KOVESI LASA DNA SA RESPECTE LEGEA … NU LEGEA TA SI A LU’ COLDEA ! Jos labele murdare si pline de singe de pe SRI si DNA ! DEMISIA !

maior-niro-coldea-ghita-kovesi-badea-bica-tenderWho can spy on the spies ? Cine ii poate controla pe spioni ?… dar pe Kovesi ?

Georgian Pop a arătat că trebuie aşteptate rezultatele verificării interne standard, întrucât doar acest rezultat constituie răspunsul instituţional şi oficial al instituţiei şi că, dacă ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obţine decât răspunsul unui singur om… sunt mai multi corupti in SRI, si urmeaza sa se auto-denunte dupa controlul standard ?

Doamna Elena Udrea nu a acuzat SRI ca i-a cerut mita/parte din jaful initiat si operat de Microsoft fostului sot Dorin Cocos, i-a acuzat pe Coldea, Maior, Ghita si niste manipulatori de opinie si producatori de rapoarte propagandistice, si indirect pe Kovesi pentru comiterea si musamalizarea unor infractiuni evidente si bine cunoscute in cercurile “restrinse” unde se “fac/albesc banii” de la Microsoft.

“Din informaţiile obţinute, unele confirmate de DNA, vă pot spune că Nicu “Niro” a primit câteva milioane bune de euro de pe filierele Microsoft şi EADS, pentru a le spăla. Periodic, la ordinul lui George Maior, Nicu “Niro” a plasat milioane de euro în diverse produse media româneşti – televiziune şi presă scrisă!” Mihai Pilsu – Puterea.

Mircea Badea a dezvăluit că, în urmă cu câţiva ani în urmă, ”M-am întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi şi Robert Cazanciuc. Doamna Kovesi mi-a propus să stabilesc strategia de comunicare a Parchetului Curţii Supreme. Voia să mă angajez acolo. Şi, am întrebat-o: cât e leafa, că ştiu că la bugetari e puţin? Kovesi mi-a răspuns: găsim noi diferite formule.”, a dezvăluit Badea la Antena 3. Totul în contextul discuţiei existenţa ofiţerilor acoperiţi în presă şi finanţarea cu bani negri a diferitelor publicaţii, posturi de radio şi televiziune…. si intelegem ca si a parchetelor, via Kovesi.

Nu SRI si DNA trebuie sa raspunda, Coldea, Maior si Kovesi trebuie sa raspunda si sa dea socoteala, problema se pare ca este CUI ? lui Ghita, Savu, Attila, Atanasiu …

“Celor care vor să minimalizeze impactul dezvăluirilor făcute de Elena Udrea, afirmând că nu au valoare juridică pentru că nu ar fi şi probate, le spun că, politic vorbind, Udrea este credibilă 100%” declara Europarlamentarul PSD Mircea Pascu.

„Aud ca Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma „rezolva” pe mine” spune Udrea dupa ce si-a angajat paznici, pentru ca este evident ca viata ei are deja un pret ”rezonabil” pe care oameni cu multi bani si multe probleme, sunt gata sa il ofere, la fel cum au facut pentru viata Luminitei Sega si altii, si dupa cum ameninta ca urmeaza sa faca cu viata Alinei Bica si a altora care le stau in cale, sau/si ii supara.

Ghita catre Udrea : “ai grija ce vorbesti ! S-a suparat pe tine Coldea ! S-a suparat pe tine Kövesi ! Ai grija ce spui in oras ! … Ghita e foarte suparat pe Europarlamentarul Catalin Ivan care zice ca nu ii este frica de Ghita, desi nu vrea sa fie transformat de Ghita in exemplu. La fel apunea si Nelu Neacsu „Eu am curajul …” pina a retractat si semnat la Bruxelles, in fata amenintarilor credibile proferate de Ghita, chit, chit, chit …de sub fusta lui Coldea, Maior si Kovesi.

Coldea se ascunde sub fusta institutiei, si dupa cei pe care ii santajeaza sau/si imparte mita, din Comisia Parlamentara, in timp ce George Maior ar fi fost dat afară de la conducerea SRI „pentru ca apare cu nume si prenume in dosarul EADS” (la fel ca si unii dintre membrii comisiei). „obedienta totala in fata americanilor se pare ca nu i-a fost de prea mare folos. Singurul lucru bun pe care l-a facut a fost recunoasterea ofiterilor acoperiti din presa. In rest, si-a incheiat mandatul in aceeasi maniera in care a functionat pe tot parcursul lui – slugarnic, redus si beat manga”. Spune expertul care practic a condus SRI asa cum face Coldea in prezent, sau chiar mai bine, Sorin Ovidiu Vintu.

Pe 31 Ianuarie 2015, de la ora 11, la Antena 3, Senatorul Savu Daniel fost ofiter SRI in 1992-1999, culmea senator de Prahova si prieten cu Ghita zice ca vor decide daca il cheama pe Coldea care este militar, dar si chiar daca il cheama nu pot face mare lucru.

Oare cum de s-au sesizat acum de aspectele “ciudate” aparute in media despre conducerea SRI, cind DNA “instrumenteaza” din 2005 fapte extrem de grave de frauda, piraterie, corruptie si crima organizata comise de ofiteri SRI in complicitate cu Microsoft, MAI, RSC si ulterior cu Asesoft, fapte publice astfel constatate de OLAF si inregistrate in MCV sub referinta Cazul OF/2010/0068 ?

Oare cum s-au sesizat acum, cind Guccifer a facut publice avertizarile, intre timp confirmate, primite de Maior in 2010 de la Nelu Neacsu, referitor la acte extrem de grave de corruptie si crima organizata comise in inima Bruxellesului de catre cei mentionati ?

Oare cum de s-au sesizat acum, cand exista un proces public, prezentat in media, impotriva celor patru directori SRI referitor la implicarea lui Coldea in incalcarea deliberata a unor drepturi si libertati ale cetatenilor, sprijinit si aprobat de Maior, Cocoru, Tolescu si Dumbrava (Directorul Juridic al SRI), avind in vedere ca se refereau la un ofiter SRI care a avut demnitatea si curajul sa ii avertizeze de abuzurile pe care le comiteau impotriva Constitutiei si tarii pe care jurasera sa le apere cu “pretul vietii” lor ? .. sau sa o (ne) tradeze cu pretul vietii noastre si a altora …

De ce nu au vrut sa verifice aspectele in cauza, in special pe zonele subsidiare si nu cele ale proceselor si investigatiilor ? oare membrii comisiei nu au vazut abuzurile aduse Constitutiei si legilor din Romania prin demersurile conducerii SRI indreptate asupra Omnis, Nelu Neacsu, col (r) Ion Dedu ? …. Dar cele comise de DNA prin Paun, Tulus, Dumitrescu si Kovesi, care sunt exhaustiv informati …dar Curtea de Apel Bucuresti prin judecatorul Horatiu Patrascu. ? … la astea care Comisie se uita ?

“Grav este şi faptul că Elena Udrea avea „legături constante” cu SRI, dar mai ales acela că „un conducător din SRI intervine la DIICOT pentru a determina întocmirea unui dosar penal împotriva unui operator economic” […] „Altul e că se duce la consilierul şefului DIICOT (Alina Bica – n.red,) şi el îi spune ei ‘Da, întocmim dosar penal’ după care se duce la preşedinte şi îl informează […] Verifici informaţia şi dacă e adevărat îl zbori instantaneu pe omul respectiv, mai ales că era în pixul preşedintelui”, a mai spusVictor Orban vicepreşedintele PNL.

Kovesi primeste calde “rugaminti” de la Coldea pentru a o determina sa gaseasca “diferite formule” pentru a garanta ca mecanismele de frauda, piraterie, coruptie, crima organizata si terorism initiate, perfectate si profitabil operate de catre Microsoft in complicitate cu cei mentionati continua sa functioneze la parametri maximi, indiferent de rapoartele si recomandarile OLAF si de penibilul, ridicolul si derizoriul in care institutiile SRI si DNA urmeaza sa fie aruncate impreuna cu Roamnia si sperantele noastre de a ajunge sa traim intr-o lume cit de cit normala unde legea nu o fac Kovesi si Coldea.

SRI admite public ca are ofiteri sub acoperire in presa, dar neaga evidenta ca are si (mai cu seama) ofiteri sub acoperirie in magistratura (parchete, DNA, PICCJ, etc.), in judecatorii, in Parlament si evident in Comisii.

Mai e de analizat cat de credibili sunt membrii comisiei comune de control a SRI ?

Iata cine sunt, si cred a avem o explicatie la faptul “ cutremurator” ca in Romania coruptia bate Constitutia, cu astfel de membri….Interesant este ca Bejenariu a fost in comisie si mai nou si actualul ministru al Societatii Informationale, Grindeanu care a sprijinit legile Big Brother, or fi ei oare instrumente ale SRI, anchetatorii Savu, Ghita, Attila, Atanasiu, si cine mai sunt ei … atit de bine acoperiti cu fustele institutiilor ? … un fel de pirande ….„Dacă adevărul poate fi considerat cutremurător, atunci da, a fost o declaraţie cutremurătoare”.spune avocata lui Bica referitor la acuzelel aduse de aceasta lui Coldea.

Funcţia Numele şi prenumele Grupulparlamentar
Preşedinte Pop Georgian deputat PSD
Vicepreşedinţi Popa Octavian-Marius deputat PNL
Secretari Verestóy Attilasecretar din 7 feb. 2013 senator UDMR
Membri Atanasiu Teodor senator PNL
Codîrlă Liviu deputat PSD
Ghiţă Sebastian-Aurelian deputat PSD
Preda Cezar-Florin deputat PDL
Savu Daniel senator PSD

 

Georgian Pop a arătat că trebuie aşteptate rezultatele verificării interne standard, întrucât dor acest rezultat constituie răspunsul instituţional şi oficial al instituţiei şi că, dacă ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obţine decât răspunsul unui singur om.

Pop a spus că ţine în permanenţă legătura cu conducerea interimară a SRI şi a precizat că audierea acesteia de către comisia parlamentară se va face cu celeritate.

http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/decizie-surprinzatoare–comisia-de-control-sri-amana-audierea-lui-florian-coldea-in-cazul-dezvaluirilor-facute-de-elena-udrea–care-este-explicatia-oficiala-365849

Udrea, despre amanarea audierii lui Coldea: Are nevoie de timp pana ma „rezolva” pe mine

Elena Udrea a reactionat, duminica, la amanarea audierii lui Coldea in Parlament. In opinia acesteia, seful interimar al SRI trage de timp pentru a „musamaliza” acuzele pe care i le-a adus.

„Aud ca Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma „rezolva” pe mine”, a scris Udrea pe Facebook.

Situaţia se prezintă în felul următor. Nicu “Niro”, împreună cu toţi acţionarii din umbră ai Grupului NIRO, ex-generali MAI şi DGIPI, au beneficiat de PROTECŢIA unor persoane ce s-au perindat la butoanele României pentru a pune pe picioare cea mai mare zonă de evaziune fiscală: Complexul Comercial EUROPA – Dragonul Roşu. Printre cei mai importanţi susţinători ai Grupului NIRO se numără ex-premierul – condamnat la închisoare în două dosare de corupţie – Adrian Năstase, prin intermediul lui Bittner, liderul PMP, Elena Udrea şi şeful SRI, George Maior.

De-a lungul timpului, Nicu “Niro” a trebuit să reîntoarcă serviciile – “C-aşa e-n tenis!”. Unul dintre ele a fost cel al albirii banilor proveniţi din fraudele Microsoft şi EADS. Numai că sumele de care se făcea vorbire erau foarte mari. Pentru patronii Grupului NIRO a apărut dubla întrebare: Cum rezolvăm problema impusă de George Maior şi cum ne protejăm?

Dilema a fost rezolvată în doi paşi: Nicu “Niro” să intre în periculosul joc propus de George Maior, iar ca protecţie să nu se atingă de bani, ci să-i contabilizeze separat, într-o evidenţă strictă: când, cât, de unde şi unde intră şi iese valuta evazionată! Patronii Grupului NIRO nici n-aveau de ce să se atingă de banii obţinuţi din fraudele Microsoft şi EADS, pentru că sunt foarte bogaţi, iar propunerea şefului SRI le-ar încurca enorm afacerea.

Din informaţiile obţinute, unele confirmate de DNA, vă pot spune că Nicu “Niro” a primit câteva milioane bune de euro de pe filierele Microsoft şi EADS, pentru a le spăla. Periodic, la ordinul lui George Maior, Nicu “Niro” a plasat milioane de euro în diverse produse media româneşti – televiziune şi presă scrisă!

Nicu “Niro” a vorbit la DNA. Mult, cu precizie, cu documente, cu date, conturi, sume de bani, a dat… nume. Drept răsplată, Nicu “Niro” a fost plasat în arest la domiciliu.

P.S. Conform CV-lui oficial, George Maior a deţinut în perioada 2000-2004 funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică şi Politică de Apărare în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. În această calitate a coordonat, din punct de vedere strategic şi militar, aderarea României la Organizaţia Tratatului Nord-Atlantic. În timpul lui Maior s-au mai negociat de către Apărare şi achiziţionarea avioanelor F16, a fregatelor din Anglia şi a unor programe cu renumita companie Microsoft pentru sistemul de apărare şi securitate naţională.

http://www.puterea.ro/eveniment/george-maior-misterul-demisiei-diversiunea-cea-mai-buna-tehnica-de-camuflare-a-adevarului-108117.html

„Daca in PSD te iei de Ghita esti pedepsit. Eu am fost pedepsit […] Sebastian Ghita este ca o umbra, ca o fantoma in toate organizatiile din tara. Ghita este peste tot, numai ca nu poti sa pui mana pe el. E ca o amenintare. Nu ai voie sa vorbesti despre Sebastian Ghita. Daca vorbesti risti sa fii scanctionat […] Nu imi este frica de nimic. Nu ma poate ameninta, nu am dosar, nu am afaceri cu statul. Prin activitatea in partid mi-am castigat libertatea de a spune ceea ce cred si de a-i apara pe oameni de Sebastian Ghita […] In PSD se pare ca daca nu esti de acord cu Liviu Dragnea si te iei de Sebastian Ghita esti pedepsit si dat de exemplu ca nimeni sa nu mai indrazneasca asa ceva pe viitor, sa fie o lectie pentru toata lumea” a mai spus Europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

http://www.enational.ro/news/politica/ivan-bantuit-de-fantoma-lui-ghita-456020.html/#ixzz3QcTz5AmQ

“Celor care vor să minimalizeze impactul dezvăluirilor făcute de Elena Udrea, afirmând că nu au valoare juridică pentru că nu ar fi şi probate, le spun că, politic vorbind, Udrea este credibilă 100%” Europarlamentarul PSD Mircea Pascu.

http://www.cotidianul.ro/politic-vorbind-udrea-este-credibila-100-255884/

The European Union’s Home Affairs Commissioner has admitted that corruption across the European Union is “breathtaking” and could account for as much as $160bn lost every year, a figure around seven times larger than Britain’s annual contribution to the EU. The political commitment to really root out corruption seems to be missing” EU Commissioner Cecilia Malmstrom: „Price of not acting is too high”

Elena Udrea se teme pentru integritatea sa fizică după dezvălurile de aseară în care a arătat implicarea la vârf a şefilor SRI în afaceri private, în numirile din instanţă şi în afacerile politice.

Surse din piaţă susţin pentru stiripesurse.ro că Elena Udrea a încheiat de urgenţă un contract de prestări servicii de securitate cu firma BRONEC.

În acest moment fostul ministru este păzită 24 din 24 de ore de agenţii societăţii de pază.

http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-elena-udrea-a-angajat-bodyguarzi-dupa-dezvaluiri_945896.html

http://www.flux24.ro/sov-maior-dat-afara-de-la-sri-pentru-ca-apare-cu-nume-si-prenume-in-dosarul-eads/

George Maior ar fi fost dat afară de la conducerea SRI „pentru ca apare cu nume si prenume in dosarul EADS”. Vantu spune ca „obedienta totala in fata americanilor se pare ca nu i-a fost de prea mare folos. Singurul lucru bun pe care l-a facut a fost recunoasterea ofiterilor acoperiti din presa. In rest, si-a incheiat mandatul in aceeasi maniera in care a functionat pe tot parcursul lui – slugarnic, redus si beat manga.”

http://www.stiripesurse.ro/mircea-badea-intalnire-cu-laura-codru-a-kovesi-mi-a-propus-sa_945990.html

Mircea Badea a dezvăluit că, în urmă cu câţiva ani în umră, a fost chemat de Laura Codruţa Kovesi, pe atunci procurorul general al României, la o întâlnire pentru a-i propune o colaborare. Concret, actuala şefă a DNA ar fi vrut ca vedeta Antena 3 să stabilească strategia de comunicare a Parchetului ÎCCJ.

”M-am întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi şi Robert Cazanciuc. Eu am crezut că vrea să mă lege. Doamna Kovesi mi-a propus să stabilesc strategia de comunicare a Parchetului Curţii Supreme. Voia să mă angajez acolo.

Şi, am întrebat-o: cât e leafa, că ştiu că la bugetari e puţin? Kovesi mi-a răspuns: găsim noi diferite formule.”, a dezvăluit Badea la Antena 3. Totul în contextul discuţiei existenţa ofiţerilor acoperiţi în presă şi finanţarea cu bani negri a diferitelor publicaţii, posturi de radio şi televiziune.

http://www.flux24.ro/alina-bica-dezvaluiri-la-inalta-curte-m-a-sunat-generalul-sri-coldea-sa-intervin-intr-un-dosar/

Alina Bica, a dezvăluit vineri noaptea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că ar fi fost sunată de
adjunctul directorului SRI la aceea vreme, generalul Florian Coldea, în prezent director interimar al SRI, pentru a o ruga să intervină într-un dosar. 

http://www.dcnews.ro/alina-bica-amenin-ata-cu-moartea-spune-avocata-laura-voicu_466263.html

http://ziuadecj.realitatea.net/politica/bica-l-a-acuzat-pe-coldea-un-co-inculpat-a-spus-ca-a-fost-amenintata-cu-moartea-de-doi-deputati-psd–134798.html

Întrebată în legătură cu faptul că Bica ar fi făcut declaraţii „cutremurătoare” în sală şi că a adus acuze adjunctului de la SRI, avocata acesteia, Laura Voicu a răspuns: „Dacă adevărul poate fi considerat cutremurător, atunci da, a fost o declaraţie cutremurătoare”.

De asemenea, întrebată dacă Alina Bica ar fi fost ameninţată cu moartea într-un hotel de la malul mării de doi deputaţi PSD, Laura Voicu a spus că această declaraţie a fost făcută de un alt co-inculpat şi a precizat că nu poate da detalii, întrucât se află în faza de urmărire penală.

„Dar există foarte multe ameninţări la adresa doamnei procuror Bica”, a spus Voicu. adăugând că Alina Bica se teme pentru propria viaţă.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că în instanţă s-a afirmat că Alina Bica a fost ameninţată cu moartea într-un hotel din Constanţa de doi deputaţi PSD în legătură cu ancheta pe care o făcea în dosarul RAFO-Carom al omului de afaceri Ovidiu Tender şi că patronul hotelului respectiv ar fi fost de faţă.

Elena Udrea a afirmat, odată cu revenirea spectaculoasă a memoriei după începerea urmăririi penale pe numele domniei sale, că a avut o serie de discuţii cu şeful SRI, George Maior, care a asigurat-o că generalul Coldea, acum şeful interimar al SRI, este de fapt adevăratul şef al SRI, iar ţinta acestuia este puterea totală.

„Cînd îi spuneam domnului Maior că domnul Coldea conduce de fapt Serviciul Roman de Informatii, iar tinta este sa aiba toata puterea, imi spunea ca nu este asa si mi-a garantat de foarte multe ori ca domnul Coldea va pleca odata cu dansul, cand isi va da demisia, pentru ca „noi am fost adusi de Traian Basescu si plecam odata cu el”. As fi curioasa acum sa stiu daca domnul Maior mai sustine chestia asta”, a declarat Elena Udrea în cadrul unui interviu acordat hotnews.ro

http://jurnalul.ro/stiri/observator/udrea-maior-mi-a-garantat-de-foarte-multe-ori-ca-domnul-coldea-va-pleca-odata-cu-dansul-spunea-am-fost-adu-i-de-traian-basescu-plecam-odata-cu-el-684231.html