. Mi s-a spus ca am doi copii acasa si ca ar fi mai bine sa ma retrag. Am o datorie morala fata de Alina Bica”, a spus avocata Alinei Bica, Laura Voicu.

Aceasta a subliniat ca nu percepe niciun onorariu de la Alina Bica pentru ca ii este prietena si i-a fost alaturi in momente dificile din viata ei. Mai mult decat atat chiar si Alina Bica i-ar fi cerut sa se retraga tocmai pentru a nu mai fi expusa presiunilor din acest dosar.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Am fost, incepind din anul 2003, de mai multe ori exact la aceasta „piesa”:

Avocatii sunt amenintati la fel cum sunt amenintati si Procurorii, sa renunte la cazuri pentru ca sunt cauze pierdute … judeca Mafia ! … TOTI suntem pierduti in teroarea de a reactiona, de a spune, de a vorbi, de a trai ! … cine sunt tortionarii ? ne spune Ghita, Coldea,. Kovesi, Artopolescu, Chelu & Comp…o banda de infractori, tortionari, teroristi !

… vom reveni …