Kovesi + Coldea = Vladescu + Bica +Udrea = MICROSOFT ! (RSC, Asesoft …) = JAF + POLITIE POLITICA !

coldea-kovesi-vladescu-vartic-moraru-udrea-sandu-bicaJurnalistul Ion Cristoiu susţine că moştenitorii lui Traian Băsescu, printre care se numără Elena Udrea, Florian Coldea sau Laura Codruţa Kovesi i-ar putea distruge moşternirea, din cauza războiului pe care l-au început în subterane.

Într-adevăr, Elena Udrea şi Florian Coldea sunt copii lui Traian Băsescu. Traian Băsescu i-a descoperit, Traian Băsescu i-a promovat, Traian Băsescu i-a luat alături în procesul istoric de modernizare a României. Pentru c-au fost copiii lui Traian Băsescu, şi Elena Udrea şi Florian Coldea au avut de suferit ura liderilor PSD. […] Eu însă aş adăuga celor doi şi pe Codruţa Kovesi. Întreaga carieră din ultimii zece ani ai actualei şefe a DNA a depins crucial de Traian Băsescu. Traian Băsescu a promovat-o procuror general în 2006. Traian Băsescu a reconfirmat-o în 2009 pe post, deşi CSM-ul o respinsese. Traian Băsescu s-a luptat, în 2013, nu numai cu Victor Ponta, dar şi cu deontologii din presă pentru numirea în fruntea DNA, într-un moment cînd fusese trecută pe linie moartă. De ce nu s-au deschis aceste dosare în perioada cînd Traian Băsescu era preşedinte? Şi răspunsul, la care Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, şeful SRI, instituţie care – potrivit Comunicatelor – a sprijinit realizarea acestor dosare, nu s-au gîndit e următorul: Pentru că la vremea respectivă şi DNA şi SRI n-au îndrăznit s-o facă, deoarece se temeau de Traian Băsescu.

Ion Cristoiu, scenariu NEGRU pentru Traian Băsescu

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei o serie de documente care arată ilegalităţile comise de Alina Bica şi Elena Udrea. Documentele emise în perioada în care Elena Udrea era Ministru al Turismului, unele dintre ele având legătură cu dosarul Microsoft, au fost semnate de Alina Bica, cu toate că ar fi trebuit să fie semnate de ministrul Justiţiei de la acea vreme, Cătălin Predoiu. Alina Bica a semnat, de asemenea, şi avizul juridic în care se solicita cumpărarea a şase servere noi. „Doamna Bica a fost pusă acolo, într-o funcţie importantă, pentru a aviza golăniile făcute de diverşi membri ai Guvernului, asta îmi arată mie documentele dumneavoastră şi asta poate să justifice şi starea de nervi a Alinei Bica din ultimele luni”, este de părere Mugur Ciuvică, aflat în platoul emisiunii Sinteza Zilei.

Antena 3 a prezentat dovezile care le îngroapă pe Alina Bica şi Elena Udrea

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ce nu vad sau se fac ca nu vad stimatii ziaristi este ca in fapt nici o tilharie nu este posibila fara semnatura ministrului de finante, ori semnatura lui Alina Bica este precedata pe documentul in care aceasta face propuneri de suplimentare a licentelor Microsoft si de achizitionarea “a sase servere noi” de semnatura Ministrului de Finante Sebastian Vladescu, preluat de la Guvernarea “oligarhului” Calin Popescu Tariceanu, cu arme si bagaje penale de Guvernarea “cinstitului” Emil Boc.

Ce rost are sa schimbi mecanismul, cind chiar mecanismul te-a adus la putere – Traiasca MICROSOFT ! … ca ne cumpara voturi si ne face ministri, sa putem sa ne recuperam investitia si sa ne imbogatim si noi cit putem … caci
Microsoft e-n toate
E-n cele ce sunt
Şi-n cele ce mâine vor râde la soare
E-n pruncul din leagăn
Şi-n omul cărunt,
E-n viaţa ce veşnic nu moare.”
cum nu moare nici Securitatea si nici Militia.

CONCLUZIE

In conformitate cu declaratiile facute de colegul de Guvern al Ministrului de Finante Sebastian Vladescu, Ministrul IT&C Gabriel Sandu “La început mi-a fost teamă că nu înţeleg bine mecanismul, dar după ce l-am înţeles, mi-a fost şi mai teamă să-l denunţ. De la cei mai mărunţi funcţionari publici şi până la campania prezidenţială, toată lumea beneficia de darurile corporatiste furate din contribuţii publice sau comisioane”… Vladescu, Blaga, Udrea, Bica, Maior, Coldea si Kovesi inteleg sistemul foarte bine si il protejeaza perfect, lor fiindu-le teama doar de Microsoft …

Noua nu ne-a fost teama sa ii denuntam incepind din nual 2004 pe Sebastian Vladescu, Vasile Blaga, Florian Coldea si Microsoft, doar pentru a afla ca acestia sunt temeinic protejati de Vasile Blaga, Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea pina in zilele noastre si pina (dupa) ce/cind OLAF a reusit sa finalizeze Raportul Final si Recomandarile inscrise in MCV.

DNA inca mai ancheteaza ! … dupa zece ani de inscenari judiciare, fraude evidente si exhaustiv probate comise de catre Microsoft in asociere infractionala cu Sebastian Vladescu, Vasile Blaga, Florian Coldea si multi altii, astfel temeinic si profesional protejati de catre Laura Codruta Kovesi.

Sebastian Vladescu este gasit vinovat, de catre OLAF, de fraudarea fondurilor UE, de comercializarea ilegala catre MAI, SRI si alte zeci de clienti, de opere plagiate in complicitate cu Microsoft. Romania este penalizata sa returneze fondurile plagiate de Sebastian Vladescu in complicitate cu cei pomeniti.

Laura Codruta Kovesi impreuna cu DNA sunt gasiti vinovati de obstructionarea anchetelor OLAF, respectiv de favorizarea infractorilor. Situatia subzista in prezent in timp ce Kovesi si Coldea ne povestesc ce “binomi” sunt ei, si ce virf de lance in lupta impotriva coruptiei … vom reveni