Şefa DNA și-a permis, de față cu șeful interimar al SRI, să cheme procurorii în subordine și să îi amenințe și să le inducă rezolvarea unor cazuri în interesul SRI sau cum dorește Coldea. „Probele sunt procurorii care au fost chemați și amenințați, ce vor depune mărturie”.

kovesi-coldeaÎn goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept “mama corupţilor”, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe – (Sebastian Vladescu n.r.))…

Fostul ofițer al SRI Adrian Radu, care a arătat, miercuri, că unul dintre consilierii ministrului de Justiție este ofițer activ în cadrul Serviciului Român de Informații, s-a arătat contrariat de faptul că instituțiile statului nu au reacționat în urma declarațiilor sale.

Din acest motiv, Adrian Radu i-a scris o scrisoare președintelui Klaus Iohannis în care a amintit toate dezvăluirile făcute. Totodată, fostul ofițer al SRI a adăugat că luni va depune la Parchetul General un denunț împotriva lui Florian Coldea și șeful SRI Dâmbovița și un alt denunț față de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea pentru abuz în serviciu și favorizarea infractorului, scrie b1.ro Acesta spune că șefa DNA și-a permis, de față cu șeful interimar al SRI, să cheme procurorii în subordine și să îi amenințe și să le inducă rezolvarea unor cazuri în interesu SRI sau cum dorește Coldea. „Probele sunt procurorii care au fost chemați și amenințați, ce vor depune mărturie”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Cum spuneam : O banda de infractori periculosi !                                          

Microsoft + Kovesi + Coldea + Tariceanu + Vladescu + Blaga + Ballmer + Gates + Murea + matusa Tamara ! … si niste verisoare de gradul 2 spre infinitul … in absolutul mintilor lu’ Kovesi Dumitrescu Tulus Coldea Zamfir Ghita Ponta …. 

http://www.stiripesurse.ro/inca-un-denun-impotriva-efului-sri-florian-coldea-i-a-efei-dna-laura-codru-a-kovesi_947229.html

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-recidiveaza-mesaj-de-ultima-ora-sunt-mama-corup-ilor_947232.html