Autentificare

 

Autentificare

 

X

Opţiuni

Limbă

Română

English

Arată articole în limba:

Toate articolele, indiferent de limbă

Articole în limba română

Articole în limba română cu rezumat în limba engleză

Articole în limba engleză

Articole în limba engleză cu rezumat în limba română

 

Kovesi si Coldea “lucreaza” la greu pe cine vor ei ! … asta este adevarata “justitie” in Romania

Elena Udrea a jucat bine Scena Cătușelor!

coldea-vartic-kovesi-moraru-maior-gatesÎn așteptarea a ceea ce televiziunile de știri au considerat drept secvența postdecembrismului – ieșirea Elenei Udrea de la DNA în cătușe- am butonat pentru a vedea ce se mai spune prin studiouri.

Las deoparte  dezlănțuirea lui Rareș Bogdan împotriva Elenei Udrea, dezlănțuire care m- a făcut să arunc o privire asupra Jurnalului, din care se conturează o altă relație între Domnul și Doamna. O relație care a făcut ca Elena Udrea să fie invitată la sindrofia consacrată Aniversării zilei de naștere a lui Rareș Bogdan.

Cum pot fi unii juni  parveniți peste noapte la funcții în București!

Păi cînd  cum de a invitat la ziua sa de naștere Rareș Bogdan o persoană pe care azi n-o mai scoate din coruptă?!

Ce m-a amuzat la multe comentarii din studiouri, inclusiv la cele zise de Adriana Săftoiu, pe care n-o știam atît de lipsită de bun simț încît să nu  tacă atunci cînd vine vorba de relația Traian Băsescu- Elena Udrea, pentru că ne vom aminti cum a ajuns bărbățelul ei ditamai director la SIE,  a fost  incapacitatea de a pricepe jocul făcut de Elena Udrea.

Așa cum am scris în Evenimentul zilei, Elena Udrea știa că acesta e finalul.

Ieșirea în cătușe de la DNA.

Știa asta cînd i-a cerut lui Traian Băsescu să-l dea afară pe generalul Florian Coldea, iar Traian Băsescu a aburit-o.

Știa că acesta e finalul din clipa în care Klaus Iohannis a cîștigat alegerile.

Dacă le cîștiga Victor Ponta,  nu neapărat acum, în februarie, dar oricum în acest an,  ieșeau în cătușe Codruța Koves și Florian Coldea. Sunt sigur că Gabriel Oprea,  căreia i se rezervase postul de director SRI , găsea sau mai degrabă născocea el ceva astfel încît atît Codruța Kovesi, cît și Florian Coldea să-și dea demisia în huiduielile televiziunilor de știri.

Și apoi, mai era și denunțătorul de serviciu Dinu Pescariu.

Între două plimbări cu yahtul la Miami găsea timp să-i ardă un denunț Codruței Kovesi și lui Florian Coldea.

Nu spun că Elena Udrea e nevinovată, deși șmecheria cu denunțătorul de serviciu Dinu Pescariu, care vine să spună ce-i zic procurorii pute rău de tot.

Spun doar că eram sigur că Elena Udrea nu se va feri de camerele de vederi, cum au făcut alții.

Ba chiar dacă mă gîndesc bine, ghiorțanii de jandarmi, care invocau, în stil românesc, ce cred ei c-ar trebui să aibă în loc  de creier- penisul- au avut misiunea să n-o lase să vorbească.

Eram sigur că așa va fi, deoarece, așa cum am scris și zis, Elena Udrea a făcut un excelent joc mediatic din clipa cînd a fost convocată la DNA:

Cel de victimă a lui Florian Coldea. Am auzit îna ceste zile și întrebarea de ce nu și-a negociat Elena Udrea situația.

Păi cum să negociezi cu cei despre care știi că vor să te vadă Poporul în cătușe?

Stimați concetățeni, stați la locurile voastre!

Marți seara, n-a fost nici Justiție.

A fost o răfuială pentru Putere profitînd de faptul că Justiția e oarbă!

Cine va urma?

Cum cine?

Victor Ponta, dacă nu vrea să se dea la o parte și să lase locul Guvernului Majestății Sale, Klaus Iohannis, președintele Republicii!

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Maestre nu e nevoie sa nascoceasca nimeni nimic ca atit Codruta Kovesi cit si Florian Coldea sa-si dea demisia in huiduielile televiziunilor de stiri, e suficient doar sa fie studiat Dosarul 85/P/2011 care include si dosarul 654/P/2011 “fabricat” de Kovesi pentru exonerarea Microsoft, SRI si a asociatiilor acestora, de fraude evidente si exhaustiv probate si intre timp penalizate de catre OLAF, care deschide un nou dosar in vederea investigarii modului in care DNA colaboreaza cu autoritatile din UE.

Prejudiciile pe care Kovesi si Coldea le aduc in continuare statului de drept Roman sunt mult mai grave decit cele pentru care acestia trimit oameni la puscarie de-a valma, vinovati si nevinovati, dar bine si indelung “lucrati”.

Am fost si suntem in continuare “lucrati” de Kovesi si Coldea, astfel incit daca nu era Siemens si OLAF mai aveam putin si ajungeam tot noi si la puscarie, dupa ce am fost furati si terorizati timp de zece ani de catre Microsoft, SRI, MAI si DNA.