Kovesi, fa-te ca anchetezi ! … cu ajutorul lui Coldea … si nu uitati de niste laude externe … in timp ce stergeti urmele …

Campania lui Băsescu din 2009, cu bani din şpagă?

Document: Denunţul pe care Cocoş l-ar fi făcut la DNA

coldea-kovesi-nastase-taric-nica-arto-cocos-hotaranÎn denunţul făcut la DNA, Dorin Cocoş le-ar fi explicat procurorilor cum a finanţat campania electorală PDL din 2009 pentru Traian Băsescu, ca să poată sprijinul Guvernului în derularea contractului Microsoft pentru care astăzi se află după gratii. Denunţul lui Cocoş îi incriminează direct pe Vasile Blaga şi Elena Udrea.

„Precizez că am sprijinit personal campania electorală din anul 2009, pentru a obţine sprijinul Guvernului în vederea derulării acestui contract (Microsoft – n.r.). În acest sens am fost sprijinit de către Vasile Blaga şi Elena Udrea. Într-o discuţie cu Vasile Blaga mi s-a comunicat că trebuie să plătesc contravaloarea produselor din lista mai sus menţionată, precizându-mi că suma ajunge la aproximativ 3 milioane de euro”, ar fi scris Cocoş în denunţ.

Cocoş ar mai fi scris încă o dată că Elena Udrea ştia de demersurile făcute în vederea derulării contractului de licenţiere Microsoft.

„Precizez că Elena Udrea cunoştea despre demersurile făcute de mine în vederea derulării contractului de licenţiere Microsoft şi despre banii primiţi şi aşa cum am spus mi-a acordat sprijinul ei în Guvern. Despre acest lucru ştia şi Vasile Blaga, care, de asemenea, a sprijinit derularea contractului”, ar mai fi scris Cocoş.

Ziarul Libertatea a publicat o pagină (vezi mai jos) din prespusul denunţ pe care l-ar fi făcut de Cocoş în dosarul Microsoft. În documentul citat, Cocoş spune că a dat bani negri pentru campania PDL din 2009.

”- 600.000 de euro i-am depus în tranşe, la sediul PDL din Modrogan, mai precis i-am remis domnului Ivaşcu, la solicitarea domnului Vasile Blaga: precizez că Vasile Blaga era la acel moment secretar general al partidului şi şeful campaniei electorale. Banii i-am remis fără a primi vreo chitanţă în acest sens.

– 50.000 de euro i-am dat domnului Alin Albu, trezorierul PDL, pentru achiziţia unor găleţi. De asemenea fără chitanţă

– 30.000 de euro i-am dat domnului Radian Tufă, secretar general al Ministerului Transporturilor, pentru a achita transportul containerelor cu produse electorale, în ţară, precum şi costurile cu depozitarea”, a spus Cocoş în denunţ, conform documentului citat.

denunt_cocos_64860400

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Microsoft si asociatii acesteia, companii sub acoperire protejate de SRI si DNA, au devalizat sute de milioane de euro incepind din anul 2000 pina in prezentul continuu … nimeni nu a numarat inca cite contracte trucate de mentenanta si alte servicii sunt in curs de derulare si sunt platite la zi din bani publici.

Unde au disparut zece ani de frauda, si autorii si beneficiarii sutelor de milioane tilharite … Adrian Nastase, Dan Nica, Ovidiu Artopolescu, Zolt Nagy, Silviu Hotaran, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, George Maior si multi altii, in timp ce Cocos ne povesteste ce faceau ei in 2009, cind de fapt jaful a inceput in 2000.

Care a fost “partea” DNA (prin reprezentanti) pentru a proteja jaful in cunostinta de cauza, timp de un deceniu, si pentru a ticlui dosare impotriva celor care denuntau jaful …

Kovesi, i-a dat Cocos 500.000 lui Ghita la ordinul lui Coldea ?

Kovesi, de ce trebuia Radu Moraru sa se duca la Niro sa dea 50% din postul tv ?

Kovesi, de unde aveai bani sa ii dai lui Mircea Badea salariu ca la Dan Voiculescu ?

Kovesi, a fost Maior informat de ilegalitatile pe care Ghita si Vladescu le comiteau in Bruxelles, si ulterior cind Guccifer a dezvaluit mesajul prin care era anuntat de reteaua de coruptie, acesta l-a avertizat pe Guccifer ?

Kovesi, continui sa primesti ordine de la Coldea, asa cum primea si Bica, ca sa fabrici, ticluiesti si sa manipulezi dosare in functie de interesele acestuia si ale asociatilor sai Microsoft, RSC, Asesoft, Teamnet, etc. ?

Kovesi, daca tot o bagi la Tubulatura pe Udrea in baza unor denunturi, de ce nu il bagi si pe Coldea si pe tine in aceeasi baza … plus ca la voi exista si probe directe pe care nu stiti cum sa le mai ascundeti … nu mai puteti sterge urmele oricit incercati !

… vom reveni