KOVESI DEMISIA, SĂ AVEM ŞI NOI ŞANSA SĂ NE APĂRĂM ! NOI SUNTEM CINSTIŢI TU ŞI COLDEA ŞI MAIOR SUNTEŢI NECINSTIŢI !

kovesi-coldea2”Chiar dacă nu este aici, eu țin să-i mulțumesc și doamnei Elena Udrea. Apreciez delicatețea gestului domniei sale de a nu fi in sală, sper să se bucure de condiții corecte pentru a se putea apăra și sper să-mi confirme încă o dată că este un om cinstit. Am convingerea că dacă va avea șansa să o facă, o va face” a spus Traian Basescu fost Presedinte al Romaniei, dupa ce a afirmat ca fratele sau este victima unei inscenari, dupa cum urmeazaa sa dovedeasca.

Dupa cum putem constata fostul Presedinte are indoieli temeinice referitor la sansele fiecarui om (cinstit sau nu) sa se apere in fata abuzurilor si inscenarilor fara nici o limita facute de tandemul Kovesi – Coldea.

Atit timp cit Coldea conduce SRI in interes personal si de grup, si atit timp cit Kovesi ii acopera toate ilegalitatile de frauda, coruptie si terorism, practicind la rindul ei tortura psihica, fabricare de dosare, ticluire de probe, coruptie si banditism, invocind ca este considerata cea mai curajoasa femeie din Romania si Coldea cel mai performant barbat paznic de puscarii secrete, inregistrari ilegale, provocari si manipulari grosolane, propaganda desantata si alte indeminari invatate la cursurile de anti terorism si practicate impotriva tuturor celor care nu doresc sa traiasca conform regulilor Maior-Coldea-Kovesi, nimeni nu va avea sansa sa se apere in fata unor teroristi pusi sa ne “apere” !

Daca fostul Presedinte se plinge neputincios de inscenarile facute si/sau protejate de Coldea si Kovesi, noi muritorii de rind ce se presupune ca putem face, acolo unde nici OLAF nici DoJ nu reusesc sa impuna respectarea legii … Microsoft finanteaza terorismul practicat de Maior, Coldea si Kovesi …

Kovesi – Coldea DEMISIILE scurt si la obiect asa cum ne-a invatat domnu’ maior

Model de DEMISII :

“Subsemnatul Florian Coldea, Director Interimar al Serviciului Roman de Informatii, imi inaintez demisia catre Presedintele Romaniei dl. Klaus Iohannis. Demisia va avea efecte imediate.”

Astazi 9 Februarie 2015 – semnatura

“Subsemnata Laura Codruta Kovesi, Procuror Sef al Directiei Nationale Anticoruptie, imi inaintez demisia catre Presedintele Romaniei dl. Klaus Iohannis. Demisia va avea efecte imediate.”

Astazi 9 Februarie 2015 – semnatura

 


Referinte:

http://www.curentul.info:8080/actualitate/9217-basescu-la-congresul-pmp-sper-ca-elena-udrea-sa-mi-demonstreze-inca-o-data-ca-e-un-om-cinstit

http://www.comisarul.ro/politic/basescu-ce-i-s-a-intamplat-fratelui-meu-este-o-ins_359979.html